2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

سلام

برای بعد از انتقال توصیه خاصی دارین؟

واقعا گیج شدم

یکی میگه ادویه نخور زردچوبه نخور

پنیر نخور ماست نخور گوشت نخور

اینو نخور اونو نخور 

واقعا موندم چی بخورم چی نخورم 😭

میشه دوستانی ک نتیجه گرفتن دقیقا با جزییات بگن چیکار کردن و چیا خوردن 

ممنونم

قربونت برم عزیزم ولی دیگه به من دلخوش نباشیدشماهاامیدتون خداباشه منم هست ولی انگارعلایم پری میادشکم ...

عزيزم علائم پريود و بارداري مثل همه اميدت به خدا باشه

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ممنون توخوبی؟؟ازتوچه خبرا؟نی نی؟؟😊 منم سرماخوردگیم کاملامشخص شدازدیروز بستنی خوردم نشون ...

ای وای مواظب خودت باش که

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
نه بابانمیگن اونهانمیدونن میگیم نمیخوایم ازاینکه همیشه میان مشهدخونم کارمیکنم یه تشکرم بلدنیستن

زنگ بزن دکترت بپرس اگر خیلی داری اذیت میشی ی چی بدن بهت بخوری 

دوستای گل چند صفحه خوندم از زینبی خبری نبود؟کجاست؟به سلامتی زایمان کرده؟

سلام آزي جون خوبي 

زينب جون به سلامتي ١٩بهمن گل پسرش رو بغل كرد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه بابانمیگن اونهانمیدونن میگیم نمیخوایم ازاینکه همیشه میان مشهدخونم کارمیکنم یه تشکرم بلدنیستن

نیست ک بدونن خیلی موثرن اخه؟؟؟من چون مادرشوهرم خیلی گیره بهش گفتم حوصله ندارم هربار باهاش بحث کنم اخه خیلی گیر میده مثلا جایی دعوتیم گیییررر ک باید بیاین یا نیاین توضیح بدین منم قاطیم بد جوابشو میدم دیگه داستان و گفتم حالا اینا به کنار اولش گفت چرا نگفتی عمل داری؟؟؟؟خرید میکردم برات غذا میذاشتم برات🥴(حالا گفتم اخیییی چقدر نگرانه😂) دوسه روزه زنگ میزنه اخ پام درد میکنه اخ فلان کارو دارم اخ جواب فلانی و چی بدم؟ هزارتاکارم عقب افتاده یعنی دوساعت مخ منو خورد اخرم میخواستم بگم نمیخواد بیای بخدا ی سر بزنی بهم هرچی بدبختی بود اوردی جلو چشمم....

سلام برای بعد از انتقال توصیه خاصی دارین؟ واقعا گیج شدم یکی میگه ادویه نخور زردچوبه نخور پنیر نخ ...

عزيزم هر چي دوست داري بخور فقط خوراكي هاي قاعده آور نخور مثل دارچين زنجبيل و زعفران تغذيت مثل قبل باشه فقط مصرف آب و مايعات رو ببر بالا و اينكه نزار يبوست بشي  

فدات بشم الهی  😔😘😘  این اون کورتاژ  نیست که لچه  سقط میکنن نه ؟

نه 🤣🤣 

نترس به خدا راحته من دوستم انجام داده زنگ زدم ازش پرسيدم گفت يه بيهوشي كوتاه داشتم بعدشم هيچي نفهميدم 

عزيزم هر چي دوست داري بخور فقط خوراكي هاي قاعده آور نخور مثل دارچين زنجبيل و زعفران تغذيت مثل قبل با ...

ممنون گلم 

در مورد استراحتم میگین 

مطلق باشه یا حالت عادی

چون من حالت عادیم‌ خیلی زیاد و با سرعت راه میرم و برای بعضی کارهام مجبورم دو سه ساعت در حالت نشسته باشم 

خب خوبه ميري خونه مامانت فقط استراحت مطلق نكني تو خونه قدم بزن كاراتو بكن فقط كاراي سنگين ممنوع  ...

راس میگی؟من همش خواب نبودم خودم ی سری کارامو سبک انجام میدم غذامو گرم میکنم چایی میذارم فقط اقا اخر شب ظرفارو میشوره عذاب وجدان گرفتم ک نکنه زیاد فعالیت کردم