2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا به دادمون برسه تا این وزنه بیاد پایین. آخه من یه جایی خوندم که چربهای شکمی خودش می دونه باعث منف ...

وای واقعا؟؟؟اخ اخ منم حسابی شکم اوردم لعنتی انگارشکم زن 7ماهه اس.بیایدنشدلاغرکنیم بعد

نه میفرستن من غربالگریمم اونجا دادم از المان باهام تماس گرفتن عزیزم که یسری اطلاعات تکمیلی دادن ...

پس چرا به من زنگ نزدن؟

یعنی به بعضیا زنگ‌میزنن؟ 

یا اطلاعاتتون کامل نبود؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
مال ما اثر دارو ها هم هست من که منفی هم هستم پس این دردا برای چیه نمی دونم. زودتر شنبه بشه داروهامو ...

ترلاااا شما که کلی مثبت بودی فکر میکردی از تو بعیده دختر بگی منفی چرا منفی از کجا میدونی علایمات نیست مثبتی ایشالا به فکر مثبت شدن باش

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
پس چرا به من زنگ نزدن؟ یعنی به بعضیا زنگ‌میزنن؟  یا اطلاعاتتون کامل نبود؟

نه عزیزم به همه میزنن

شما بیمارستان پارس بودی؟ 

نمیدونم هم اینجا دیدم به همه زدن

هم اونایی که با هم بودیم به همه زنگ زدم از آلمان 

قانونشه

خواهر منم سال ۹۵ رفته به اونم اون موقع زنگ زدن

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
خدا به دادمون برسه تا این وزنه بیاد پایین. آخه من یه جایی خوندم که چربهای شکمی خودش می دونه باعث منف ...

عزیزم من حواسم نبود لغو دوستی را زدم اگر امکان داره دوباره دعوت دوستی را بپذیر

ترلاااا شما که کلی مثبت بودی فکر میکردی از تو بعیده دختر بگی منفی چرا منفی از کجا میدونی علایمات نیس ...

من چون خیلی عجولم دیروز که روز ۱۱ میشد آز دادم و بتام شد ۳٫۴. دکتر آزمایشگاه گفت زود دادی ممکنه بره بالا چون عددت ۱ اینا نیست امید داشته باش اما بعید می دونم بالا بره. با این حال خیلی زیر دلم تیر می‌کشه انگار سوزن فرو می کنم. خل نشم تو این راه صلوات 🤣🙈

من چون خیلی عجولم دیروز که روز ۱۱ میشد آز دادم و بتام شد ۳٫۴. دکتر آزمایشگاه گفت زود دادی ممکنه بره ...

ای جون دلم 😍😍😍😍😍😍😍😍خداروشکر میره بالا مطنعن باش😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘خوب کاری کردی برای ارامشت ازمایش دادی....

من الان تو محاسبه بارداری بودم اولین روز از اخرین پریودمو زدم زده بود ۴ هفته و ۵ روز از روز بارداریتون میگذره...من موندم چطور میشه که من علاعمی ندارم😄😄😄😄😄😄

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤