2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست
وای همه دارن میگن یک هفته زیاد چهارشنبه هم عمل دارم حالا چیکار کنم نکنه جنین های خوب گیرم نیاد اینهم ...

بسپر به خدا استرس نگیر برات سمه

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربون شما من کار بخصوصی نکردم شبا از 5شب قبل تا5شب بعدش شبا  نشاسته تو آب خوردم  توالت فر ...

مرسی عشق جان منم خیلی بخودم سخت نگرفتم نشاسته و فولیک اسید میخورم به پخته و سوپ میخورم خیلیم گیر نمیدم خوابیده باشم 😄انشالله بسلامتی دورانتو طی کنی 😘😘😘😘

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
منم گفتم اما تو مطب گفتن نه لازم نیست منم نگران همینم خیلی ناراحتم 

ببين دكترت اگه گفته كه اشكال نداره 

وضعيت اسپرم تو آزمايش چطور بوده ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ماهك جان شما شكمت دست ميزني بعد انتقال هميشه گرمه به نظرت سرد بودنش نشونه اين نيست كه انتقال منفيه

نه عزیزم اصلا به اینا نیست خیالت راحت عزیزممم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
شوهر من سختگیریش فقط برا همون روز اول بود.الان فقط رو گوشی حساسه.واسه همین گوشیم کلا رو حالت پروازه. ...

😂😂😂

ولی من همش نت گوشیه همشم روشنه

ماهك جان شما شكمت دست ميزني بعد انتقال هميشه گرمه به نظرت سرد بودنش نشونه اين نيست كه انتقال منفيه

ربطی نداره. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
اره اره چقدر خوبین شماها کلی انرژی گرفتم من یکی

اره بابا همه حامله ایم ایشالا بفکر سیسمونی بیوفتیم همههه البته من بچه دومم خیلی مثل اولی کاری نمی کنم😁😁

واقعا میشه؟ از این سنتی ها هم میشه؟ من خیلی دلم میخواد یذره بخورم اما تا الان جلو خودمو گرفتم

فقط پاستوریزه بخور.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
واقعا؟ کی این اتفاق افتاده؟ بمیرم براش😢😢😢 برا دلش خدایا یا نده یا اگه میدی دیگه چرا اینطور میگیر ...

اره متاسفانه 

خیلی بده من تجربش و دارم متاسفانه 😢😢

عزیزممم حتما جنینای خوبی برات تشکیل میشه

ممنون هر چی نزدیکتر میشه استرسم بیشنر میشه خیلی هم خسته شدیم 20 روز فشرده  داریم میریم و میایم شهر دیگه هم هست سخت تره خدا کنه نتیجه بده دعا کنید برام مرسی 

مشهده عزیزم نیلو؟؟من دکترم خودش سونوداره. منم حموم اینهامیرم ,منم رفتم باگربم کمی بازی کردم کلاحس و ...

نه عزیزم تهران ❤❤❤❤❤❤

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤