2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045698 بازدید | 684478 پست
سلام بچه ها منم با ivf باردار شدم الان سه ماهمه یه مدت نیومدم سر بزنم چون واقعا حالم بد هست ویار شدی ...

عزیزم منم خیلی نابود شدم 

از هفته 8 تا 13 هر روز بلا انقطعاع سرم میزم،

روزی دو تا سرم

یک لیتر سرم یک سوم_دو سوم به همراه اندانسترون 

و یک لیتر سرم نمکی عادی

چون اصلا آب نمیتونستم بخورم، مدت سرم ها هر روز حدود 6 تا 10 ساعت طول می‌کشید و با همون سرم میرفتم دستشویی

آنژیوکت هم براش هپارین لاک با بدبختی گیر آوردم و هر بار پرستار میومد و میزد برای 48 ساعت حدودا ‌نگهش می‌داشتم تو رگ، تا هر روز دنبال رگ نگردم و خون لخته نشه تو آنژیوکت

اگر سرم نمیزدم هر نیم ساعت حالم بهم می‌خورد گلی 

پفک و چیپس هم حدود یک هفته _ ده روز خوردم کمک کرد، یا چیس و ماست چکیده

باد کش هم چند بار کردم ولی خیلی اثر نداشت

کلا غذاهای خیییییلی خشک و کبابی بخور، خصوصا گوشت قرمز گوسفندی

آب رو با لیمو ترش تازه و عسل قاطی میکردم و میخوردم 

البته خودم نه ها، خودم مثل دور از جونت جنازه بودم از شدت ضعف

خواهری کنار اینا بعد از اتمام سرم قرص ب6 و ومیگان 500 هم میخوردم تا یه لقمه غذا از گلوم پایین بره

ولی نگران نباش تمام میشه، با عزم و اراده جدی مبارزه کن با تهوع نذار معده ات ضعیف بشه، اگر خوب اینا رو رعایت کنی به زندگی عادی بر میگردی یواش یواش

گلم من تا هفته 23 حالم بهم خورد 🥴🥴🥴 ولی اوجش همون هفته های 8 تا 16 بود

ان شاالله بعدش که خوب شدی کلی لذت میبری از بارداریت

واسه من که بعد از تهوع عین یه خواب شیرین و خیلی کوتاه گذشت بعدش دلم تنگ شده، ان شاء الله واسه شما زودتر خوب میشی و لذت میبری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها سلام  جمعه اون هفته سرما خوردم .الان ی هفتس خوب نشدم از دوشنبه هم رفتم ی متخصص عفونی و ...

عزیزم توهم چرا میزنی، دور از جونت برو نوبت سونو بگیر 

منم از روز زایمان تا حالا سرما خوردم خوب نشدم

خب طبیعیه چون بدن ضعیف تره

کرونا کجا بود مامان گل!!! 

بچه ها من ۶ هفته و سه‌روزمه.روزی سه تا استرادیول میخوردم.سه تا دوفاستون.سه تا فرتیژست.یه دونه انکسا ...

سلام عزیزم نگران نباش، نیازی نبود اون شیاف رو اضافه کنی گلی 

حدودا یک هفته زمان میبره تا قطع بشه خیالت راحت

فقط با دکترت در تماس باش کافیه

@زینبی_بابا    به من گفتن هایپر هستی ازمایش et روز ۱۲تزریق گونال دادم ۱۴۰۰ بود .مگه باذخ ...

عزیزم احتمالش خیلی کمه 

واسه من حدود 3000 و خورده ایی بود

نه تلفنی جواب نمیدن ما حضوری گفتن سه روز بعد از پانکچر بریم برای فریز

زینبی بابا من شناختی رو شما ندادم اما انگار قدیمی تاپیک هستید امشب بخاطر ارامش قلب من و مثبت شدن جوا ...

عزیزم کاملا حال دلت رو درک میکنم گلی، منم روزای آخر خیلی بهم سخت میگذشت

الانم پسرم دنیا اومده حدودا دو هفته پیش، فقط چون زایمان زود رس بودم تیکرم هست و فرصت نکردم درستش کنم ولی از خدا میخوام به حق این نوزاد معصوم شما رو مامان کرده باشه تا الان🤲🤲🤲🤲🤲

زینبی جون سلام عزیزم من انتقال قبلیم با شما بود و خداروشکر که مثبت شدی و الآنم که به سلامتی زایمان ک ...

آره گلم کاملا احتمالش هست، ان شاء الله که مامان شدی عزیزم 🤲🤲🤲🤲😍😍😍😍

عزیزم شک نکن این روزا تمام میشه و حتما مامان میشی و فرصت دستشویی رفتن هم پیدا نمیکنی 

اصلا یه حالت عجیب غریبم تسبیح صلواتم تو دستم پاره شد همش ریخت روم.سرم درد گرفته زیر دلم درد ریز 😔خی ...

سلام عزیزم انشاءلله مثبتی 

استرس نداشته باش واسه نی نی ها ضرر داره 😍

خداجونم شکرت       

سلام به همه خانمهای پرتلاش

خدای مهربون رو به بزرگیش قسم میدم که خانمهایی که این هفته آزمایش بارداری دارن و منتظرند جواب آزمایششون مثبت بشه و همشون بارداری راحت و بی خطری داشته باشن مخصوصن خانمهای این تایپیک.

منتظر خبر مامان شدن تک تک تون هستم و از فرشته کوچولوم میخام که براتون دعا کنه