2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم اتفاقا من جلوی همسر حتی خواهر زادمم صدا نمیکنم باون همه عزیزیش میگم برداشت بد نکنه کلا آدم بچه د ...

ای جانم انشالله خدابرای هم حفظتون کنه منم همسرم وقتی مشکلشو فهمید چقدر عذاب وجدان داشت باهاش صحبت کردم منطقی و جدی گفتم بچه دوست دارم ولی بی تو نه. تلاشمونومیکنیم ولی اگر خدانخواست راضی ایم به رضاش دیگه باهم حرف دیگه ای نزدیم خیلی جدی باهاش برخورد کردم حتی ی جاهم گفتم ما چه گلی به سر پدرمادرامون زدیم ک بچه های ما بخوان بزنن؟😅 الان بهت پیشنهاد میکنم اول خودت عوض شو اینکه تو دلتم ی جوره بیرونت ی جور نمیذاره راحت نفس بکشی ی تغییراتی ایجاد کن. تغییرات خیلی مثبت دیگه هم اجازه نده بحث اینچیزا پیش بیاد با بچه های دیگه تا میتونی طبیعی رفتار کن اصلا انگارنه انگار تا میتونی سعی کن بخندی و شادباشیو کارای متفاوت نسبت به قبل انجام بدی نمیدونم مثلا کلاسی ثبت نام کنی مسافرتی ی چیزی حالا خودت تو زندگی خودت بهتر میدونی چی باشه. وقتی همسرت روحیتو بی نقص ببینه از تو انرژی میگیره😉مطمین باش بحث بچه رو کوچیک کنه هم روحیت خیلی خوب میشه و به حول قوه الهی طبیعیم باردار میشی (معجزه خدا رو دست کم نگیر) هم زندگیت به ارامش برمیگرده.امیدوارم شاد باشی ببخشید طولانی شد.

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
سلام دوستان میگم آزمایشگاه رویان معتبره ؟tsh باید چند باشه ؟دوستانی که بار اول مراجعه کردین براتون آ ...

اره رویان مرکز خیلی خوبیه 

خیلی باحال بودییییییی....باور کن منم اگر متوجه شده بودم مثل شما عکس العمل نشون میدادم ...من ...

اره بخدا یعنی چقدر جلو دکتره قربتی بازی دراوردم 🤣🤣🤣 یادم میادا هنوز خجالت میکشم🤣🤣🤣🤣🙈🙈🙈 خارش یادم نیست راستو بخوای قبل فریز خارش داشتم یادمه ولی بعدش فقط لک داشتم یادمه اگر میتونی بزنگ سوال کن

خب درسته منم وقتی میگم شاید همه تعجب کنن اما باورت میشه ذره ای ناامید نیستم خخخخخ خیلی امیدوارم .... ...

بزن اون دست قشنگه رووووووو💪💪💪👏👏👏👏👏👏👏👏منم همینطور گاهی کم میارم ولی ی انرژی بلندم میکنه💪

منم باورم شده بود که گریه کرده...نزدیک بودم منم گریه کنم خخخخخخخخخ....تاالان ک گفتی براخودش گفته

عزیزمممم   😍😍😍😍😍😍

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
قربون آهو بانوی عزیزمیدونم گرفتاری تورو من از تابستون تقریبا هروز همه پستارو میخونم از داشتن دوستای ...

خدا خیلی بزرگه ان شالله مشکلت حل میشه برید دنبال سلول های بنیادی و طب سوزنی ان شالله به زودی نتیجه میگیرید. 

واقعا??من رونمیزارن تکون بخورم که.خوش بحالش کاش بشه منم بیام بگم یدونه منم گرفت

چرا که نه؟؟؟؟؟😃مطمینم مامان جونی از الان😃توکل بخدا عزیزم الهی به مراد دلت میرسی😘😘😘😘😘😘

چرا که نه؟؟؟؟؟😃مطمینم مامان جونی از الان😃توکل بخدا عزیزم الهی به مراد دلت میرسی😘😘😘😘😘😘

سلام صبح بخیر,من جغدشب بیدارم.😁😁

خوبی؟ازنزدیک سه ازدردبیدارشدم تاالان.پوف حالم خیلی بده هاخیلی سرماخوردگی کوفتی لثه,بدن,چش,گلو و...

سلام صبح بخیر,من جغدشب بیدارم.😁😁 خوبی؟ازنزدیک سه ازدردبیدارشدم تاالان.پوف حالم خیلی بده هاخیلی سر ...

اوه اوه😷 

سلااااامممم صبح توهم بخیر😃 بستی خودتو به لیموشیرین و اب پرتغال؟؟؟؟ سرماخوردگی خر است🤒 انشالله زودترخوبشی🥰🥰🥰 

اوه اوه😷  سلااااامممم صبح توهم بخیر😃 بستی خودتو به لیموشیرین و اب پرتغال؟؟؟؟ سرماخوردگی خر ا ...

خوبی قربونت؟جوجو درچه حاله؟اره میخورم ولی ندوست اصلا.گاهیم میبینی ازشکمم سریع یه دردکوچیک مث رعدوبرق میزنه طرف راستم میره😨😨ازچیه؟سرماخوردگیمه

خوبی قربونت؟جوجو درچه حاله؟اره میخورم ولی ندوست اصلا.گاهیم میبینی ازشکمم سریع یه دردکوچیک مث رعدوبرق ...

قربونت جوجوها فک کنم خوبن جاشون گرم 😂 اینقدر تکون میخورم میترسم عصبانی بشن بگن نخواستیم😂اره منم همینطورم حس میکنم پریود میشم😅🙄