2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست
یه دکتر اونجا اسمشو میزنن رو پرونده که محیطی هست که خیلی هم گیجه ولی پانکچر رو یه دکتر دیگه انجام دا ...

کي پانکچرت کرد؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای همه چیز که خوب بوده هم سیکلت و هم آمپولات که خوب بودن! شوهرت آزش چطوریه؟ دی اف آی هم داده؟ (البت ...

آزمایش همسرمم خوب بوده، نه دی اف ای انجام نداده، ،  والا اتاق عمل بهم گفتن هشت تا جنین تشکیل شدش که دوتاشو انتقال میدیم بعد اومدم بیرون همسرم گفت بهم گفتن جنین فریز ندارید رفتم جنین شناسی گفتم پس اون شیش تا جنین چی شدش گفتن حتما خوب نبوده ریختیم دور!!!  بخدا با همین لحن گفتن ریختیم دور!!  خلاصه همسرم میگه به اینا مشکوکم چرا ما هیچ وقت فریز نداریم ولی تخمک زیاد داریم و آزمایش منم خوبه نکنه جنین هارو میدن به کس دیگه،،،  خلاصه بجای آرامش بعد انتقال یه حالت روانی عصبی دارم دوست دارم رویانو با پرسنلش آتیش بزنم بعدشم خودمو بکشم

میدونم گلم ولی برای همون زایمان بیهوش و بی حس میکنن ک امادگیش از قبل هست  در حد ی معاینه معمول ...

هستی جان منم موقع عکس رنگی درد داشتم و خیلی سخت گذشت بهم

بعدشم درد داشتم

ولی این فرق داره

خیلی شل بگیر خودتو و نفس عمیق بکش

اصلا دردش مثل عکس رنگی مداوم نیست

به محض اینکه اسپکولوم جاش ثابت میشه درد متوقف میشه

من که اینطوری بودم

برخلاف عکس رنگی که تزریقش یه درد و فشار جدا داشت اینجا اصلا نمی‌فهمی کی تزریق میکنن

ایشالا برای تو هم خیلی راحت بگذره

عزیزم واقعا میدونم داری بهم انرژی مثبت میدی ولی حقیقت اینه وقتی از ۱۲ تا تخمک به ۲ تا جنین رسیدن یعن ...

خواهش میکنم خودت دیگه همسرت تحریک نکن، مردها در این زمینه زود کم میارن و جا میزنن، بابا خدا بخواد واسش رویان و غیر رویان فرق نمیکنه! بخدا خودم تجربه کردم میگم اصلا اعصاب خودت و شوهرت خورد نکن و سعی کن این دو هفته را یه جور خوب بگذرونی

رویان شاید واسه بار اول خوب باشه ولی با شرایط تو که هم تهرانی هم کارمندی تعجبم که چرا یه مرکز خلوت و ...

مثلا کجا؟؟؟  دکترهایی مثل نصر هم خیلی شلوغن،،  درضمن چون همسرم بعد از بار اول که منفی شدش گفت جایی نمیاد مجبور شدم همونجا که تشکیل پرونده داریم ادامه بدم ولی الان دیگه تحت هیچ شرایطی نمیرم اونجا،،،  نمیدونم کجا خوبه؟؟؟  البته اگه دفعه بعدی وجود داشته باشه و زندگیم پابرجا باشه

منم با گونال شروع کردم اولش خيلي اميد داشتم ولي وختي پنج تا جنين رو فهميدم به کلي نااميد شدم حالا چر ...

ای کاش شما هم دیگه اونجا نرید، من که دیگه هرچقدر بتونم به همه میگم اونجا نرن، خدا جوابشونو بده

[QUOTE=126655372]آزمایش همسرمم خوب بوده، نه دی اف ای انجام نداده، ،  والا اتاق عمل بهم گفتن هشت تا جنین تشکیل شد ...[/QUO انشالله مثبتي اين بار 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
مثلا کجا؟؟؟  دکترهایی مثل نصر هم خیلی شلوغن،،  درضمن چون همسرم بعد از بار اول که منفی شدش ...

زندگيت چرا بهم بخوره؟ بچه ارزش نداره بقران

مثلا کجا؟؟؟  دکترهایی مثل نصر هم خیلی شلوغن،،  درضمن چون همسرم بعد از بار اول که منفی شدش ...

به دفعه بعد فکر نکن، از مطب شروع کردن و تحت نظر یه دکتر خوب با یه مرکز که آمارش بالا باشه خیلی بهتره، منم که دو بار آی یو آی منفی شد رویان رفتم صارم بعد شوهرم گفت ولش کن من نمیام همینجا پرونده باز کردیم بعد یه بار هم که میکرو کردیم رویان بازم منفی! این مردها را ولش کن اینا روحیاتشون با ما فرق داره، از اول باید یه جای خوب رفت چون اینا تنبل تشریف دارن و زود خسته میشن ،بار دوم که میخواستم انتقال بدم از مطب شروع کردم با خود دکتر اشرفی یه آسپرین اضافه تر داد بهم تا قبل انتقال دوم فقط همین و خدا خواست طبیعی باردار شدم ، تحت نظر یه دکتر بودن واقعا خیلی بهتره

خواهش میکنم خودت دیگه همسرت تحریک نکن، مردها در این زمینه زود کم میارن و جا میزنن، بابا خدا بخواد وا ...

نه عزیزم من اینجا دارم عصبانیتمو خالی میکنم وگرنه درمقابل شوهرم سکوت کاملم چون اون کلا قاطی کرده، دیگه همسرمم کم آورده نمیتونه کنایه مردمو تحمل کنه میگه دیگه نمیتونم بدون اینکه مشکل جسمی داشته باشم تحمل کنم که بقیه بهم درمورد بچه دار نشدن کنایه بزنن،،،  منم دیگه خسته شدم واقعا اینبار نشه دیگه خودمم طاقت کنایه ها رو ندارم

نوبت حافظی بود،  انتقال هم معدنی  دفعه قبل پانکچر مشایخی و انتقال شیوا

وا؟ اين چرا اينجوري ميکنن همش بايد زير نظر ي دکتر باشي کاش من ديروز باهات حرف زده بودم بايد ميزاشتي جنين هاتو فريز کنن

نوبت حافظی بود،  انتقال هم معدنی  دفعه قبل پانکچر مشایخی و انتقال شیوا

عزیز دلم به خودت مسلط باش انشاالله همون دو تا نی نی که انتقال دادی ۹ماه تموم به دلت بچسبم استرس به خودت راه نده

اما تمام حرفات و قبول دارم درباره رویان من ۵بار تو رویان انتقال دادم همش کارای تکراری میکردن اصلن به حرف آدم گوش نمیدن اینقدر شلوغه که اعصاب حرف زدن ندارن بخدا پامو میزاشتم رویان استرس میگرفتم انشاالله که این سری میگیره اگه خدایی نکرده نگرفت برو یه دکتر خصوصی که تمام تمرکزشو برات بزاره