2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
عزیزم شما میدونید tsh نرمال باید چند باشه؟و اینکه ویتامین دی روی ذخیره تاثیر داره یا ن ؟

البته توی بارداری بالاتر از این هم میره و نگران کننده نیست، فقط باید حتماً تحت نظر پزشک دارو  مصرف کنی 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم قسمت خودت بشه زودی

عزیزم خودت پیشنهاد میدی که هیچینگ بشن؟هزینه جداداره؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
البته توی بارداری بالاتر از این هم میره و نگران کننده نیست، فقط باید حتماً تحت نظر پزشک دارو  م ...

مرضی جون من شهریور ماه پانکچر شدم شهر خودم،در حین پانکچر آز tsh دادم ۲/6 بود چند ماه قبلش هم amh ۱/1 ،چند ماه بعد رفتم رویان اینها رو تکرار کردم tsh شده 0/9 و amh شده 1/7 یعنی به جای اینکه کم شده باشه،زیاد شده،امکان داره جواب آزمایش اشتباه شده باشه داخل رویان؟واینکه دوسال پیش همون مرکز شهر خودم tsh1/5 بود یعنی مشکلی نبود

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام خانما برای جلوگیری از هایپر شدن چه غذاهایی بخورم الان دارم تا ۱۱ هم امپول دور ناف میزنم

روزانه 4تا 5تا سفیده تخم مرغ، کباب مرغ و گوشت و ماهی و چیزای پروتئین دار، آب فراوان، پیاده روی آهسته هم در حد امکان داشته باش

روزانه 4تا 5تا سفیده تخم مرغ، کباب مرغ و گوشت و ماهی و چیزای پروتئین دار، آب فراوان، پیاده روی آهسته ...

ممنون عزیزم رویان بهم چیزی نگفت فقط ترسوند منو که اگه تهران قرطنیه بشه میخوای چیکار کنی 😥😥 

خدایا شکرت
وای جدی؟؟؟ دل درد پریودی دارم 😔 انشالله که رسیده 😍 دلت شاد میشه😍 باشه حتما میرم انشالله ک این بی ...

مبارکه عزیزم ایشالله بقیه دوران بارداری تو هم به سلامتی بگذر‌نی 

از کی دل درد پریودیت شروع شده؟

دو سه روز اول را سعی کن استراحتت بیشتر باشه، عزیزم برای علاءم هم هنوز خیلی زوده، چندتا جنین و چند رو ...

دو تا جنین انتقال دادم چند روزه اش رو نمیدونم. فریز بودن چون هایپر شدم دو ماه پیش