2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
سلام عزيزدلم ممنوووون شما خوبين 💋💋💋  چه خبرا كم پيدايي❤️❤️

قربونت...ممنونم.سعی میکنم کمتر بیام اینجا .وقتی میشنوم دوستان منفی میشن یه خورده روحیم منفی میشه ، اینطوریه که فقط بابت احوالپرسی و اینکه دلتنگ دوستای خوبم میشم میام سر میزنم.

نگران نباش، دو سه روز اول فقط استراحت نسبی میخواد. بقیه روزها زندگی عادی هیچ مشکلی به وجود نمیاره، ب ...

امیدوارم اینجوری باشه و منم بیام خبر خوب بدم ... 

شما چطوری ؟ من قانونا باید پری امروز میومد ولی خداروشک تا الان که خبری نیست ازش ولی صبح کمردرد داشتم که امپول پروژسترون زدم بهتر شدم 🙂 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامانا

من ميخواستم ميکرو کنم که همسرم منصرفم کرد و راضي شدم به iui

6 اسفند IUIکردم، لطفا اگر مورد خاصي رو بايد رعايت کنم و يا تجربه مفيدي داريد با من به اشتراک بزاريد.

او برایم بهترین ها را میخواهد
نگرانی چی هستی این خودش خیلی خوبه توکلت بخدا استرس نگیر خودتو ی جور سرگرم کن فک نکنی بهش سخته ولی خب ...

نه من اصلا ترشح ندارم

بر همین نگرانم

چون میگن کسی که باردار میشه ترشح بی رنگ داره

دیروز یه بار دیدم فقط دیگه امروز نمیدونم چی پیش بیاد شما علایم داری من چرا هیجی ندارم روز ۸ شد د ...

ترشح و درد پريودي ندارم، فقط کمی سینه هام درد میکنه که اونم از پرژسترون هست، دیگه توکل بر خدا