2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046215 بازدید | 684504 پست

سلام

بچه ها یه سوال

شماها که آی وی اف کردین قبل ش لوله هاتون‌رو‌بستین؟

مشکل من از لوله هام‌هست و تواین سایت یه متخصص زنان بهم گفتن بهترین روش برای شما آی وی اف بعداز بستن لوله هاست

خب لوله من که یکیش بسته ست یکیشم هی بسته میشه ومن به زور عکس رنگی دوبار بازش کردم

ینی باید من اول جفت لوله هام رو جراحی کنم بسته شه بعد آی وی اف؟

دوشنبه وقت دکترم‌هست ولی تا اون روز نمی تونم صبر کنم گفتم بپرسم اگر می دونید ممنون میشم کمک کنید

خدایا امیدم تویی پس نگاهی به دل شکسته م کن تا همه بفهمن من تورو دارم،خدایا میگن خدا وقتی دوست داره صدای یه بنده شو زیاد بشنوه دیر آرزوشوبرآورده میکنه ولی اخه اگه دوستم داری چرا طاقت دیدن ناراحتی هامو داری؟خدایا نمیگم بنده ی خوبی برات بودم ولی بدهم نبودم وقتی برمیگردم به عقب می بینم آدمای بد گیرم انداختی.خدایا همه جوره دوست دارم پس همه جوره هوامو داشته باش.خدایا نگاهی به تنهایی هام بندازکه همیشه با اشک سپری میشه دیگه خسته شدم وقتی مامانم یا آبجیام بهم زنگ میزنن صدامو عوض میکنم نفهمن گریه کردم وهزاران حرف دیگه که بین منو توخودمونی هست.                     دوستت دارم محبوب من
من که فعلا همون ظهر بود لکه بینی زنگ زدم یه دکتر گفت که نمیشه تشخیص داد چه اتفاقی افتاده تا روز ازم ...

انشالله لانه گزینیه 😍 ازمایشتم خوب میشه 😍تا پری نشده امیدوارباشیم😀 فعلا قطع شده من دیشب تنگی نفس گرفتم از استرس حالم خیلی بدبود یا واسه اون بود یا پری نمیدونم والا

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جنین چند روزه گذاشتی اگه سه روزه است بزار ۱۴ آز بده

سه روزه گذاشتم آز شنبه نوشته ریه هام عفونت کرده با گوشم دکتر گفت ۵ ش آز بدم یعنی۱۳ ام ک منفی بود آمپول بزنم فعلا ک دارم با مایعات حال خودمو بهترمیکنم میترسم ۱۳ آز بدم زودباشه

مگه نیکان ای وی اف شدی من بیمارستان آرش رفتم ولی چون اونجا جواب نمیدن یه جای دولتی و اموزشی هستش ب ...

اهان اره من نیکانم ولی کلا خوب توضیح نمیدن😒

سلام بچه ها یه سوال شماها که آی وی اف کردین قبل ش لوله هاتون‌رو‌بستین؟ مشکل من از لوله هام‌هست و ...

عزيزم اگر لوله ها مشكل داشته باشه بهتره قبل از انتقال جنين هر دو رو ببيندن

انشالله لانه گزینیه 😍 ازمایشتم خوب میشه 😍تا پری نشده امیدوارباشیم😀 فعلا قطع شده من دیشب تنگی نفس ...

دیگه لکه بینی نداری

پس بر لانه گزینی بوده

ولی بر من دو روزه دارم

عزيزم اگه پايينه بايد بخوري من از ٨هفته روزي يدونه ويتامين د ١٠٠٠ دكتر واسم تجويز كرد 

دكتر بيشعور من برام تجويز نكرد منم موندم چيكار كنم هفته اي دوتا ميخوردم كه خيلي تاثير نداشت 

الان هفته ١٥ رو تموم كردم از ديروز شروع كردم ديگه هرروز بخورم انشالله همه ني نيا سالم به دنيا بيان🙏

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
نه عزیزم الان که دیگه بارداری سرخود دارویی نخور حتما با دکترت مشورت کن چون گفتم که مولتی ویتامین و ک ...

هموز اونارو برام تجويز نكرده آخه

تو آز ديروزم ويتامين د٣ شده ٤ خيلي پايين اومده يك ماه پيش ٣٠ بود😢

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
عزیزم اگر تهرانی فکر کنم میتونی مراجعه کنید،ولی با من تماس گرفتن و گفتن نوبتم کنسله چون شهرستانی بود ...

نه عزیزم منم شهرستانم باید برم مرکز استانمون

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .