2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
گل بانوها من چرا همش ترشحات قهوه ای دارم و پریود نمیشم بی بی چک هم زدم منفی بود باید برم دکتر به نظر ...

مونا جون یه بار دیگه ازمایش خون بده ببینم داروی هورمونی چیزی خوردی یا زدی؟؟؟؟

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
گل بانوها من چرا همش ترشحات قهوه ای دارم و پریود نمیشم بی بی چک هم زدم منفی بود باید برم دکتر به نظر ...

مونا جون ميخواي آز بدي بي بي چك خطا داره 

چون گفتي ٢٢ بهمن بايد پريود ميشدي 

قبل سقط پريودت چطور بود ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گذاشتم همتونم روحیه بگیرید.بخیل نیستم که تنهاخودم بازی کنم باهاش.😅😅😅

فدای شما دوست مهربونم......ایشالا امسال نی نیتو بدنیا میاری میشه ۹۹ 😁😁😁😁😁خاص و شیطون

عزیزم منم ان شاالله فردا صبح انتقالم هست، شما چند روزه پرژسترون تزریق میکنی، روزی دوتا یا یه دونه، آ ...

مبارک باشه عزیزم به سلامتی انتقال بدی و مثبت بشی😘😘😘😘😘😘😘

امپولاش بستگی به دست داره ...من تا الان میزدم باد میکنه بعضی روزا درد میگیره اونم در حد یک ربع بعدش خوب میشه ۱۴ روز از انتقال زدم روزی یک عدد....

۵ روزم قبل انتقالم زدم...

نگران این چیزا نباش بدنت عادت میکنه

من به نظرم سوپر فکتا بدتر بود روبازو من چقدر درد کشیدم رو اونا

مبارک باشه عزیزم به سلامتی انتقال بدی و مثبت بشی😘😘😘😘😘😘😘 امپولاش بستگی به دست داره ...م ...

ممنون جانم، ان شاالله، من تا الان که پنج روز میشه روزی 2 تا آمپول زدن تو دوتا سرنگ جداگونه، درد داره ولی فعلا خدارو شکر قابل تحمله، حالا ببینم بعد انتقال چی تجویز میشه

من شما ام یا شما من .خانواده شوهر منو انگار تعریف می کردی .من چقدر برای این کارهاشون غصه خوردمو با ش ...

😂 دقیقا مو به مو همیننا 😂 منم اولاش با همسری دعوا میکردم ولی الان بیخیالشون شدم ببخشیدا میگم به درک مهم خودمو همسرمیم والا🥴

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
اینهاخودشون بچه بودن بزرگ کردم این وداداشش,داداشش رفت😭😭😭اینم فکرکنم دوقلوحامله اس.این کوچولوهمون ...

اخیییی عزیززمم🤩😍😍😍خوبه همین موند پیشت 😍منم احساسیییییی😅

نه عزيزم بهترين كارو ميكني 

فداتشم😘😘😘اخه ی دوستمم هربار انتقال داشت استراحت مطلق داشت ی روز خسته شد اخرین انتقالش فرداش رفت سر کار ی دونه هم گذاشته بود گرفت همون. بمنم گفت خیلی خوابیدن هم خوب نیست خون گردش نداره 

فداتشم😘😘😘اخه ی دوستمم هربار انتقال داشت استراحت مطلق داشت ی روز خسته شد اخرین انتقالش فرداش رفت س ...

دقيقا زينب جون هم همينو ميگه 

كاراي خودت رو انجام بده چون استراحتم بكني دير ميگذره روزا 

تو مركز يه خانومي بود ميخواست سركلاژ كنه ميگفت من فرداي انتقال با همسرم رفتيم تركيه اونجا صبح تا شب بيرون بوديم بعدش اومدم ايران و چند روز بعد رفتم آز گفت همسرم ميگفت امكان نداره باردار باشي ولي دوقلو داشت 😍😍 اصلا به اين چيزا نيست خيالت راحت باشه  

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مونا جون ميخواي آز بدي بي بي چك خطا داره  چون گفتي ٢٢ بهمن بايد پريود ميشدي  قبل سقط پري ...

سلام لیانا جون.یه سوال دارم.من هفته قبل سرکلاژ کردم..دردپریودی داشتم ولی از دیروز تا الان خیلی بیشتر شده!!دردم از غروب شروع میشه..وقتی دراز میکشم بیشتر درد دارم.وقتی میشینم کمتره.

تازه اومدم ماه چهارم

خیلی نگرانم😢😢

همچین تجربه ای داشتی

دردم تا لگنم کشیده میشه.خیلی شدیده

تا امروز فکر میکردم بخاطر سرکلاژه..ولی چرا داره دردش روز به روز بیشتر میشه؟؟

دقيقا زينب جون هم همينو ميگه  كاراي خودت رو انجام بده چون استراحتم بكني دير ميگذره روزا  ...

مرسی عزیزززمم😘😘😘 انشالله خیره🤩😍

گلم من جای شما نیستم که تصمیم بگیرم اما خودم که مشکل از همسرم هست حتی از اینکه پیش خانوادم از شوهرم ...

عزیزم ممنون منکه خدا خودش میدونه منو همسرم بی هم نمیتونیم ،خودش زندگیمون آروم کنه برای آرامشم دعا کنید🙏🤗🤗🤗🙏 

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

@زینبی_بابا   سلام خوبید؟من ی هفته بعد پانکچرم پریود شدم و ۴۰ روز شده از پریودم میگذره ولی هن ...

پریود دوم بعد پانکچر با تاخیره 

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
سلام صبح بخیرخوشابه حالتون شماهامادرشدیدرفته😍😍التماس دعا.منم دعامیکنم کوچولوت صحیح سالم بیادبغلت. ...

ممنون عزیزم،به زودی خبر مامان شدن شما رو بشنویم.

سل فری یه آزمایش خون هستش که در تکمیل ان تی تجویز میشه که از روی خون مادر مشکلات احتمالی جنین قابل تشخیصه.

به نظر  اگه شوهرت رو دوست داری کنارش باش.آخه بچه معلوم نیست چی از آب در بیار اصلا به درد آدم بخ ...

من دل بزرگی دارم وصبورم خدا رو بخاطر این موهبت روزی هزاربار شکر میکنم همیشه میگم خدا بزرگه بخواد میده نخواد نمیده هر کاری کنی،ولی همسرم خیلی دل نازک شده خیلی ازبس دلداری دادام خودمم دارم از اونور میفتم مرسی از همدردیتون 🙏🤗🙏🤗

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹