2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سوپر فکت میزنم قرص ال دی رو قطع کردم باید پریود بشم؟

مگه خودشون بهت نگفتن؟ به من گفتن شاید پریود نشی که مهم نیست.من خودم یادمه برا پانکچر ۵ روز بعد از تموم شدن ال دی پریود شدم که تقریبا مثل لکه بینی بود.اصلا شبیه خون ریزی پریود نبود.برا انتقالم هم ۵ روز بعد از ال دی پریود شدم که اینبار خیلی زیاد بود خونریزیم.

کلا بخاطر بوسرلین امکانش هست پریود نشی یا اگه بشی در حد لکه بینی باشه. 

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

سلام دوستان یه سوال من اینماه خیلی ترشح داشتم رفتم برای معاینه گفت زخم داری وبدون اینکه من متوجه بشم برام فریز کرد .....الان خیلی نگرانم میترسم برای بارداری مشکل ایجاد کنه .....اخه میگن اگر بچه ندارید بهتر فریز نکنید.....بعد بهم گفت از امشب نزدیکی داشته باش اخه تو نت زده تا دوهفته نزدیکی ممنوع ......لطفا منو راهنمایی کنید هرکس تجربه داره

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر دایی من هم فریز کرد بعد چند ماه حامله شد 

اخه میگن تنگی و چسبندگی سرویکس میاره

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
چه بامزه اينجا همه آشنا در ميان  فقط قوم شوهرنباشه هر كي ميخواد باشه 😂😂😂😂

😂😂😂من نه خواهر شوهر دارم نه برادر شوهر شوهرم یه دونه پسره 😁😁😁😁😁😁😁گل ووووو زدم رفته

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
اره دیگه یادمه چایی دستت بود داشتی چایی میخوردی😁😁 اون خانمه رو دیدی چقد استرس داشت میگفت نمیتونم ب ...

اخی اره عزیزم اون میگفت منو بیهوش کن😁😁😁جیع زیاد زد  ایشالاااااااا که مثبت بشه ایشالا خودتم مثبت بشی عزیز دلم 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘خیلی خوشحال شدم که شناختمت خیلی مزه داد

سلام دوستان یه سوال من اینماه خیلی ترشح داشتم رفتم برای معاینه گفت زخم داری وبدون اینکه من متوجه بشم ...

دکتر کیه انقدر بی عقله بعد از فریز تا یک هفته نزدیکی نداشته باش عزیزم 

قربونت برم الهی همیشه اروم وخوش باشی.واقعاپرازانرژی مثبته.معنیشم بخونی بیشترلذت میبره ادم

مرسی مهربونم وقتی میخوندم کلی یادت کردم 

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش