2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046116 بازدید | 684499 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان امزوز کسی ازمایش داده مثبتا بیان بگن منفیا بگن🤗🤗اعلام حصور کنین

سلام امروز حالت چطوره بهتری من که درد شکمم زیاد شده عین ماهای قبل که پریود میشدم آندرومتریوز سمت چپم خیلی درد میکنه کلا نا امید شدم شیاف پروژسترون هم نزدم فکر میکنم تموم شد 😞😞

❤اللهم صل علی محمد و علی آل محمد ❤
عزیزم رویان نداشت ولی به من گفت برو۱۳ ابان اونجا گونال۳۰۰ داره.

شنبه  13 آبان به من گفت 300 دارن ولی به من تعلق نمیگیره چون تو دفترچه من نوشته گونال 75 امروز هم رفتم 13 آبان گفت فقط دیگه سینال دارن امروز 29 فروردین هم رفتم نداشتم اعصابم خرد شده هرجا میرم ندارن ،1490 هم که قربونش برم راهنماییشون بعد از یکساعت تو صف انتظار بودن اینه که برو داروخونه مراکز ناباروری بپر من دیگه کل امروز اسیر داروخونه ها بودم که حضوری شاید برم بهتره و پیدا کنم ولی نتونستم ،، کلاً هم گونال 75 گیر آوردنش از بقیه سختره نمیدونم چرا این کارشناسهای رویان آزار دارن و دز نایاب مینویسن داروخونه هم چون داروی تاییدی هست باید عین حتماً عین نسخه باشه تا با تعرفه بیمه حساب کنن ، درمونده شدم فکر نکنم تا جمعه بتونم پیدا کنم

سلام امروز حالت چطوره بهتری من که درد شکمم زیاد شده عین ماهای قبل که پریود میشدم آندرومتریوز سمت چپم ...

ااااا دختر این چه واریه سر خود قطعش نکنی ها این دردا برای پروزستناس که گرفتگی داره من از دکتر پرسیدم گفت بخاطر داروهاس...من از ساعت ۱۲ دیشب تا الان فعلا دردم افتاده باز کی شروع کنه خدا عالم نگران نباش عزیزم تو که پرییود نشدی 

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
نه عزیز پریود نشدم فقط ترشح بی رنگ دارم 

ترشح که عالیه 😍😍😍😍😍نشونه بارداری درل درد و کمردردم نشونه بارداری عزیزم.....انقدر من تو این چند روز درد داشتم که امروز ارومم شک کردم نکنه طوری شده علاعمام داره از بین میره😉😉😉

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
ترشح که عالیه 😍😍😍😍😍نشونه بارداری درل درد و کمردردم نشونه بارداری عزیزم.....انقدر من تو این چند ...

ممنون عزیز که آرومم میکنی خدا ان شاءالله دلت شاد کنه ❤

❤اللهم صل علی محمد و علی آل محمد ❤