2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
خانما جنین ۵ روزه ۱۱ انتقال مگه نباید نشون بده؟

آره من روز نهم بی بی زدم مثبت بودم اونبار

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی بگم والله توکل برخدا اره گریه کردم سبک شدم بخدامیگم گریم ازخودمه گله ای ندارم حکمتتوشکر من حتمابن ...

بگردم غصه نخور😔 نمیشی ایشالله دعا میکنم دلت شادبشه عزیزم 

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
سلام رفتم تخمک کشی انجام دادم الان خونه ام هیچی هم نگفتن چیکار کنم چیکار نکنم فقط مترونیرازول دادن ح ...

ان شاءالله به سلامتي جنين هاي خوبي تشکيل بشه حتما استراحت داشته باش و غذاي مقوي بخور توکلت هم به خدا باشه عزيزم.

بعد چند تا تخمک گرفتن که نگراني هايپر شي ؟

اگه احيانا هم هايپر شدي نگران نباش مايعات و چيزاي شور زياد بخور .

خدایا شکرت
نگوسلامت باشی الهی.خداخودش یه راه جلوپامون بزاره خسته شدیم ازهزارجور دوا درمون دکتر وچاق شدنا

اره واقعا توام تنها میرفتی؟تمام سونوها و دکترا تنهابودم انتقالمم تنهابودم ۴ ساعت هرکدوم علافی این دکتر اون دکتر هزینه های زیاد واقعا خدا انشالله نظری کنه 

اره واقعا توام تنها میرفتی؟تمام سونوها و دکترا تنهابودم انتقالمم تنهابودم ۴ ساعت هرکدوم علافی این دک ...

همروخودم میرفتم ولی عمل وانتقالم همسرم بود  خیلی سخته پروسه اش واقعا.4کیلو اومده رو وزنم

همروخودم میرفتم ولی عمل وانتقالم همسرم بود  خیلی سخته پروسه اش واقعا.4کیلو اومده رو وزنم

اره واقعا خیلی سخته الهی که دلت شاد میشه و اخرین باره انشالله