2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045859 بازدید | 684486 پست
اصلا مراکز ناباروری دفترچه قبول نمیکنن.بعدا میتونی مدارک رو ببر ی پولشو از بیمه بگیری.این هزینه ها ب ...

مرسی گلم😍

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا یه حالت عجیب غریبم تسبیح صلواتم تو دستم پاره شد همش ریخت روم.سرم درد گرفته زیر دلم درد ریز 😔خیلی استرس فردارو دارم یعنی میشه با بتای خوب بعد ۱۶ روز منم مامان بشم بعد ۹سال یعنی میشه منم از فردا حس مادر بودنو بفهمم ای خدا خودت به من و مامانای دیگه نظر کن همه جواب بگیریم.مک کلا دیگه جنین ندارم و این اولین انتقالم بود ایشالا ۳تاشم بگیره حالم یه جوریه

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
اول فقط مورفو و تحرك تعداد خوب بود مه يهو تعدادم خيلي كم شد بارداريام خيلي زود بودن ولي از موقعي كه ...

مرسی عزیزدلم😍😘

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  
اصلا یه حالت عجیب غریبم تسبیح صلواتم تو دستم پاره شد همش ریخت روم.سرم درد گرفته زیر دلم درد ریز 😔خی ...

عزیییزم به امید خدا میشی.چرا نشی.نگران نباش توکلت به خدا باشه‌.به امید خدا نی نی جوانه میزنه و نهال تنومندی میشه❤❤❤❤❤

اصلا یه حالت عجیب غریبم تسبیح صلواتم تو دستم پاره شد همش ریخت روم.سرم درد گرفته زیر دلم درد ریز 😔خی ...

وای نگو منم خیلی حالم بده قلبم داره از دهنم میزنم بیرون. صداشو می‌شنوم یک حالت تهوع بدی هم گرفتم. خدا بهمون نظر کنه ما هم مامان بشیم ایشالله. من که هفت صبح میرم آز هر چند می دونم منفیه ولی باز نمی دونم چرا ته دلم امید دارم

همسرت واریکوسل نداشت؟آزمایش دی اف ای هم داده؟

چرا ملیکا جان.واریکوسل هم داشت اونم دوطرفه شدید.که البته گفتن الیگو اسپرمی شوهرم ربطی به واریکوسل نداره ولی عمل کرد اما بهتر نشد هیچ تازه بدتر هم شد.قبل از عمل واریکوسل تعداد ۳ میلیون بود با مورفوی صفر.عمل کرد همه چی کلا صفر شد.رویان بهمون گفت اصلا نباید عمل میکردین.باید همون موقع ارجاعتون میدادن برا میکرو.

راستی فکر کنم تیاراتیام جان از یه داروخونه ای بصورت اینترنتی اوابوست خریده بود.تهران بود.

@تیاراتیام    

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

ای جونم خیلی سخته منم با اینکه یجورایی می دونم نیستم ولی ته دلم یه امیدی هست ایشالا مامان شدی عزیزمممم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود