2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
منم می خوام لاِغر  کنم

مامان ماهک جون این بی‌بی من بود صبح روز ۱۴ قبل از اینکه آزمایش بدم.

میدونی بتام چند بود؟

۲۲۱۷

این رنگی که این داره فکر کنم روز ۱۱ میزدم هاله هم نمینداخت!

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
پس میگم الان یکی بزنن برام.میدونی چراعجله دارم چون سرماخوردم دارم میمیرم ازدرداش میخوام نشه سریع برم ...

مهربون چقدرمونده به آزت؟از بده معلومشه شاید اشتباه میکنی😭🥺

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا کلی ناراحت شدم که😫مهربون جون ☹ حالم بد شد من گفتم دوتامون میایم میگیم مامانیم😭 توهمین چند ...

ناراحت نباش عزیزم خواست خدامهمه ایشالله ازخدامیخوام توبیای خبرخوش بدی خوش حال بشم بخدا.😍😍

خوب کارمیکنی زیادم خوب باشی ببخشیدفکرمیکنن خبریه.بروحموم کن اینقده میچسبه اصلا بدنم سبک شد

من که مغزمو زیاد درگیر نمیکنم ..اسمون قرمه زد بدجور ترسیدما..‌والا این کروناهم وارد شده واسه کدوم مشکلمون غصه نخوریم...ایشالا خدا صلاح ببینه میده نبینه هم خوب فعلا نمیده 😁

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
مامان ماهک جون این بی‌بی من بود صبح روز ۱۴ قبل از اینکه آزمایش بدم. میدونی بتام ...

چقدر مهربونین بهم روحیه میدین 

نی نی شمام پسره ؟ ۱دونه؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مامان ماهک جون این بی‌بی من بود صبح روز ۱۴ قبل از اینکه آزمایش بدم. میدونی بتام ...

ای جون دلم کیف کردم با ای بی بی ایشالا خدا حفظت کنه یدونه انتقال داشتی ....گرفت...علاعمات چیا بود ۱۴ انتقال

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
ناراحت نباش عزیزم خواست خدامهمه ایشالله ازخدامیخوام توبیای خبرخوش بدی خوش حال بشم بخدا.😍😍 خوب کار ...

قربونت برم من دل درد دارم توی ی سال ۵ بار عمل شدم دوتابیهوشی دوبار هایپر رحمم هی بزرگ شده هی کوچیک دیگه هر کار کنم دل درده هست نمیدونم دیگه چیه بیخیالش شدم  همه چی و که سپردم بخدا دیگه ببینیم حکمتش چیه....

اره واقعا👌

ای ای گفتی منم کیف میکنم😄

ای جون دلم کیف کردم با ای بی بی ایشالا خدا حفظت کنه یدونه انتقال داشتی ....گرفت...علاعمات چیا بود ۱۴ ...

نه عزیزم، ۳ تا بلاست انتقال دادن. علائمم دقیقاً مثل پریود بود، احساس میکردم هر لحظه که دارم پریود میشم.

قربونت برم من دل درد دارم توی ی سال ۵ بار عمل شدم دوتابیهوشی دوبار هایپر رحمم هی بزرگ شده هی کوچیک د ...

الهی عزیزم فقط به این فکرکن که ماصبرمیکنیم به خاطرامتحان خدا وچطور حضرت زینب وحضرت رقیه اونهمه مصیبت روتحمل کردن اینهاکه هیچه.من فقط متوسل خودشونم.توقد و وزنت چنده؟من باداروهاخیلی چاق شدم قد160وزن74گفتم کامل لاغرمیکنم بعدمیرم دیگه اینبارپانکچر

نه عزیزم، ۳ تا بلاست انتقال دادن. علائمم دقیقاً مثل پریود بود، احساس میکردم هر لحظه که دارم پریود می ...

🤩منم همینطورم یعنی امیدوارباشم؟ نا امیدی گرفت منو زدم بیرون از خونه من دل درد دارم از روز ۳ انتقال ک شب دو دقیقه از درد بیدارشدم بعد ارومشد خوابیدم دیگه به اون شدن نبود ولی هروز حس پری دارم. 

عزیزززززممم بسلامتی 😍 بعد انتقال دل درد داشتی؟

دوشنبه انتقال دادم، شنبه صبح که از خواب بیدار شدم عضله پای چپم گرفته بود. بعدش دیگه هرچی به روز آزمایش نزدیک میشدم بیشتر احساس میکردم که دارم پریود میشم، حالتها و دردام دقیقاً مثل قبل از پریودم بود.