2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
چی بگم ولی کاش یکم درکشون بیشتربشه . دست گل همتون دردنکنه یکم دلداریم دادین بهترشدم داشتم گریه میکر ...

قربونت برم گریه چرا

هم سنای تو هنو شوشو گیرشون نیومده   یکم بیخیال باش خوش بگذرون

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین
ایشالله ممنون عزیزم دعاکن حالاراضی بشه برای دفعه بعدی. ایشالله بعدعیدمامان شدی خبرخوشش روبه منم مید ...

قوربونت ایشالا توم‌سریع اقدام‌می کنی 

اره امروز روز چهارم رژیمم ورزشم تو خونه می کنم 

منتظرم پریود بشم همیشه بعد قطع پروژسترون ۵،۶روز میشم امیدوارم جمعه و شنبه بشم 

کاش دکترم بود میدیدمش 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم میگم که خوردنش ضرری نداره، مگر اینکه ویتامین دی بدنمون خییییییلی بالا باشه و با خوردن قرص، رسوب ...

اره دکتر گفت زن باردار نیاز داره که تا اخرش مصرف کنه. ضمنا باید صبح خورد تا بعدش نخوابیم و بعدش فعالیت داشته باشیم

قربونت برم گریه چرا هم سنای تو هنو شوشو گیرشون نیومده     یکم بیخیال باش خوش بگذرون

گریه واسه اینکه هنوز تازه ازامپولاومنفی خلاص شدم این بوددلداریش کمک کردن.خخخ اره راست میگیادوستام همه مجردن.اونهابی دغدغه راحت میرن سفرای خارجی.

منم غصه بچه وزندگی گرفتم.

قوربونت ایشالا توم‌سریع اقدام‌می کنی  اره امروز روز چهارم رژیمم ورزشم تو خونه می کنم  من ...

جالبه من قطع نکرده پریودشدم سیستم من فرق داره.ایشالله موفق باشی منم ازشنبه شروع میکنم خدابخواد.

سلام دوستای عزیزم،،باخدا قرار گذاشته بودم مادر بشم بیامو تجربیاتمو براتون بگم شاید تلنگری شد مال ینف ...

ای جونم خداروشکر خیلی خوشحال شدم مبارکت باشه 😙

جالبه من قطع نکرده پریودشدم سیستم من فرق داره.ایشالله موفق باشی منم ازشنبه شروع میکنم خدابخواد.

مرسی عزیزم اره توم شروع کن ول کن حرف مردارو هر دفعه یه چیزی میگن بیخیال تو خودت و بساز مطمئن باش جنینای بیشتری برات میشه 

@زینبی_بابا    

جون من ۲تا جنین پسر دارم یکی aو یکیab

اندفعه می خوام دوتا انتقال بدم 

۸ تا جنین دیگم دارم که تعیین جنسیت نشدن بنظر شما اونارم تعیین جنسیت بکنیم و اگه جنین پسر aبود دوتا aرو انتقال بدیم یا همین دوتارو انتقال بدیم ؟

قربونت...ممنونم.سعی میکنم کمتر بیام اینجا .وقتی میشنوم دوستان منفی میشن یه خورده روحیم منفی میشه ، ا ...

اره واقعا وقتي يهو چند نفر باهم منفي ميشن خيلي مشتاق نيستيم بيام تايپيك انشاالله همه منتظرا مامان بشن❤️❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مرسی عزیزم اره توم شروع کن ول کن حرف مردارو هر دفعه یه چیزی میگن بیخیال تو خودت و بساز مطمئن باش جنی ...

ایشالله توکل برخدا.حالانشدهم خودمومقصرنمیدونم که من کم کاری کردم عزیزم توقد وزنت چنده؟من160 اینام وزنم73خیلی چاق شدمم خیلی

چی بگم خیلی ناراحت شدم ازش گریه میکنم اروم نمیشم من به محبت نیازداشتم نه اینها

میفهممت عزیزم، متاسفانه همسرامونم تحت فشارن و ببخشیدا قاطی کردن ولی بیشترین ضربه روحی و جسمیه ما داریم میخوریم، چاره چیه بزار یکم بگذره آن شالله آروم بشه،

میفهممت عزیزم، متاسفانه همسرامونم تحت فشارن و ببخشیدا قاطی کردن ولی بیشترین ضربه روحی و جسمیه ما دار ...

اره واقعااینم قاطی کرده نه که شبهاتوخونمون میومدتنهامیخوابید میگه کردی هم بیاخونه خودمون میگم اخه پله داریم میگه اروم میای.

خداخودش کمک کنه به هممون راحت شیم

عزیزم عسل توی ۳ ماه آخر مشکل داره.

سه ماه اولم مشکل داره منم تو ماه دوم بارداری سرماخوردم رفتم دکتر بهم گفت اب گرم و ابلیمو بخور گفتم با عسل گفت نه اصلا عسل نخور. بعدم که رفتم ان تی گفتن جفتت پایینه و هماتوم داری بازم دکتر بهم گفت حواست باشه عسل نخوری

اره واقعااینم قاطی کرده نه که شبهاتوخونمون میومدتنهامیخوابید میگه کردی هم بیاخونه خودمون میگم اخه پل ...

ان شالله عزیزم خدا نظری هم به ما بندازه،،،  بنده خدا بازم خوب تحمل کرده من که اوضاعم با همسرم خیلی وخیمه، من همه کارامم خودم انجام میدم فردای انتقالمم رفتم سرکار تو مترو و سرکارمم پله داشت تا شیش غروب هم سرکار بودم بعدشم آشپزی و کارهای خونه،،  الانشم هنوز پانکچر دوم نشدم ملی تهدیدم کرده که بار آخره شد شد نشد هم بیخیال میشیم،،،  شما هم خیلی سخت نگیر خدا بخواد میشه استرس از همه جی بدتره من حاضرم همه فعالیت‌ها رو انجام بدم ولی همسرم بجای آیه یاس خوندن بهم انرژی مثبت بده