2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
نیست ک بدونن خیلی موثرن اخه؟؟؟من چون مادرشوهرم خیلی گیره بهش گفتم حوصله ندارم هربار باهاش بحث کنم اخ ...

وای مگه توگفتی؟؟؟اخه چرا؟؟!!من که عمرابگم حتماخوشحال میشن بجای غمخواری.اووف نگومادرفولادزره ان بعضیااصن...برعکس منم یه خواهرشوهرم خوبه.

بچه‌ها دلگیرم ولی دارم کم کم ایمان میارم کار خدا بی دلیل نیست من کم آوردم میخوام از همسرم جدابشم راس ...

عزیزم امیدوارم خدا به دلت ارامش بده و لذت مادرشدن و بچشی ولی گلم چرا بخاطر بچه زندکیتو خراب میکنی؟هزارنفر بچه دارنشدن و زندگیشونو حفظ کردن خودت میدونی ک من درکت میکنم هممون خیلی داغونیم ولی قطعا این رفتارهارو همسرت ازت دیده که زندگی برای اونهم سخت شده. به زندگیت برس بچه اینقدر برات مهمه؟منظورم بیشتراز زندگیه خودت؟اشتباه نکن 

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسم‌منم بگین لطفا

اسمتون وارد کردم و اتفاقا تو تاپیک تگتون کردم عزیزم 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
مرسی عزیزم . اخه من از این ناراحتم ک هیچ مشکلی نداریم جنین هامون هم همه گرید a ولی نمیدونم چرا خدا ت ...

کلا بدون مشکلم باشیم هر ای وی اف ۳۰ درصد احتمال داره با تکرار انتقالها شانسمون بیشترمیشه توکل بخدا انشالله دامنت سبز میشه عزیزم😘😘😘😘

نه ناامیدنیستم باخداعهدکردم امروز اونقدرادامه میدم تاجوابموبدی من مطمینم به خدا.واقعا,بعدباردارهم بو ...

پیشیت کو؟برو یکم با پیشیت بازی کن حس و حالت و عوض کن ... تو بودی گربه داشتی دیگه؟ پاشو یکارکن حالت خوب باشه ابرای منفی و دود کن برن😅

من جای تو نیستم عزیزم ولی خب شوهرت گناه داره مگه دست خودش بوده، خودت رو بذار جاش ببین اگه مشکل از تو ...

من نمیخوام شوهرم گیر داده باید بری🥺🥺🥺🥺

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

چطوری نفسی جان؟گل پسرمون چطوره؟

سلام.ازی جون 

گل پسری هم خوبه خداروشکر

خودت چطوری؟در چ حالی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اوف نگو خیلی بده حالم زنگ زدم گفت فقط استامیفن هر8ساعت

ای بابا🤒خوب استراحت کن لیموشیرین و پرتقال اشکال نداره بخوری؟ خودتو ببند دوتا پارچ بخور معجزست واقعا

وای مگه توگفتی؟؟؟اخه چرا؟؟!!من که عمرابگم حتماخوشحال میشن بجای غمخواری.اووف نگومادرفولادزره ان بعضیا ...

اره بابا بیچاره مامان من چ گناهی کرده جور کارای مارو میکشه؟ این چند روز ک نذاشتم مامانم پاشو بذاره خونم‌. اونا خیلی پروهستن خیلیییی پسرین یعنی ی چیزی میگم ی چیزی میسنوی سر بچه هم گیر بودن اخر خیلی رک با مادرشوهرم حرف زدم الانم جرات نداره بگه بچه بیارین. اتفاقا اینجورآدما باید بدونن پسرشون تو چه وضعیه یعنی برا تعریف کنمااااا .... ای بابا... ادم چی بگه از قوم شوهر.... البته دوسال نذاشتم مامان خودم بفهمه... ولی دیدم شوهرم واقعا تنهاست واقعا عذاب میکشه از فشارای اونا منم گفتم بهشون. والا الان تنها فرقش اینه ک نمیگن بچه بیارین😅به هیچ درد منم نمیخورن

به نظر  اگه شوهرت رو دوست داری کنارش باش.آخه بچه معلوم نیست چی از آب در بیار اصلا به درد آدم بخ ...

ممنون کاش منم یه جوری به همسرم میتونستم حالی کنم که من باهاش هستم هزار گرفتاری سختی زندگی رو رد کردیم که باهم باشیم اما یه مدته میگه باید بری من حقیقتش اصلا دیگه بچه نمخوام من خودم کلی غصه برای پدرومادرم دارم همسرمم خانوادش رو خیلی اذیت کرده تنها منو داره یه جوری افسردگی گرفته حاابشم نمبشه من دارم میبرم دیگه سختم اینهمه تو رو شادو از درون داغون 😥😥😥😥😔😥😔

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹