2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
نه مال شوهر من خيلي بدترم شد ديگه رفتم ميكرو الان باردارم ،هزينه ام ١٣ ١٤ شد ولي با دارو ها و اينا ت ...

راستی گلم مشکل شوهر شمام مورفولوژی بود یا تعداد؟؟

چ عددی بود تعداد و فاکتورای مهمش یادتون هست؟؟

ببخشید زیاد پرسیدم

شما برای بارداریای طبیعیتون چ مدتی اقدام بودید عزیزدلم؟؟

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  
ممنون عزیزم نگران هماتوم نباش لک قهوه ایی طبیعی زود خوب میشه عزیزم ممنون خیلی نگرانم واقعا کاش م ...

عروس کوچلو من خیلی کمر درد شدم طبیعیههه؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسپرم همسرم تحرک نداشت مورفولوژیش ۲ درصد بود

اها....دی اف ای نداده بودید؟کدوم دکتر میکرو کردین؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
ممنون عزیزم نگران هماتوم نباش لک قهوه ایی طبیعی زود خوب میشه عزیزم ممنون خیلی نگرانم واقعا کاش م ...

منم خيلييييي نگرانم همش خدا خودش بهمون رحم كنه🙏

من رفتم پارسه سلفري رو دادم هفته ديگه جوابش مياد

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
به نظرت مثبت واقعا البته تیتر دادم ۴۸ ساعت بعدش بازم میرم ازمایش ولی دلهره دارم 

راستش من تا حالا باردار نشدم تو فاز بتا نیستم ولی برات سه تاحمد میخونم ودعا میکنم که مثثثثبت باشه ونی نی روسالم بغل بگیری

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
عزیزم دکتره گفت دنیا رو سرم خراب شد 😢😢 امیدوارم کردی خدا خیرت بده الهی امیدوارم هرچند تا انتقال ...

عزیزم برا میکرو یسری شرایط هست که اگه رعایت کنه میتونه بهتر بشه ولی خب نمیشه انتظار داشته باشی که زود حوب بشه.به قول زینبی جون اسپرم موجود لوسیه و زود خوب نمیشه.سبزیجات زیاد بخوره.شبا هویج و گل کلم و کدو تنبل و کلم بروکلی و کدوسبز به صورت بخار پز بخوره.فست فود حذف و سرخ کردنی رو محدود کنه روغن کنجد استفاده کنین و خنک نگه داشتن بیضه ها فراموش نشه.شلوار تنگ نپوشه .ورزش مرتب و روزانه فراموش نشه.سونا و جکوزی ممنوع.

اون دکترت هم الکی یه چیزی گفته میکرو رو برا همین موارد گذاشتن.برا من از از شهریور تا الان که فردا آزمایسمه زمان بردهم برا پانکچر و هم انتقال سیکل بلند یا ۴۵ روزه داشتم.اخرای مهرماه پانکچرم بود و ۱۷بهمن هم انتقالم.تا الان هم با هزینه ی آزمایشات و ویزیت ها و سونو ها و داروها و پانکچر و فریز جنین و انتقال کلا ۸ میلیون شده.رویان میرفتم.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
بسلامتی عزیزم برای من هم هفته بعد جوابش میاد

انشالله كه هممون كوچولو هامون رو به سلامت به دنيا بياريم🙏

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
سلام عزیز  دی اف ای چی هست میشه توضیح بدی 🙏

سلام گلم dfiازمایشی هست برای بررسی ناباروری مردان که شکنندگی dnaاسپرم رو نشون میده ....برای بارداری طبیعی باید زیر۱۵باشه وبرای موفق شدن درمیکرو زیر۲۵

دکترا معمولا بعد از یک یا دو بار منفی شدن میکرو این ازمایش رو چک میکنن

اگر بالای ۲۵-۳۰باشه شانس میکرو میاد پایین

سلام عزیز  دی اف ای چی هست میشه توضیح بدی 🙏

که اگر بالای ۳۰ بود بامصرف چنددوره انتی اکسیدان ومیوه وسبزیجات فراوان معمولا میاد پایین وبعداز پایین اومدن وارد سیکل میکرو میشن