2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
دوستان وثتی ازمایش بتا رو دادیم اگر مثبت+++شد فرداش باید بریم دکتر حتما...اخه من نمیدونم روز بعدش یع ...

عزيزم انشاالله مثبت شدي تا وقتي دارو داري همينطور انجام بده بعد كه تموم شد برو من وقتي مثبت شدم تا يه هفته بعدش دارو داشتم كه مركز گفت مثل روال قبل بخور

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزيزم انشاالله مثبت شدي تا وقتي دارو داري همينطور انجام بده بعد كه تموم شد برو من وقتي مثبت شدم تا ي ...

ممنونم ایانا جون

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اصلاً نگران هیسترو و کورتاژ نباش. من انجام دادم، خیلی راحته. اونقدری که فکر میکنی رحم رو ...

مرسی  عشقم   امروز با حرفای  بچه های این گروه  خیلی اروم شدم   ..شوهرم الان زنگ  تعجب کرد   که خوشحال بودم   ..خدا خیرتون بده  انشالله  تو هم  به ارزوهات برسی

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
عزیزم اصلاً نگران هیسترو و کورتاژ نباش. من انجام دادم، خیلی راحته. اونقدری که فکر میکنی رحم رو ...

من فک میکردم  این کورتاژ مثل اون  که سقط میکنن.. که   بچه ها گفتن نههه😍😍😍😍😍😍😍😍😍

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
تهرانو نمیدونم من همدان میرم دکتر خودم که باهاش میکرو کردم فوق تخصص لاپارا داره متخصص زنان و نازایی ...

هان  فهمیدم

دکترم گیر داده به بلاست، میگه جنینی که بلاست نشه به درد نمیخوره، بعد جالبش اینجاست جنینامو که میذارن ...

توکل برخدا  اینقدر  تو این ناامیدیا   مثبت میشه  که  نگو

ساغر جان شما لوله هات بازه یا بستست؟ یعنی تا الان لاپارا نشدی؟

نه نشدم  اصلا

دوسدارم امتحان باشه تا تقدیر ....اخه تقدیر انگار اخرش حل نمیشه ولی امتحان انگار اگر قبول بشی حل میشه ...

اره گلی  میشه  نگران نباش  هم واسه تو هم خواهرت

اره گلی  میشه  نگران نباش  هم واسه تو هم خواهرت

وای  مهبانو   نگاه کن حالا تا چند ساعت پیش  اینجا عینه خلو چلا سوال میپرسیدم  اشوب بودم الان  دارم  به تو امید میدم  🤣🤣🤣خدا اخر عاقبتمونو به خیر کنه 

توکل برخدا  اینقدر  تو این ناامیدیا   مثبت میشه  که  نگو

خدا کنه عزیزم...

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه ها جواب پاپ اسمير منو ببينيد، من شهرستانم. دكترم تهران

نيازه ببرم پيش دكتر؟

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
جواب خوبه مشکلی نداری

سرچ كردم زده بود التهاب

از چند روز بعد تست پاپ لكه بيني داشتم، گفتم بخاطر ازمايش بوده

بعدش ترشحاتم زياد شد.. خييلي زياد، ولي شفاف بود

اين چند روز ،چند باري ، تو ترشحات رگه هاي قرمز رنگ بوده( اين مدت  رابطه هم نداشتم)

به نظرتون چكار كنم؟

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!