2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینبی جون من امروز ۱۱انتقالمه و می دونی ۱دونه جنین پسر بداست انتقال دادم و بی بی م منفی شد واقعا احت ...

سلام خوبی خاله ی من روز ۱۲ انتقالش بی بی گذاشت منفی بود روز ۱۶ رفت ازمایش مثبت بود 

بگردم یعنیلک قرمز بیاد تمومه دیگه؟😫 آفرین قوی هستی مرسی از قوی بودن کسی انرژی میگیرم😉 امیدوارم حدس ...

برای من که اره تمومه چون بدنمومیشناسم دیگه همیشه اینطورمیشم چندروزقبل باوجود شیاف لک بینی وروز پریودکامل پریودمیشم.اره باباانرژی داشته باشیم بایدتواین راه سخت یک جنین بوددیگه زبونم لال خداروازدست ندادیم که خداهست وحتما ما یه روزمادرمیشیم.راضیم به رضایتش دیروز گریه کردم الان خیلی بهترم.🤭🤭🤭

فقط من دعامیکنم الهی هربدی میکنندخداسرخودشون بیاره انصاف نیست.من باورکن شایدنشناسی منوسعی میکنم حتی تومجازیم کسیوناراحت نکنم یا پرخاش ولی اینهادیگه کفرمودراوردن

جدی ؟؟😍😍وای منم رفتم حموم الان دوساعت قشنگ حموم کردم که پریودمیاد تمیزباشم😅😅😅

فعلاً انقدر منتظر پریود نباش! من ۳ روز درمیون آمپول داشتم با روزی ۳ تا شیاف بعد از اون خونریزی آمپولم شد هرروز با روزی ۲ تا شیاف.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
قربونت برم اینهمه دلسوزانه امید دادی حتما حر فتو گوش میدم همیشه خدا خیلی هوامو داشته ،ان شاالله که م ...

قربونت برم من اخه واقعا ما حرفای همو خوب میفهمیم دردامونو زجرامونو چ روحی چه جسمی فقطخودمون میفهمیم واقعا فقط خودمون .... عزیز دلی الهی همیشه دلت شاد باشه عزیزم بخندی همیشه 😘😘😘😘😘😘 

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
فعلاً انقدر منتظر پریود نباش! من ۳ روز درمیون آمپول داشتم با روزی ۳ تا شیاف بعد از اون خونریزی آمپول ...

توکل برخدا منوانرژیم روجمع کردم نشه سریع لاغرکنم برم پررسه بعدمن کم نمیارم تاخداجواب بده.بنظرت الان یک امپول بزنم؟؟یک روز درمیان یدونه دارم امروزم بزنم.؟

توکل برخدا منوانرژیم روجمع کردم نشه سریع لاغرکنم برم پررسه بعدمن کم نمیارم تاخداجواب بده.بنظرت الان ...

آفرین به این روحیه‌ایی که داری، ولی هنوزم قضیه رو تموم شده نگاه نکن تا روز آزمایش.

من تا هفته ۱۱ که آمپول داشتم دکترم گفته بود هروقت لک دیدی آمپول رو بکن هرروز. بنظرم آمپول اثرش بیشتر از شیاف هست در مواقع لک بینی.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
آفرین به این روحیه‌ایی که داری، ولی هنوزم قضیه رو تموم شده نگاه نکن تا روز آزمایش. من تا هفته ۱۱ که ...

پس میگم الان یکی بزنن برام.میدونی چراعجله دارم چون سرماخوردم دارم میمیرم ازدرداش میخوام نشه سریع برم دکترداروبگیرم بخورم.خخخ دارو در داروشدم.

قربونت برم خواهش میکنم باکوچولوت همه منتظراومنم دعاکن.برای سلامت زایمان کردنت حمدمیخونم وصلوات فرستادم.

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

برای من که اره تمومه چون بدنمومیشناسم دیگه همیشه اینطورمیشم چندروزقبل باوجود شیاف لک بینی وروز پریود ...

ای بابا کلی ناراحت شدم که😫مهربون جون ☹ حالم بد شد من گفتم دوتامون میایم میگیم مامانیم😭

توهمین چندرور فهمیدم چقدرمهربونی😘 باید رک بگی مسافرتم یا نیستم من ک تصمیم گرفتم دیگه جوابشونو بدم. فک کنم لاپاراکردم بخیه دارم عین خنگا رفتم دوشب خواهرشوهرمو تگهداشتم اخه چقدر اسکلم من؟؟؟؟؟دیگه فافا خشن میشود😂😂😂😂😂بابام میگه نبینم بی احترامی کنیا😂ترسیده ازم😂 من زیادی خنگ بازی دراوردم خیلی خیلی خوب بودم خیلیییی ولی امروز به مامانم گفتم خوبی حدی داده واسه من تمومه....

خوشبحالت منم امشب برم حموم دلم حموم میخواد 😃

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
شماچندکیلویی؟هیشکی مثل من چاق نیست.بیشترشم این داروهاکردن. من قد160وزن74😡😡😡تالاغرنکنم عمرادیگه ب ...

ببین من هیچوقت خیلی لاغر نبودم ولی جاقم نبودم قدم ۱۷۰ همیشه رو ۶۸ و ۶۹ بودم البته تپلی بودم ولی نه بد ولی یهو خودنو ول کردم الان ۷۶ 🙁🙁🙁🙁

افتضاح خیلی بده منم حتما لاغر مز کنم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود