2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
منم می خونم ایشالا منم مثبت بشم برای منم دعا کن  زیاده؟

سوره مریم ؟

روزهای اول شاید یکم زمان بر باشه ولی به مروز توی ۳ دقیقه میخونیش 

الان بیشتر از دوماه که دارم میخونم خیلی روون و راحت شده برام خوندنش 

۹۷ تا ایه کوتاه کوتاه داره 

راستی عزیزم تو تاپیکم خواستم تگت کنم نشد 

روز ۲۵ ان شاءالله برای شما میخونم

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه های که ۳ اسفند آزمایش دارین هیچ حالتی ندارین؟ از صبح انگاری یک چیزی زیر دلم پیچ خورده باشه اون ح ...

من ۳ ازمایش دارم عزیزم.....دیگه همتون میدونید من تو این چند روز چقدر کمر درد داشتم دیروزو امروز بهترم....اما دو ساعت بعد از زدن امپول پروژستون...کم کم در زیر و دل کمرم شروع میشه..کلا من عجیب عریب شده حالم😁😅😅..اما علایم نادر در من 😁سینه هامه که تا حالا انقدر گنده و صفت ندیدمشون همشم میترسم بخاطر اثر امپولام باشه 😥😥😥😥😥چمیدونم من که کلا به علاعما نگاه نمیکنم...

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
جالب اینجاست بهمون گفتن پوچ بوده ۱۵ تا😂😂 راستشم نگفتن یکی از اونجا بهم گفت وقتی شنیدم که سه تا هس ...

بمیرم    وتقعا  حال خرابیم داره دیگه  ..  این ازین دکتر که این همه معروفه  والا  فقط  خداااا   باید بخاد

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
یه لحظه موقع بلندشدن تیرکشیدولی نه ندارم هیچی.بیشترعصبیم الان میگم شایدپریودم نزدیکه.چه بدونم خداخود ...

نگران نباش بعضی هام علایم ندارن

جواب آزمایشتو گرفتی به منم خبر بده حتما

سوره مریم ؟ روزهای اول شاید یکم زمان بر باشه ولی به مروز توی ۳ دقیقه میخونیش  الان بیشتر از د ...

من هرروز میخونم چه ارامشی داره بخدا ...نادعلی هم روزی ۷ بار..و درکنارش شبی ۵ صفحه ختم قران و ۵ دوره تسبیح صلوات انشالا خدا ازمون قبول کنه❤

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
بمیرم    وتقعا  حال خرابیم داره دیگه  ..  این ازین دکتر که این همه معروفه & ...

دور از جونت عزیزم 

بدبختی از همه کارهاش هم راضی بودم واقعا خوب ولی این اشباهش خیلی برای ما چند تا گرون تموم شد 

با دیدن برنامه های صدا و سیما فهمیدم کرونا یکی از ویتامین های لازم بدن  
سلام به به چه کارخوبی,میشه برای منم بخونی؟؟انتقال دادم دعاکن بادل پاکت.

حتما عزیزدلم 

ممنونم ازت 

ان شاءالله حاجت روا بشی 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
جالب اینجاست بهمون گفتن پوچ بوده ۱۵ تا😂😂 راستشم نگفتن یکی از اونجا بهم گفت وقتی شنیدم که سه تا هس ...

من بعم گفته  هیستروd&c    الن   از یکشنبه  یه چشمم خونه  یکی اشک   اصلا  خاب ندارم  وسطای شب   بابیداری  میزنم  زیر  گریه  دیشب  شوهرم  میگفت  چته  اخه  از ترس  میلرزیدم   انگار سردم بود ..باورکن  حالم  از هرچی بچه است  دیگه بهم میخوره  ..

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
من ۳ ازمایش دارم عزیزم.....دیگه همتون میدونید من تو این چند روز چقدر کمر درد داشتم دیروزو امروز بهتر ...

مال منم بزرگ شده انگار عمل کردم  باورم نمیشه🤣 البته خیلی هم درد می کنه طوری که روش نمی تونم بخوابم اما همه می گن که این به خاطر اثر داروهاست. من از این پیچ خوردگیه ترسیدم حالا به نظرم از تو دلم سفت شده همین نگرانم کرده. راستی نمی خوای بی بی بزنی؟

یدور باید بخونم چجوریه؟

عزیزم من اینجور خوندم 

اول نیت کن تا ۴۰ روز سوره مریم بخونی به نیت بارداری 

بعد هرروز سر یک ساعت مشخص حتما بخون 

و اصلا یه روز جا ننداز 

چون چله قطع میشه و دیگه قبول نیست 

پیشنهاد میکنم ساعت هشدار گوشی فعال کنی سر یک ساعتی ک همیشه سر خلوته 

اوایل شاید خوندش یک ربع طول بکشه ولی بعد سه چهاروز خیلی برات روان و راحت میشه 

بچه‌ها دلگیرم ولی دارم کم کم ایمان میارم کار خدا بی دلیل نیست من کم آوردم میخوام از همسرم جدابشم راستش ماهمو خیلی دوست داریم اما همسرم میگه باید بری که بچه دار بشی حیف بخاطر من از لذت مادر شدن محروم بشی قبلا اصلا دلش نمیومد بگه بهم برو ولی الان الکی دعوا رامیندازه میگه باید بری امروز سر نهار یه بلایی سرم نازل شد خدا خودش بدونه وبس بعد یه ساعت آروم شده میگه دلم طاقت غصه اتو نداره تو جمع خیلی غصه بچه ها رو مادراشونو میخوری فقط برو قسمم داده برم به زندگیم برسم چیکار کنم کم آوردم😥🥺😥😔😔🥺😥😥😔😔😥😥🥺😔😔🥺😥😥

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹