2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
دعا کن برام من که اصلا علایمی ندارم فقط لکه بینی دادم اونم خوب نیست

خیلیا ندارن انشالله که لانه گزینیه امیدتو از دست نده دعای توسل بخون من خیلی خوندم باهاش حرف بزن ازش بخواه بمونه برات مطمینم نتیجه میگیری توکل بخدا 

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم منم شهرستانم باید برم مرکز استانمون

خو قبل از اینکه بری  تماس بگیر که مطمئن بشی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
باورم نمیشه روزی دوتا خطو ببینم الهی همتون ببینین الهی دل همتون شادشه دعاکنین درست باشه برام

مبارکه عزیزم..به سلامتی کلوچت تو راهه

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین
بچه ها بی بی چک من هاله انداخت دارم درست میبینم؟ اشکم بند نمیاد

مبارک عزیزم ..خداروهزار مرتبه شکر ..مامان شدی هووووورا ..انشاءالله صدای قلبش بشنوی و سالم بگیری بغلت😍😍😍😍

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
باورم نمیشه روزی دوتا خطو ببینم الهی همتون ببینین الهی دل همتون شادشه دعاکنین درست باشه برام

مبارکه عزیزم مثبته انشالله با یه بتای عالی

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
سلام به همگی من دیروز انتقال داشتم تو رویان. یه برگه دادن نوشته بود استراحت نسبی داشته باشین. اصلا ن ...

دو سه روز اول را سعی کن استراحتت بیشتر باشه، عزیزم برای علاءم هم هنوز خیلی زوده، چندتا جنین و چند روزه انتقال دادین؟ 

شادن جان من نتونستم رو پستش ریپلای کنم، آزمایشش خوبه بد نیست فقط مورفولوژی نزده اصلاً، که خودت میدون ...

مرسی عزیزم لطف کردی😘😘😘

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...