2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ان شا الله خدا از دهنت بشنوه  دو تا جنین انتقال دادن فقط کمی حالت تهوع دارم و رحمم تیر میکشه

مبارک باشه عزیز دلم😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘برای ماهم دعا کن ....سینه درد نداری یا دل درد کمر درد

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدانگذره اگه تقصیراونهاباشه اره خیلی بیشعورن بعضیاشون.هیچ به من ازمایش اینمی ننوشته بودن خودم رفتم ب ...

من دیگه خودم یه پا دکتر شدم انقدر رفتم اونجا اومدم

خودم همه چی رو بهشون یاآوری میکردم

ببين ميگن نصر اصلا ايمني انعقادي رو قبول نداره  ولي عارفي قبول داره  بعد انتقالت رو هم م ...

گفتم بهش  پروژسترون نخورم  گفت نه بیا عمل ..عجب   ای کاش قبول داشت نصر  موندم  به این خوبیه  پس چرا ایمنی و انعقادی قبول نداره

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
چرا اینارو داشتم مگه امکان ازاد شدن بدون امپول وجود نداره؟ احتمالا بزرگ شدن و اینا دیر من پانکچر ک ...

خب میدونی این آمپولا اجازه نمیدن تخمک آزاد بشه

ولی آمپول آزاد سازیو هرموقع زدی نهایت تا 36 ساعت بعدش باید پانکچر بشی اگه دیرتر پانکچرت کردن احتمال خیلی زیاد آزاد شدن

چی بگم دیگه بلانسبت همه شدیم موش آزمایشگاهی زیر دست این دکترا😞😞😞

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من دیگه خودم یه پا دکتر شدم انقدر رفتم اونجا اومدم خودم همه چی رو بهشون یاآوری میکردم

اره منم بایدیاداوری کنم اینبار خدایی نکرده نشه بعدعیدرفتم چیکارکنم؟؟امپول ازادسازی دیرتربزنم؟دعاکنیم برای هم خداجوابمون میده.

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

یه هفته ده روز میخوام مرخصی بگیرم خونه مامانم بمونم هفته بعدشم که سرکار میرم سویا چیه؟ میگن خوبه ب ...

خب خوبه ميري خونه مامانت فقط استراحت مطلق نكني تو خونه قدم بزن كاراتو بكن فقط كاراي سنگين ممنوع 

ببين من شير سويا نخوردم تا حالا اصلا نميدونم چطوريه 

ولي زينب جون ميگفت الكي تقليد نكنيد چون بار اولته ميخواي استفاده كني شايد به بدنت نسازه پس همون شكلي كه قبلا غذا ميخوري رو انجام بده فست فود هم نخور چون باعث يبوست ميشه 

من مرباي به زياد ميخوردم دارچين و زنجبيل اصلا نخوردم و زعفران كه در حد غذا اشكال نداره  

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
منم انجام دادم تو رویان هیچی نبود عزیزم انقدر تایمش کوتاس..تازه دکتر بیهوشیت کلی میخندونتت 😁😁😁😁 ...

باهاش   کورتازم کردی  یعنی؟..بدون اینکه  سقط کنی  ؟من  همش نگرانیم اینه که  من که بچه سقط نکروم  چرا کورتاژ  وگرنه هیسترو  که هیچه

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
اره منم بایدیاداوری کنم اینبار خدایی نکرده نشه بعدعیدرفتم چیکارکنم؟؟امپول ازادسازی دیرتربزنم؟دعاکنیم ...

دختر خوب چرا به پانكچر بعدي فكر ميكني 

الان انشاالله مامان شدي خودت نميدوني 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه  نصر نوبت دارم ۱۱  ..  الان دکترم عارفیه اعتماد کنم  ؟  ..میدونی دکتر نص ...

سلام عزیزم منم دکتر عارفی بود ولی ازش اصلا راضی نبودم. خیلی خیلی بی توجه هستش و اصلا براش مریض مهم نیست. منو خیلی اذیت کرد و در نهایت ۳ بار پیشش انتقال منفی داشتم. اصلا  توی پرونده ثبت نمی کنه که چه کارا کرده و نه یادش می مونه.  بعد از سه بار منفی شدن من بهم می که عجیبه مثبت نمیشی یا برو رحم اجاره یا تخمک اهدایی آخه این دو با هم کلی فرق داره اگه من تخمکم بده که باید اهدایی بگیرم قبول ولی رحم اجاره اگه باز هم تخمکم بده که فایده نداره به نظر برو پیش نصر منم اینبار اومدم پیش نصر و انتقال دادم امروز روز دهمم هستش. حداقل به حرفت گوش میده. امیدوارم که هر صلاحته همون پیش بیاد

دختر خوب چرا به پانكچر بعدي فكر ميكني  الان انشاالله مامان شدي خودت نميدوني

من از امروز دیگه استرس گرفتم کاش یکی بلد بود قران باز کنه ببینه برامون چی درمیاد 😔😔😔

خیلی دوران سختیههه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خب میدونی این آمپولا اجازه نمیدن تخمک آزاد بشه ولی آمپول آزاد سازیو هرموقع زدی نهایت تا 36 ساعت بعد ...

اخه این امپولها باعث بزرگ شدن و اضافه شدن فولیکولها میشه

اگر دیر پانچ شی و این فولیکولها سایزشون بیشتر و بزرگ شده باشن ممکنه ازاد بشن،حتی اگر امپول ازادسازی رو نزده باشی

اینارو مطمئنم

خودشون این سختی هارو نکشیدن و جای ما نیستن که درک کنن ما چی میکشیم 

درد و تحمل این امپولها و تخمک کشی  یه طرف ،هزینه و رفت امدشم یه طرف

روحیه و افسردگیمونم یه طرف

خودشونم فقط به فکر پولن همین

باهاش   کورتازم کردی  یعنی؟..بدون اینکه  سقط کنی  ؟من  همش نگرانیم اینه که ...

نگران نباش ببين 

دختر خوب چرا به پانكچر بعدي فكر ميكني  الان انشاالله مامان شدي خودت نميدوني

سلام علیکم چطوری؟خوبی؟😍😍😍توچه خبر؟

قربونت برم نمیدونم چرااصلادست خودم نیست اخه هیچی نیست برعکس عصبانیت قبل پریودی وتشنگیم اومده سراغم.توکل برخدا.

سرماهم خوردم شدید اه گلوم کشته منوبدنم کوفته