2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
من دو تا لوله هامو بستم چسبيندگي داشتن طبيعي هم نمي تونم باردار بشم بهش فكر مي كنم ديوونه ميشم شما چ ...

دومین بارم بود

یه بارمiui کردم

یعنی دوبارivf شدم

دیگه جنین ندارم

فقط اندومتریوزم

نمیدونم چرا نمیشم

شوهرمم سالمه

شما بار چندمته

من که بار آخرم بود  دیگه خسته شدم خدا بخواد طبیعی بهم میده

عزیزم طبیعی که ایشالا خدا بخواد راحت میده شک نکن ، ولی الان دیگه جنین نداری؟ میتونی پانکچر کنی باز ، شما که نباید نامید بشی ، من رو میبینی نمیتونم نه اینکه نمیخوام ، من یه بچه دارم الان ناباروری ثانویه گرفتم !! اگه بچه نداشتم حتی اگه شده همون اهدایی میگرفتم ، الان واسه بچه دوم پیش خودم میگم این از خودمه اون یکی از یه خانم دیگه یه وقت فرق بینشون میزارم ، اگه نه با کله اهدایی میگرفتم و تماااام 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم طبیعی که ایشالا خدا بخواد راحت میده شک نکن ، وای الان دیگه جنین نداری؟ میتونی پانکچر کنی باز ، ...

خوش بحالت خوبه یه دونه داری

من کاش همون یه دونه رو داشتم بستم بود

من دو با پانکچر شدم

دیگه خسته شدم،

تز وقتیivf کردم اندومتریوزم بیشتر شده 

قبلا سمت چپم بود ولی الان اومده سمت راستم

به دکترم گفتم بار آخر نشد بهم قرص بده طبیعی اقدام کنم

یه بارiui کردم گرفت و مثبت شد ولی بتام بالا نرفت

نمیدونم چرا نمیشه

اگر نشه زندگیم میپاشه ازهم

دومین بارم بود یه بارمiui کردم یعنی دوبارivf شدم دیگه جنین ندارم فقط اندومتریوزم نمیدونم چرا نم ...

منم ١ بار آي يو آي اينبارم دفعه چهارم آي وي اف منم شوهرم سالمه خودم آندومتريوز دارم 

خوش بحالت خوبه یه دونه داری من کاش همون یه دونه رو داشتم بستم بود من دو با پانکچر شدم دیگه خسته ش ...

بخدا یکی بیشتر نگرانی هی ، میگی چرا زودتر نرفتم دنبالش چرا یهو بارداریم مشکل پیدا کرد ... صد تا چرای دیگه ... من که نمیدونم شما چند سالتونه و چه شرایطی دارید ، ولی من همین چند سال پیش سال اول ازدواجم بی خبر و بدون استرس باردار شدم ، الان میفهمم که استرس چقد تو ناباروری تاثیر داره ، اگه دکترت اینو گفته شک نکن طبیعی هم میشی عزیز دلم ، البته که هنوز این میکرو این سری هم منفی نشده 

سلام دوستان من چند وقتی بود این تاپیک دنبال میکردم و با هر جواب مثبتی انرژی می گرفتم شوهرم وضعیت خوب ...

مبارکه عزیزم انشاءلله بسلامتی 

برای منم لطف میکنی بخونی 

خداجونم شکرت       
سلام دوستان من چند وقتی بود این تاپیک دنبال میکردم و با هر جواب مثبتی انرژی می گرفتم شوهرم وضعیت خوب ...

سلام گلم ایشاااالللااا که نی نی رو سالم بغل بگیری وقسمت همه منتظرا ازجمله خودم وخواهرم 

میشه برای منم بخونی

وبرای خواهرم که هفت ساله منتظر 

ایشالا حاجترواشی گلم

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
عزیزم توهم چرا میزنی، دور از جونت برو نوبت سونو بگیر  منم از روز زایمان تا حالا سرما خوردم خوب ...

زینب جون قدم نورسیده مبارک بسلامتی .ایشالله زیر سایه پدرو مادر بزرگ شه🌹♥️🌹

کجا و با کی زایمان کردی راضی بودی ؟ الان خوبی گل پسرمون خوبه اسمشو چی گذاشتی

منم ١ بار آي يو آي اينبارم دفعه چهارم آي وي اف منم شوهرم سالمه خودم آندومتريوز دارم 

واقعا

توام مثل منی که

اخه یه خانمی اندومتریوز داشت تو نی نی سایت ،چند ماه پشت هم قرص لتروزول خورد طبیعی باردار شد

پس چرا یه مطب میرفتم میگفت طبیعی باردار میشی حتی بخم دارو هم نمیداد

چند سال اقدام کردی؟

بخدا یکی بیشتر نگرانی هی ، میگی چرا زودتر نرفتم دنبالش چرا یهو بارداریم مشکل پیدا کرد ... صد تا چرای ...

اخه اولش میرفتم مطب ،بهم دارو هم نمیداد میگفت طبیعی میشی

ولی ۶ ماه اقدام کردم و نشدم رفتم مرکز نازایی که تو سونوی اول بهم گفت بایدivf شی

نمیدونم این اندومتریوز لعنتی چیه که مانع بارداری میشه