2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046349 بازدید | 684509 پست
چی بگم والا چند تا لک قهوه ای بود اخه سری پیشم اینطوری شدم تا بدتر شد و تبدیل به خون ریزی شد فقط ...

ای جانم میفهمم منم علائمم مثل دفعه پیشمه ک منفی شدم فقط خیلی شدید تر چون اون ای یو ای بود هایپریم مختصرتربود این میکرو هایپریم زیاد بود. بسپربخدا حسرت فایده نداره حکمتیه ک الان انجام دادی نه بعد از عید خوبکاری کردی اتفاقا این پروسه ها طولانیه انشالله ک خیره برات عزیزم این چندروز بگذره راحتشیم 

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
منم اهدایی گرفتم کنار اومدن باش سخته واقعا

اره عزیزم میدونم ، شما کار بسیار خوبی کردی ، بچه دار شدی و مطمئن باش خونتون گرم تر میشه ، دوست من اتفاقا کرمانشاهی هم بود دخترش الان ۸ سالشه ، دختر عین دسته گل و بسیار باهوش ! و جالبه قیافش اصلا به پدره نرفته و شبیه مامانشه !! با اینکه تخمک اهداییه، یعنی وقتی حرف میزنه و نظر میده همه بزرگترا ساکت فقط نگاش می‌کنیم و لبخند ، بس که عاقله ، دوستم میگه باور کنین اگه تخمک خودم بود یه ساده و گیج مثه خودم می‌شد ، اما این فسقلی همرو میزاره تو جیبش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینا علایم بارداریه که چرا نگرانی

اخه دفعه پیشم اینجوری بودم منفی شدم انگار داروها خیلی بهمم ریخته پکیج خونه خاموش شده خراب شده من اصلا نفهمیدم سرد شده خونه اونبارم همینجوری بودم 

بار چندمته اخهiui که هایپر نمیشی

شدم دیگه خودمم مونده بودم. دوبار ای یو ای منفی اینم اولین میکرو ای یو ای اول هایپرشدم پانکچرمم هایپر شدم 

شدم دیگه خودمم مونده بودم. دوبار ای یو ای منفی اینم اولین میکرو ای یو ای اول هایپرشدم پانکچرمم هایپر ...

اخه iui که روز تخمک گذاریت فقط اسپرم شوهرتو تزیق میکنن تو رحمت

مثل اقدام طبیعی دیگه هایپر شدن نداره که

چندتا جنین داشتی،چند تا انتقال دادی

اخه iui که روز تخمک گذاریت فقط اسپرم شوهرتو تزیق میکنن تو رحمت مثل اقدام طبیعی دیگه هایپر شدن نداره ...

دارو دادن بهم اونبار ک رحممو تقویت کنن چون رحم من فولیکول زیاد میسازه ولی نه اون سایزی ک دکتر میخواست بخاطرهمین با هایپرشدنم به زور ۴ یا ۵ تا ۱۸ تا ۲۰ ساخته شد ک ای یو ای انجام داد 

پانکچر ۱۲ تا تخمک ۹ تاش و تایید کرد ۶ تا جنین ک دوتاشو نمیذاره گفت خوب نیست دوتا گذاشتم دوتا دیگه دارم.

سلام به همگی خانوما اگر قابل باشم میخام برای ۴۰ تا منتظر در ماه رجب سوره مریم بخونم انشاالله به برک ...

الهام ..خدا ثواب این کار خوبت به بهترین شکل تو زندگیت نشون بده عزیزم

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
اخه اصلا هیچ علایم یا حسی هم ندارم لکه بینی رو هم که دیدم کلا ناامید شدم

علائم کهمهم نیست من خودم اصلا علائم نداشتم برای لکه بینی هم شیافتو واژینال نزار استراحتتم بیشتر کن

خدا جونم شکرت...
اره دوتا بزار دوتا بهتر جواب میده هیچ وقت ندیدم یه دونه بزارن به گریدشم کار نداشته باش البته گری ...

اخه ترسیدم دوقلو بشه ولی اندفعه دوتاشو میرارم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
از زمان عملت تا ivf چقدر زمان برد یعنی چند وقت بعد عملت ivf شدی

من چون خورذم به عید سه ماه طول کشید ولی دکترم گفته بود ی ماه بعد عمل میتونم برم برای انتقال

خدا جونم شکرت...
دارو دادن بهم اونبار ک رحممو تقویت کنن چون رحم من فولیکول زیاد میسازه ولی نه اون سایزی ک دکتر میخواس ...

اخه تو iui به من فقط یه بسته قرص لتروزول

فقط ۵ تا دونه خوردم

که شد ۶ تا فولیکول که روز ۱۴ هم iui کردم

که مثبت شد ولی بتام بالا نرفت

که پیش خودم گفتم وقتی اون مثبت شده ivf دیگه صددرصده که اینطوری شد