2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046033 بازدید | 684497 پست
فقط رحمم میگرفت و ول میکرد یه چیزی مثل علائم پریود 

عزیزم گفتید مشکل ژنتیکی دارید منظورتون چی بود که گفتید ژن شوهرم غالب شد؟منظورتون دی اف ای اسپرم هست؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
که اگر بالای ۳۰ بود بامصرف چنددوره انتی اکسیدان ومیوه وسبزیجات فراوان معمولا میاد پایین وبعداز پایین ...

ممنون گلم اخه میکرو کردم منفی شد گفتم شاید لازمه پیگیری کنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو نت نوشته بوي وايتكس كيسه آبه انشالله تحقيقات شما درست باشه و طبيعي باشه به خدا ديگه خسته شدم هن ...

نه بابا كيسه اب اصا بو نميده من كيسه اب دوستم تو هفته ٣٦ پاره شد جلوم رو مبل اصلا بو نميداد ما ام هفتمون اون قدري نيست كه فكر كيسه اب بگيريم زوده هنوز برا اين استرسا اصا نگران نباش ترشحات بارداريه كه  زياد ميشه

عزیزم برا میکرو یسری شرایط هست که اگه رعایت کنه میتونه بهتر بشه ولی خب نمیشه انتظار داشته باشی که زو ...

عزیزدلم خیلی ممنونم از راهنماییت امیدوارم نی نیاتو ب سلامتی بغل بگیریو خستگی همه ی این روزا از تنت بره😍😍

با دفترچه و بدون دفترچه فرقی داره گلم؟؟

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  
عزیزم ینی ممکنه بالا بره و ب حدی برسه ک بتونم طبیعی باردار شم؟؟ اخه هزینه ها بالاس خیلی مام بیمه نی ...

من جاي خصوصي رفتم جاهاي دولتي هم هست هر جا قيمتش فرق داره  ممنونم فدات شم منم بيمه نداشتم

راستی گلم مشکل شوهر شمام مورفولوژی بود یا تعداد؟؟ چ عددی بود تعداد و فاکتورای مهمش یادتون هست؟؟ بب ...

اول فقط مورفو و تحرك تعداد خوب بود مه يهو تعدادم خيلي كم شد بارداريام خيلي زود بودن ولي از موقعي كه تعداد كم شد بعد سقط دوم يه سال اقدام كردم نشد كلا

عزیزدلم خیلی ممنونم از راهنماییت امیدوارم نی نیاتو ب سلامتی بغل بگیریو خستگی همه ی این روزا از تنت ب ...

اصلا مراکز ناباروری دفترچه قبول نمیکنن.بعدا میتونی مدارک رو ببر ی پولشو از بیمه بگیری.این هزینه ها بدون بیمه بود عزیزم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
چی بگم والا خیلی یجوریم استرس خفم کرد عزیزم لاکسی ژل میخوری؟  من میخورم باز بهتر میشم

نه دیگه استرس نگیر الان دیگه استرس قلب نداشته باش مثل ما باید بزنی تو کار کیسه اب😂😂😂

والا دیشب خوردم دلپیچه مردم همشم غذای سرد میخورم نمیدونم چه کنم