2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ترشح و درد پريودي ندارم، فقط کمی سینه هام درد میکنه که اونم از پرژسترون هست، دیگه توکل بر خدا

پس چرا من هیچ علایمی ندارم

فقط دیشب تو خواب شکمم درد میکرد و گرفته بود

حدود یک ساعت

همین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی گلم، واقعیتش منم ماه پیش منتظر پری بودم تا با شماها دوستای گلم انتقال بدم، که هرچی بالا و پایین ...

رشد مناسب نداشته منظورت چیه؟

منم شش هفته رفتم سونو و جنین فقط 3میلیمتر بود

هشت هفته هم 8 میلیمتر و قلب داشت

اما متاسفانه بعد از سونو ان تی ب دلایل نامعلومی قلبش متوقف شد درخالیکه 65 میلیمتر بود و آخرین ضربان قلبش 160تا بود

اگه قلب جنین میزنه نگران نباش.ب رشد اندازه جنین دقت نکن

چه جالب .....منم پریودیام خیلی دردناک هست ...یعنی در چه حد دردناک؟در حدی بود بدون قرص خوب بشی؟پس یکم ...

نه اصلا فقط شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ میذاشتم گاهی مواقع دوتا میذاشتم گاهی ی دونه دردای لگنی شدید داشتم اره تو عکس نوشته بوده احتمال چسبندگی هرچند ازون مرکز پرسیدم گفتن خوبه نگفتن احتمال چسبندگی و بمن. من تو بیمارستان گاندی قبل از عملم ای وی اف گاندی بهم گفت عکستم ک احتمال چسبندگی داده ولی اصلا اوت مرکز بمن اینو نگفت اونا گفتن سالمی

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
مرسی گلم، اولش منم بی بی زدم در لحظه مثبت شد ولی هیچ حسی نداشتم بعد آز دادم بازهم مثبت شد بازهم هیچ ...

انشالله توکلم بخداست سپردم دست خودش انشالله شماهم به سلامتی طی کنی این مسیرو واقعا سختی کشیدیم

فافای گل ان شاااله فردا با یه بتای تپل شادیت پایدار بشه خوب شد تو این احوال داغون مریضی یه خیر خوبم ...

ممنونم عزیزم مرسی😘😘😘😘سپردم بخدا هرچی صلاحه پیش بیاد انشالله قسمت شما

عزیزم دکتر کی و کدوم مرکز انجام دادی؟

خانم دکتر ساغر صالح پور تو نیکان دکترمن هستن عملامو خودشون انجام دادن منتها انلگستان بودن انتقال منو دستور هچینگمو دکتر تهرانی انجام دادن.

عزيزم يعني كلا آمپول نداشتي ؟

نه نداشتم ی آمپول داشتم ک نمیدونم چی بود از دردش حدس زدن شاید پروژسترون باشه دور ناف بود. ۱۹ ام اولین قاعدگیم زدم که دومین قاعدگیم سیکل میکروم بود. اخه هایپر بودم.باید دوتا قاعدگی بعد میرفتم میکرو