2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046264 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره شوهرمم‌میگه پشیمون شدم‌ول کن بابا خخخ ولی حیفم میاد اون جنینارو چیکار کنیم‌اون‌همه هزینه اوففف&n ...

حالا اونارو انتقال بده چون انتقال که مشکل نداره فقط امپول پرژسترون داری

دیگه اون همه امپول های هورمونی رو نداری

ولی کلا هر چیزی طبیعیش بهتره

هرچی خواست خدا باشه

حالا اونارو انتقال بده چون انتقال که مشکل نداره فقط امپول پرژسترون داری دیگه اون همه امپول های هورم ...

ولی اندفعه دوتا میزارم فقط گرید یکیش a اون یکی ab 

خوبه؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اره فقط پریود نشی پریودی بدترش میکنه من که کلا درد نداشتم تو پریودی شما مگه درد داری

اره من میمردمو زنده میشدم پری میشدم دوروز تو خونه حبس بودم گاهی دوتا شیاف میذاشتم صدتا قرص خیلی بدبود... تو عکس رنگیم اندومترم معلوم نبود لاپاراتشخیصی شدم هم چسبندگی داشتم هم اندو خیلی دردام خوب شده. حتی ژلوفنم نمیخورم الان فوقش واسه سر درد بخورم.مگه میشه پری نشیم؟ شنیدم اندو برگشت خون به رحمه درسته؟ ببخشید خیلی سوال کردم اخه تاحالا کسی و ندیدم اندو داشته باشه بپرسم

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
سلام به همه خانوما من میخام تو ماه رجب برای ۴۰ نفر سوره مریم بخونم هر کدومتون دوست دارین بگین براتو ...

عزیزم قبول باشه برای منم میخونی🤗🤗😘😘

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
اره من میمردمو زنده میشدم پری میشدم دوروز تو خونه حبس بودم گاهی دوتا شیاف میذاشتم صدتا قرص خیلی بدبو ...

اره برگشت خونه

اره دکتر قرص و امپول میده پریود نشی

تا وقتی که پریود نشی اندومتریوز پیشرفت نمیکنه

ولی هروقت که پریود میشی بدتر میشه

بر همینه دکترا میگن کسی که اندومتریوز داره زودتر باردار شه

چون ۹ ماه پریود نمیشی،بعدشم که زایمان میکنی خیلی بهتر میشی

وگرنه اندومتریوز پیشرفت میکنه تا لوله ها و شکم و کلیه و اینارو درگیر میکنه

اره برگشت خونه اره دکتر قرص و امپول میده پریود نشی تا وقتی که پریود نشی اندومتریوز پیشرفت نمیکنه ...

پس واسه همین بمن گفت زودترباردارشو👌 مرسی عزیزم الهی به مراد دلت برسی

بچه ها من دیگه تحمل ندارم خیلی حالم بده دردای کشاله رانم قطع شده حالا سینه هام و تنگی نفس امونمو بریده هی میرم بالاپشت بود نفس بکشم دارم خل میکشم ی راه بگین آرامشمو بدست بیارم قرانم میخونم اگر منفی شم واقعا تحمل این علائم دوباره برام سخته دفعه پیشم داشتم منفی بودم🥺

انشالله لک لانه گزینیه😍

چی بگم والا

چند تا لک قهوه ای بود

اخه سری پیشم اینطوری شدم تا بدتر شد و تبدیل به خون ریزی شد

فقط میترسم مثل سری قبل شه

اخه نزدیک پریودیمم هست

من دوره هام کوتاهه

همیشه ام دو سه روز قبلش لکه بینی دارم

اینا نگرانم کرده

همش میگم کاش فریز میکردم تا بعد عید

کلا همین دوتا رو داشتم