2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046116 بازدید | 684499 پست
چیا میگن برا تعیین جنسیت؟؟اخه من ب شوهرم نگفتم ک برا جنسیته اگ بگم میگ نمیخاد برا پسر بری

والا تو مرکز ژنتیک باید هردو بری و میگه قشنگ قراره برای تعیین جنسیت اینکار و بکنی فک نکنم بتونی بدون اینکه بفهمه اینکار و بکنی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من روز ۵ انتقالم با سوهر جان یه دوری تو شهر زدیم.تازه هر روز پیاده میرم تا اورژانس آمپولمو میزنم و ب ...

منم همینطور چون پله داریم بیرون نرفتم ولی کم کم میرم تو خونه هم قدم میزنم اصلا زیادی خوابیدنم فکر کنم خون رحم گردش نکنه

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشهده عزیزم نیلو؟؟من دکترم خودش سونوداره. منم حموم اینهامیرم ,منم رفتم باگربم کمی بازی کردم کلاحس و ...

منکه همش نت گوشیم روشنه تو اینترنتم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
روز چندمت شده؟من سومم ولی دلم پوسید خودم تو خونه راه میرم اهنگ میذارم اروم قدم میزنم براخودم غذا گرم ...

منم روزهشت هستم.من کاری که کلاحس وحالموعوض میکنه بازی باگربمه,فداش شم رفتم یکم نازش کردم روحیه ام فرق کرد,یکی دیگشم خریده که اونونمیتونم که😬😬چندتاجوجه انتقال دادی؟مال من کلایکی شدسه روزه

منم روزهشت هستم.من کاری که کلاحس وحالموعوض میکنه بازی باگربمه,فداش شم رفتم یکم نازش کردم روحیه ام فر ...

سلام شما مشهدیی؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
والا تو مرکز ژنتیک باید هردو بری و میگه قشنگ قراره برای تعیین جنسیت اینکار و بکنی فک نکنم بتونی بدون ...

چقدر بددددد پس کم کم آمادش کتنم ولی میگف نری برا جنسیت کاری کنی

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
منم روزهشت هستم.من کاری که کلاحس وحالموعوض میکنه بازی باگربمه,فداش شم رفتم یکم نازش کردم روحیه ام فر ...

همون یکی انشالله برات ی جوجه ناز میشه😄 همون کارم انجام بدی میبینی چقدر روحیه ادم عوض میشه؟صبح تا اخر شب تنهام اگر راه نرمو اهنگ گوش ندم و اینجا نچرخم خل میشم... من دوتا داشتم ولی نمیدونم بلاست چیه؟ گفتن دوتا داری سه تا بود یکیش بد بود نذاشت دوتا رو هچینگ کرد گذاشت

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
دكتر خيلي دارو كم واسم تحويز كرد براي پانكچر  ويتامين اي و زينك ميخوردم فقط  پانكچر داروه ...

رفتم پانکچر شدم امروز

فقط دوتا تخمک شد

معلوم نیست جنین بشه یا نه

از صبح کلی تو بیمارستان گریه کردم

اون سری ۱۱ تا تخمک شده بود

ولی این سری فقط ۲ تا شد

نمیدونم چرا

گفتم ازاد شدن ولی قبول نمیکنن

خدا واست نگهش داره عزیزم منم دیروز رفتم کلینیک گفتم 4شنبه انتقال دارم از فریز درشون بیارن گفتن 4-5 ...

منم چهارشنبه انتقال دارم و واقعا پروژسترووون خر است 😭😭

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

بچه ها ببخشیدا من الان از بیرون رسیدم هیچ جا گونال پیدا نکردم به تمام داروخونه هایی که دوستان اینجا گفتن سرزدم و به تمام داروخونه هایی که ۱۴۹۰ گفت زنگ زدم ولی گونال ۷۵ رو تموم کرده بودن، خواهشا اگه بازم داروخونه ای میدونید که ممکنه داشته باشه بهم بگید 

حتی به شرکت پخش کنندش هم زنگ زدم و اونا گفتن به کدوم داروخانه پخش کردن ولی داروخانه میگه ما نداریم واقعا فرصت ندارم دیگه نمیدونم از کجا پیدا کنم