2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
اره عزيزم به احتمال زياد آزاد شدن گريه نكن انشاالله دو تا جنين با كيفيت ميشن فقط بگو اگه كيفيتشون خو ...

پس چرا بهم میگفتن سیکلت دست ماست

تا امپول نزنی آزاد نمیسن

بخدا خیلی بی دقتن

خدا ازشون نگذره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مگه آمپول مهارکننده نداشتی؟ مثل ستروتاید آخه منم قبل از دوتا پانکچرم همش استرس داشتم نکنه تخم ...

چرا اینارو داشتم

مگه امکان ازاد شدن بدون امپول وجود نداره؟

احتمالا بزرگ شدن و اینا دیر من پانکچر کردن

اونام ازاد شدن

چون ۶ تا فولیکولهام شده بودن ۳ تا

بعدشم روز پانکچر دیگه ترشح و درد نداشتم

دیگه نمیدونم

فقط خدا ازشون نگذره

دكتر نگفته فعلا بدم نميدونم والا تو دادي هزينش چقدره

ولی برا من همون موقع که ان تی رو نوشت،سل فری رو هم نوشت.

نه هنوز نرفتم،منتظر جواب آزمایش ان تی ام،باید با جواب اون برم.

پارس که رفتم برا ان تی،سل فری رو میگفت 3800 😲

ولی پارسه زنگ زدم گفت 1800،من قراره برم پارسه

ولی برا من همون موقع که ان تی رو نوشت،سل فری رو هم نوشت. نه هنوز نرفتم،منتظر جواب آزمایش ان تی ام،ب ...

سلام صبح بخیرخوشابه حالتون شماهامادرشدیدرفته😍😍التماس دعا.منم دعامیکنم کوچولوت صحیح سالم بیادبغلت.

سل فری چیه که اینهمه گرونه؟؟؟

ولی برا من همون موقع که ان تی رو نوشت،سل فری رو هم نوشت. نه هنوز نرفتم،منتظر جواب آزمایش ان تی ام،ب ...

دکتر گفت برید پارسه؟ 

دکتر بمنم گفت پارسه برو دو تومنه

کجا ۳۸۰۰ گفت بهت عزیزم؟ 

من هنوز جواب غربالگریم نیومده اون از آلمان

امروز حتمن باید پیگیر بشم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
سلام دوستان من تازه تاپیک شما رو دیدم من ۳ بهمن انتقال داشتم ۴ تا جنین گرید خوب برام گذاشتن ولی متاس ...

سلام خوش اومدی بله اینجا همه انرژی مثبتن هرچقدر شکست بخوریم باز ی یا علی میگیم و پامیشیم غصه نخور ادامه بده انشالله ایتدفعه دامنت سبزه 😘😘😘

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
اخه خیلیا میگن اگر بچه نداشته باشی نباید فریز کنی ممکنه به دهانه رحم اسیب بزنه چسبندگی دهانه رحم ایج ...

نه بابا اتفاقا دکترم بمن گفت اگر فریز نکنی ممکنه خیلی بد بشه زخم نفوذ میکنه خودش عامل ناباروریه من از فریز میترسیدم خواهش کردم هرجورهست با دارو رفع بشه😂ی اینه اورد دکترم زخمم و نشونم داد گفت ببین این رفع نشه میتونه سرطانیم بشه خیلی خطرناک بود تاحالا نشنیدم این حرف شمارو دوست منم فریز کرد ولی بچه داره منم تو دارن درمانم کسی نگفت چرا فریز کردی نگران نباش فریز ک چیزی نیست کسایی تو مرکز باردارشدن ک فقط میگی خدایا هزارمرتبه شکرت وقتی به فلانی با این مشکل بزرگش بچه دادی بمنم میتونی بدی آروم باش عزیزم توکل بخداکن اون دکترم عجیبه بهت نگفته داره فریز میکنه نزدیکیم ی هفته بعدش باید باشه.  

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش