2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
ممنونم نه نمیرم فعلا .... بیخیال میشم مگه همه ادما باید بچه دار بشن میسپرم بخدا شاید من لایق مادر شد ...

ناامید نشو اگر میتونی ادامه بده شاید خدا میخواد تو یکم بیشتر صداش کنی مگه نه اینکه هر کسی رو بیشتر دوست داره بیشتر مورد آزمون قرار میده 

ان شاالله هرچی خیره هرچی که خواسته ی دلته اتفاق بیوفته.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عجب بارداری سختی داری گلی🥺🥺🥺🥺 ان شاء الله بعدش آروم باشه بچه حداقل استراحت کنی 

سلام عزیزم.... 

دلم براتون خیلی تنگ شده.... 

چقدر دلم میخواد هر روز به خونم سربزنم اما ظاهرا فعلا لایق برگشتن به این خونه نشدم.... 

عزیزم دیگه چیزی نمونده ها.... 

خوبی خانومی؟ 

انشالله به سلامتی بغلش کنی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم کاملا حال دلت رو درک میکنم گلی، منم روزای آخر خیلی بهم سخت میگذشت الانم پسرم دنیا اومده حدودا ...

ای جانم پس گل پسرتو بغل کردی.... 

قدمش مبارککککککک.... 

انشالله همیشه خبرای خوب تک تکتون بشنوم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
زینبی بابا من شناختی رو شما ندادم اما انگار قدیمی تاپیک هستید امشب بخاطر ارامش قلب من و مثبت شدن جوا ...

عزیزم از خدا میخوام به حرمت دو تا فرشته هام دلتو اساسی شاد کنه!!!! 

جوری که خیلی بالاتر از حد تصورت باشه!!!! 

وای خدا میشه یعنی حتی بهش فکر کردن هم شیرینه 

عزیزم انشالله که بتات بالا میره و بهترینا منتظرته.... 

ممنونم نه نمیرم فعلا .... بیخیال میشم مگه همه ادما باید بچه دار بشن میسپرم بخدا شاید من لایق مادر شد ...

عزیزم مگه چی شده؟ 

شما مگه باردار نبودی عزیزم؟ 

یا من با یه دوست دیگه اشتباه گرفتم..... 

عزیز دلم ببین نمونه تو این تاپیک زیاده که یه روز حتی داشتن یه بچه براشون آرزو بود الان بچه هاشون از سر و کولشون بالا میرن..... 

پس ناامید نشو و برای هدفت تلاش کن انشالله روزای شیرین نزدیکم.... 

ای جانم پس گل پسرتو بغل کردی....  قدمش مبارککککککک....  انشالله همیشه خبرای خوب تک تکتون ...

سلام انا جون خوبی😍😍😍

دلم براتون تنگ شده بود چ خوب ک پیام دادین

فسقلا چطورن؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
به سلامتي دوستم ان شاءالله که صحيح و سالم بغلشون بگيري عزيزم. گريد جنيناتون چند بود؟ هر دوتاش برات ...

سلام عزیزم کلا دو تا جینین داشتم گرید a که یکیش گرفت یبار سونو رفتم واسه قلب که اینجوری به من گفتن این هفته باز باید سونو برم و غربالگری 

عزیزم شما همسرت مشکل اسپرمش در چ حده عدداشو اینا؟؟ ماله شوهر من مورفولوژیش کلا ۱ درصده تا ب ۴ نرسه ...

عزيزم ميتوني ivfكني همسرم منم مورفولوژيش ٢درصد نرمال 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷