2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
هر جور صلاح میدونی عزیزم بازم ما چه روحی چه اطلاعاتی قلبا در خدمتیم انشالا خیره نگران نباش😚

ممنون عزیزای دلمیدشماها خیلی مدیونتونم مرسیییی شماواقعیترین دوستاییدبرام.خدادلتون روشادبکنه😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم علایمت چی بود؟لانه گزینی رو متوجه شدی؟

من شب که موعدم بود خوابیدنی چنان دردی زیره شکمم پیچید! گفتم پری شدم! از داخل رونام تیر میکشید

دیگه گذشت منم چک نکردم روز ۳۵پری همینجوری ی بیبی زدم مثبت شد! حس میکنه آدم اون اولاشم حس میکردم ی چیزی به نافم وصله از تو قشنگ آدم حس میکنه

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
نه قطع نکردم اولش میخواستم قطع کنم برم امپول پنی سیلینم بزنم خوب بشم بچه هاگفتن نکن شیافمواضافه کردم

مهربون جون دیگه ما ی زره فولادی تنمونه که تسلیمیم اگر گریه ارومت میکنه گریه کن ولی هنوز وقت داریم قربونت برم دوستم من دلم روشنه هنوز امیدوارم لک لانه گزینی بوده شاید

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
از ابن سینا راضی بودی؟ من می خوام اونجا برم می گم افراد با سقط مکرر زیاد می رن کلینیک سقط مکرر بن ...

من یه ویزیت بیشتر نشدم اونم بخاطر همین سقطام .. آزمایشهای کامل رو خواستن منم داشتم بعد نظرشون به همین داروها بود که گرفتم 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
مهربون جون دیگه ما ی زره فولادی تنمونه که تسلیمیم اگر گریه ارومت میکنه گریه کن ولی هنوز وقت داریم قر ...

چی بگم والله توکل برخدا اره گریه کردم سبک شدم بخدامیگم گریم ازخودمه گله ای ندارم حکمتتوشکر من حتمابنده بدی هستم