2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
ای جون دلم 😍😍😍😍😍😍😍😍خداروشکر میره بالا مطنعن باش😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘خوب کاری کردی برای ارامشت ...

وای خدا از دهنت بشنوه ایشالله که بره بالا یعنی میشه. 

ولی الان اصلا منتظر علایم نباش تازه می گن از ۶ هفته شروع میشه و همه هم علایم ندارن. تو هم جزو اون بی علامتایی ایشالله

سلام بچه ها من رفتم صبح انتقال دادم

ظهر هم موقع برگشت با همسرم رفتیم رستوران کلی کوبیده و سالاد خوردم

به نظرتون ضرر نداشت

آخه خیلی گشنم بود و ضعف کرده بودم

به نظرتون چیا خوبه بعد انتقال بخورم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان ماهک جون این بی‌بی من بود صبح روز ۱۴ قبل از اینکه آزمایش بدم. میدونی بتام ...

منم اینجوری بود. روز ده البته.

بتامم ۳هزار بود.

خیلی کمرنگ بود برای این بتا‌

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام بچه ها من رفتم صبح انتقال دادم ظهر هم موقع برگشت با همسرم رفتیم رستوران کلی کوبیده و سالاد خور ...

سلام عزيزم به سلامتي ان شاءالله زودي بياي خبر مامان شدنتو بدي گلم.

نوش جونت چرا ضرر داشته باشه فقط سوپ و اينا هم بخور که يبوست نشي.

خدایا شکرت
سلام بچه ها من رفتم صبح انتقال دادم ظهر هم موقع برگشت با همسرم رفتیم رستوران کلی کوبیده و سالاد خور ...

به سلامتی ایشالله که مامان شدی و تمام. نوش جون خودتو نی نیات به نظرم از الان بهتره دیگه بیرون غذا نخورید مخصوصا سالاد اینا چون خدایی نکرده یه مسمومیت و اسهال و استفراغ برامون خیلی ضرر داره

اشکال نداشت بعد انتقال  اون همه غذا و سالاد یا کوبیده بنظرت چیا بخورم که زودتر بگیره

دیگه بعد کوبیده یه متکا بزار بخواب توکل کن به خدا ایشالا زود مامان میشی😘

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
اشکال نداشت بعد انتقال  اون همه غذا و سالاد یا کوبیده بنظرت چیا بخورم که زودتر بگیره

غذاهاي مقوي و سالم بخور گوشت بلدرچين و بوقلمون و ماهيچه ميوه و سبزيجات و مغزها هم خوبه چيزاي نفاخ نخور که اذيت نشي

خدایا شکرت

سلام عزیزمم‌مبارکههه 

نه ولی دیگه اروم بگیر خونت تا ۳ روز😁😁

منکه ۱۱ روزه رنگ بیرون و ندیدم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
به سلامتی ایشالله که مامان شدی و تمام. نوش جون خودتو نی نیات به نظرم از الان بهتره دیگه بیرون غذا نخ ...

از نظر مسمومیت میگی یا کلا این مدل غذا رو میگی

آخه خیلی گشنم بود 

بعد شوهرم گفت بریم رستوران

منم که آدم شکمو فوری قبول کردم