2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045851 بازدید | 684485 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی متاسفم  دوباره میری برای پانکچر ؟  ان شا الله به زودی طبیعی باردار بشی عزیز  ...

ممنونم نه نمیرم فعلا .... بیخیال میشم مگه همه ادما باید بچه دار بشن میسپرم بخدا شاید من لایق مادر شدن نیستم شاید مصلحتش اینه ک دستای من خالی باشه وتنها باشم .... هرچی خواست خداست اون بشه فقط کاش برام خیر بخواد

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
اووووه منم همینجور گفتن تا شکم کار نکنه ترخیص نمیکنم منم ک.معده خالی بود کلی لاکسی ژل دادن ب خوردم.. ...

اوه اوه پس لامصبا همه رو زخم خورده کردن😩😩🤣🤣🤣🤣

دوستان عزیز، مامان های باردار تو رو خدا نذارید به درد ما گرفتارتون کنن، اگر یبوست ندارید لاکسی ژل نیاز نیست

حالا مامان آرامش جون، از اون بدتر سرماخوردگی بود که به خاطر زیاد شستن خودم، دچارش شدم، هنوز سرفه میکنم 

بخیه ها هم این مدت دمشون گرم🥴🥴🥴🥴

عزیییزم به امید خدا میشی.چرا نشی.نگران نباش توکلت به خدا باشه‌.به امید خدا نی نی جوانه میزنه و نهال ...

ممنون از انرژی خوبت امیدوارم زود حاجت روا بشی😍😍😍😍

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
وای نگو منم خیلی حالم بده قلبم داره از دهنم میزنم بیرون. صداشو می‌شنوم یک حالت تهوع بدی هم گرفتم. خد ...

ای جون دلم خدا نکنه منفی باشی قول میدم بتات میترکونه فردا مامان شدی میایی میگی مارو هم سوپرایز میکنی ⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘

[QUOTE=125047665]فدات عزیزم😘😘😘😘 منم خیلی به یادتم و اینکه بگم چی شد، انتقال نی نی هات هم مبارک، ...

آخ آخ الهی چه قدر اذیت شدی😢😢😢😢

الهی عمل بعدی سزارینت باشه 

نه الهی طبیعی و فیزیولوژیک زایمان کنی از همه چی بهتره

آخ آخ الهی چه قدر اذیت شدی😢😢😢😢 الهی عمل بعدی سزارینت باشه  نه الهی طبیعی و فیزیولوژیک زای ...

زینبی بابا من شناختی رو شما ندادم اما انگار قدیمی تاپیک هستید امشب بخاطر ارامش قلب من و مثبت شدن جوابم از دوتا نی نیات بخواه و دست بکش رو قلبشون ببوسشون بهم بگو که این کارو کردی مطمعنم حاجتم براورده میشه توروخدا برام دعا کنید خیلی تو این مسیر سخت و راه دور با سختی کشیدم دعا کنید برام

ایشالله که با هم بترکونیم من که همش دارم دعا می کنم 🙏🙏🙏

فردا هممون میام کلی میترکونیم تاپیکو با بتای مثبتمون خدا باماست💪⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ماشالا به ما ماشالا به روحیمون ماشالا به نی نی هامون ماشالا به صبرو طاقتمون

آخ آخ الهی چه قدر اذیت شدی😢😢😢😢 الهی عمل بعدی سزارینت باشه  نه الهی طبیعی و فیزیولوژیک زای ...

زینبی جون سلام عزیزم من انتقال قبلیم با شما بود و خداروشکر که مثبت شدی و الآنم که به سلامتی زایمان کردی. متاسفانه من منفی شدم و الان دوباره انتقال دادم. عزیزم من روز ۱۱ انتقال آز دادم بتام شد ۳٫۴ حالا فردا ۱۴ انتقالمه یعنی ممکنه بالا رفته باشه یا نه خودم که امید ندارم ولی از استرس نمی تونم حتی دراز بکشم خیلی بی قرارم