2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
خیلی خوبه  ایشالا دفعه بعد مثبته

ممنون عزیزم

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

سلام خانمای گل خوبین؟من امروز درد پریودی دارم با اینکه جمعه موعدم بود.از اون طرف هم هر چند وقت یبار ازم ترشح میاد فوری چک میکنم ببینم چی بوده.اصلا یه وضعی دارما.عصرا هم تا شب موقع خواب زیر دلم سمت تخمدونام به طرف نافم تیر میکشه.خلاصه همش با خودم میگم چه نی نی های شیطونی دارم تازه اونم عصرا فعالیتشون زیاد میشه.من فداشی شیطونیاشون بشم😍😍😍

مامان ماهک جون بیا و عجله نکن. تا حمعه بی بی چک نزار.بزار روز جمعه با هم بی بی چک بزاریم.شما که مثبتی مطمئنا . ما هم ان شاالله مثبتیم😊😊😊

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لیانا جون برای شما دو تا انتقال داده بودند و هر دو تا گرفته بود؟ درستش اینه که فقط یدونه بلاست انتق ...

نه تاراجون واسه من ٣تا جنين بلاست انتقال دادن 

تو ني ٤تا بود كه يكيش ab بود كه اونو انتقال ندادن 

من وقتي رفتم پيش مينو طاهري كارت جنينم رو ديد گفت با شرايط شما بايد يدونه انتقال ميدادن اون اتفاقي هم كه واست افتاد به خاطر دوقلويي بوده 

من كه گفتم چرا جنينارو انقدر زياد زياد بسته بندي كردين گفتن موقع تحريم بوده ني كم بوده وگرنه دو تا دو تا بسته بندي ميكنن 

مثلا من دوماه پيش رفتم بهمن از خانوما ميپرسيدن دوست دارين تو چند تا ني بسته بندي بشه فقط بايد واسه هر ني ٢٠٠ اينطورا ميدادن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خب خب خب دخترا من اومدم و نتیجه منفی بود متاسفانه 😔😔😔😔

عزيزم ناراحت نباش انشاالله سيكل بعدي 

با اراده قوي تر اقدام كن توكل به خدا 

مونا جون تو فكر انتقال بعدي هستي ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
لیانا جون برای شما دو تا انتقال داده بودند و هر دو تا گرفته بود؟ درستش اینه که فقط یدونه بلاست انتق ...

تاراجون اصلا نبايد اين كاررو بكنن 

واسه دوست منو ٤تا انقال دادن كه ٣تاش تا ٦هفته رشد كرد بعد متوقف شد بعد اون يدونه كه سالم بود ١٢هفته سقط شد 

دليلش هم اين بودكه اون سه تا باعث شدن 

وگرنه اگه يكي ميزاشتن با همون يدونه بارداري سالم داشت

سلام خانمای گل خوبین؟من امروز درد پریودی دارم با اینکه جمعه موعدم بود.از اون طرف هم هر چند وقت یبار ...

وای جون به نینیات 

اره بیا باهم‌جمعه بزاریم ایشالا مثبتیم 

پس یادت نره هاااا بی بی بخر داشته باشی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
تاراجون اصلا نبايد اين كاررو بكنن  واسه دوست منو ٤تا انقال دادن كه ٣تاش تا ٦هفته رشد كرد بعد م ...

بله بنظر منم نزارین چندتا انتقال بدن سیمایی جونم‌متاسفانه اینطور شدن ریسکه چتدتا

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام خانمای گل خوبین؟من امروز درد پریودی دارم با اینکه جمعه موعدم بود.از اون طرف هم هر چند وقت یبار ...

به به همه ی اینا نشونه ی عالی مثبت شدنته شما شیاف پروژستن میزنی یا امپول ..من ترشحی فعلا ندارم چون امپول میزنم اما خوب همیشه واژنم حالت خیسی و تر داره شاید بخاطر تند تند رفتن دستشویی هست اما نگران نباش پری قرار نیست بیاد سراعت قول میدم بارداری اینم علاعماته 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
خیلی باحاله یجورایی دو قلو ان با ۴سال اختلاف سنی

دقیقا همینطوره دوستم خدا کنه بمونه برام و دو قلو های غیر هم سن شن برام خخخ

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
وای جون به نینیات  اره بیا باهم‌جمعه بزاریم ایشالا مثبتیم  پس یادت نره هاااا بی بی بخر د ...

شماها دارین منم از راه به در میکنیدا😂😂منم برم بی بی بخرم یا نه من ۵ روز دیگه ازمایشمه شمارش معکوووووس شروع میشود 😎😎😎😎😎😎

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
عزیزم جواب آزمایشم منفی بود.خودم میدونستم ولی بازم رفتم باز منفی. زنگ زدم نوبت گرفتم برای اواخر اسف ...

هممون همدردیم عزیزم ... توکل به خدا، امیدوارم نتیجه ی سختیامونو ببینیم اقلا

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

سلام بچه هااااا یافتممممم یافتمممم قل گم شدم پیدا شد خخخ😁😁بعد از اینکه دیروز مراجعه کردم مرگز ژنتیکم دیدم جمع شده نگران شدم😨😨 زنگ زدم گفتن پرونده هارو انتقال دادن مرکز ابن سینا اونجاهم بهم گفتن نه اینجا نیومده احتمالا همون مرکزی که انتقال دادی برات فریز کرده نگه داشته برو اونجا امروز با مراجعه به اونجا بالاخره نینی یه گم شدمو یافتم 😉😊😊😊

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c