2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
من انجام دادم عزیزم، البته هیسترو نشدما همزمان با لاپارا دکتر برام انجام داد، از بافت رحم نمونه میگی ...

پریود نمیشدی  یا کم میشدی

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
سلام به روي ماهت ممنون خوبم خداروشكر  ميدونم همش به خاطر داروهاست عوارضشونه  ناد علي بخو ...

الحمدلله,همیشه خوب باشی والله خیلی دعااینهامیخونم.😃

زنگ زدم دکترخودم گفت نمیتونی داروبخوری تاازمایشت فقط استامیفن ساده.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم منم دکتر عارفی بود ولی ازش اصلا راضی نبودم. خیلی خیلی بی توجه هستش و اصلا براش مریض مهم ن ...

ترلا جان میگم من عکس رنگیام برای سه چهار سال پیشه، لاپارا هم دوسال پیش انجام دادم به نظرت جواباشونو ببرم نصر قبول میکنه یا میگه بازم باید انجام بدم؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نه بابا اون نیست😂😂😂😂😂😂😂نترس  وقتی هیستروت میکنن یکم از ترشح داخل رحمت و اینا میریزن تو ی ...

😘😘😘تو  بارداری  دعام  کن  من تنهام  هیچکسو ندارم  اینجا جز خدا😔😔

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
کم میشدم بعدش درست شد دیگه

منم 😘😘😘

خوب دیگه بخاطر ذخیره تخمدانته میخوان هیستروت کنن ببین یاعسگی تخمدان نداشته باشی 

عزیزم تا جایی که میدونم هیسترو برای بررسیه محیط رحم هستش ربطی به تخمدان نداره، برای تخمدان لاپارا و کوتر میکنن

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
مبارک باشه عزیز دلم😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘برای ماهم دعا کن ....سینه درد نداری یا دل درد کمر درد

سلامت باشی دعا کن آزمایشمم مثبت بشه

سینه هام از بعد از پانکچر درد میکرد نمیتونم بگم از علایم بوده چرا رحمم تیر میکشه درد داره گاهی 

با دیدن برنامه های صدا و سیما فهمیدم کرونا یکی از ویتامین های لازم بدن  
ترلا جان میگم من عکس رنگیام برای سه چهار سال پیشه، لاپارا هم دوسال پیش انجام دادم به نظرت جواباشونو ...

میدونم که خیلی منصفه   ..اگه لازم نباشه  نمیخاد

نه بابا اتفاقا دکترم بمن گفت اگر فریز نکنی ممکنه خیلی بد بشه زخم نفوذ میکنه خودش عامل ناباروریه من ا ...

20 ثانیه طول کشید واصصصلنم درد نداشت اون نگفت منم متوجه نشدم .....من میگم کاش قبلش حداقل یه پاپ اسمیرازم گرفته بود ......شاید بدخیم باشه زخمه که بدون نمونه برام فریزش کرد .....الانم که هنوز خارش دارم دیشب فریز کرده...این خارشه طبیعی هست؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
😘😘😘تو  بارداری  دعام  کن  من تنهام  هیچکسو ندارم  اینجا جز خدا😔😔

ای جونم خدا از دهنت بشنوه که من باردار باشم ۳روز دیگه معلوم میشه مامان شدنم اما همینجا برات دعااااااا میکنم به سلامت بری برگردی با جواب خوب و دوتا نی نی تپل و ناز❤❤❤❤❤❤❤😘😘❤😘❤خدا همیشه پشت و پناهت باشه

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤