2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
ایشالله مرسی عزیزم 🙏🏻🙏🏻دقیقا همه یه همچین خوشحالی ای لازم بودیم ایشالله فردا با بتای بالا ب ...

مرسی عزیز دلم هرچی خیره برا هممون پیش بیاد

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رشد مناسب نداشته منظورت چیه؟ منم شش هفته رفتم سونو و جنین فقط 3میلیمتر بود هشت هفته هم 8 میلیمتر و ...

یعنی سونوی اولم 5 هفته و یک روز نشون داد و دو هفته بعد به جای اینکه 7 هفته و یک روز باشه گفت 6 هفته و یک روز هست! دکتر چیزی نگفت و گفت واسه اطمینان بیشتر دو هفته دیگه هم بیا بعد غربالگری در صورتی که اگر همه چی اکی بود میگفت برو غربالگری!! من که همه اش میخوام امیدپار باشم ولی....

جنین 5 میلی متر بود الانم تهوع ام قطع شده واقعا نگرانم.

ان شاالله نی نی سالم و ناز قسمتت بشه خیلی سخت بوده واست،آزمایش ندادی؟ شاید مشکل انعقادی چیزی بوده

من که دیگه کم آوردم اینم نشه ولش میکنم واقعا اعصابم نمیکشه دیگه

یعنی سونوی اولم 5 هفته و یک روز نشون داد و دو هفته بعد به جای اینکه 7 هفته و یک روز باشه گفت 6 هفته ...

هنو سقطش نکردم دکتر بهم گفت شیافت رو قطع کن و روز شنبه بیا تا بهت قرص بدم برا سقط

بعد از سقط هم بقایای جنین رو بیار برا آزمایش

هنو سقطش نکردم دکتر بهم گفت شیافت رو قطع کن و روز شنبه بیا تا بهت قرص بدم برا سقط بعد از سقط هم بقا ...

نمیخوای یه جای دیگه بری واسه سونو؟ شاید اشتباه کرده باشن؟ آخه وقتی همه چیز خوب بوده، ضربانش هم خوب بوده، آسپرین ،هپارین و... مصرف میکنی؟ طبیعی بودی یا انتقال گلم

خانوما من لک دیدم مرکزم امروز تعطیله هیچ  شماره اورژانسی هم ندارم زنگ بزنم چیکار کنم؟

داروهاتون چی هست؟ از هر کدوم چقدر؟

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
نمیخوای یه جای دیگه بری واسه سونو؟ شاید اشتباه کرده باشن؟ آخه وقتی همه چیز خوب بوده، ضربانش هم خوب ب ...

هم خود دکترم سونوم کرد

هم فرستادم یه سونوگرافی معتبر!اونجاهم گفتن ضربان نداره و یه هفته س متوقف شده، من با میکرو باردار شدم و از اول بارداری هم پروژسترون مصرف میکردم