2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046123 بازدید | 684499 پست
وای وای من دولاراست میشم وییی,دسگت دولانمیشم🤐🤐🤐 بستنی نگوو سنتی دقت عالیه شوهرم بفرستم طلاب بگیر ...

من خيلي فالوده ميخوردم 😋😋

نوش جان بخور 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بچه ها توکل به خدا کنین من بیمارستان دولتی انجام دادم 1900هزینه ی پانکچر و انتقال و فریز و مشاوره و ...

عزیززززممم خداروشکر 😍الهی صحیح و سالم بغلش بگیری😍مارو خیلی دعا کن دعای شما الان میگیره😍 بعداز انتقال چ مراقبت هایی داشتین؟ همش خونه بودین؟ من صبح تا شب تنهام واسه همین خلقم تنگ میشه راه میرم و خودم غذامو میذارم گفتم یکی دوروز دیگه هم برم بیرون رنگساژم میخوام برم😄 

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها ببخشیدا من الان از بیرون رسیدم هیچ جا گونال پیدا نکردم به تمام داروخونه هایی که دوستان اینجا ...

تهرانی؟ رویان و نیکان حتما دارن چندروز پیش بارش برا نیکان رفت دیدم تازه بار گونال رسیده بود

وای خواستم😋

اره منم عاشق  فالوده و بستنيم 😍😍😋😋😋😋

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
😂😂😂عزیزممم الهی خیرباشه از چندم بی بی چک نشون میده؟

نمیدونم راستش رو بخوای.ولی من شنبه سوم اسفند آزمایشمه.میگم اگه چیزی باشه که حتما هست حتما جمعه مشخص میشه دیگه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
نمیدونم راستش رو بخوای.ولی من شنبه سوم اسفند آزمایشمه.میگم اگه چیزی باشه که حتما هست حتما جمعه مشخص ...

خبر خوبشو بده بهمون🤩🤩🤩

سلام کاش شوهرت تخلیه شده بود ولی الان دیگه دیره پس بهش فکر نکن  فولیکول هم روزی 2  میل رش ...

خوب به من نگفتن اینجا هم پرسیدم گفتن همون جا بهت میگن روز دهم که رفتم نمی دونستم که چند روز بعد پانکچر هست خیلی ناراحتم