2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام خانما برای جلوگیری از هایپر شدن چه غذاهایی بخورم الان دارم تا ۱۱ هم امپول دور ناف میزنم

من رویان رفتم هایپر شدید شدم با ۳۵ تا تخمک! دوغ کم نمک درست کن بخور، شیر سویا، سفیده تخم مرغ خیلی موثره خالی هم دوست نداری میتونی توی کوکو و کیک و اینا بریزی و بخوری زوزی ۷،۸ تا سفیده خوبه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گريد جنين هات چي بود عزيزم ؟ هچينگ دلخواه خودت بود؟ چقد هزينه هچينگ هست ؟ انتقال چندمت بود

گرید آ بود سه تا داشتم یکیش خوب نبود نذاشت گفت اصرار نکنید به سه تا وقتی دوتا یا یکیتون خوبه اون ضعیفه کارخراب کنه. نه من اصلا نفهمیدم اومدم بیرون مادرم گفت ازمن پول گرفتن رفتم سوال کردم گفت هردورو هچینگ کرده هر جنین ۱۰۰ تومن گرفته اولین میکرومه

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
بابت هچینگ کردن چقد پول گرفتن؟  ایا باعث ازبین رفتن جنین یا ضعیف شدنش نمیشه

هرجنین ۱۰۰ تومن جمعا ۲۰۰ تومن گرفتن. نه گفتم تاحالا تو هچینگ موردی نداشتیم که اسیب دیده باشه البته میگن کار ظریف و سختیه 

عکس بی بی چکتو دوباره میزاری گلم مبارکت باشه💖💕

مرسی عزیزم انشالله قسمت همه بچه های تاپیک بشه هنوز نرفتم آز بدم 

بله چرا که نمیشه عزیزم

گرید آ بود سه تا داشتم یکیش خوب نبود نذاشت گفت اصرار نکنید به سه تا وقتی دوتا یا یکیتون خوبه اون ضعی ...

گلم ي سوال ديگه انتقال درد هم داره؟ شما خراش انجام ندادي؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
وایییییی عززیییییززممممم چقد خوشحال شدم برات خیلی خیلییی مبارکت باشه دیدی بالاخره کلوچه هات اومدن تو ...

قربونت برم ممنونم عزیزم امیدوارم واقعا به همتون ی انرژی داده باشم خودمم دپرس شده بودم خدا از دهنت بشنوه انشالله ج آزمو بگیرم چشم حتما😄 انشالله قسمت شما بقیه بچه های تاپیک🤩😘😘😘😍😍

مبارکه عزیزم ایشالله بقیه دوران بارداری تو هم به سلامتی بگذر‌نی  از کی دل درد پریودیت شروع شده ...

مرسی عزیز دلم نوبتت خودت بشه😘😘 دوروزه دل درد دارم

عزيزم هچينگ يه مرحله بعد بلاسته كه از پوسته مياد بيرون حتما بلاست بوده

مگه بلاست ۵ روزه نیست؟ شنیدم بلاست ۵ روزست چون سه روزه بودم گفتم بلاست نیست لابد

من رویان رفتم هایپر شدید شدم با ۳۵ تا تخمک! دوغ کم نمک درست کن بخور، شیر سویا، سفیده تخم مرغ خیلی مو ...

دوغ کم نمک؟؟؟؟اصلا نمک من باانمک علايم هايپريم خوب شد

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون