2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست
سلااامم من اومدم باز با سوالام😐لطفا جواب بدین😘. بچه‌ها من ۱۶‌ ام هیسترو شدم خب دکترم بهم گفته بود ...

زنگ بزن از دکترت بپرس حتما

ولی معمولا روز دوم پریود میگن بیاین

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما کپسول آزیترو. مایسین هم داشتین قبل از انتقال، من الان دوتا کپسولش خوردم حالم اصلا خوب نیست ...

کپسول آزیترو حتما با معده پر و بعد از ناهار بخور

همه ندارن شاید عفونت داشتی که دادن بهتون

عزیزم شما کپسول آزیترو. مایسین هم داشتین قبل از انتقال، من الان دوتا کپسولش خوردم حالم اصلا خوب نیست ...

قلبت نیست احتمالا معدته فکر میکنی قلبته با معده پر و آب زیاد مصرف بشه

الان رفتی خونه خواهرتون؟ایشالله دخترخواهرتم زودخوب بشن وبهبودی پیداکنند.خواب منوفهمیدی؟اصلاگیجم هاگی ...

نه هنوز نرفتم سوپ اماده نشده که ،مهربون جون نمیدونی چه دلم گرم شد با حرفات ایشالله به حق علی هممون زود مامان بشیم میام زود خبر میدم 🥰🥰🥰🥰

کسی نیست سوال منو کسی جوابش رو نمی دونست ؟ سلام من چند تا سوال دارم تو رو خدا هر کس می دونه جوا ...

سلام نه خیلیم خوبه بزاربمونه ماسه روزشدخیلی بدشداصلا,چرا رشدنکنندحتمامیکنندالکی استرس نده مال منم اینطوربودن بزرگ شدن 4تاتخمک داشتم

قلبت نیست احتمالا معدته فکر میکنی قلبته با معده پر و آب زیاد مصرف بشه

هم معده پر خوردم و هم آب زیاد، تا کی اثرش تو بدنم هست، چون اصلا حالم خوب نیست؟ شما استفاده کردی؟ 

من یادم رفت بپرسم که هایپر شدم یا نه چون میگن تو سونو اخر معلوم میشه به من گفتن چون تعیین جنسیت هستی ...

از بعد از پانکچر معلوم شد 

دل درد تنگی نفس بزرگ شدن شکم سرگیجه علائمشه 

و باید غذای با پروتئین زیاد خورد

روزی چندتا سفیده تخم مرغ آب پز ، دوغ ، کشک ، کباب ،مایعات 

نه هنوز نرفتم سوپ اماده نشده که ،مهربون جون نمیدونی چه دلم گرم شد با حرفات ایشالله به حق علی هممون ز ...

قربونت برم الهی من که کاری ندارم ایشالله حتماخوش خبرمیای خدابزرگه .به نیت تو14تاصلوات میفرستم الان چون حالتومیفهمم ایشالله توعیدیتوگرفتی ازحضرت زهرا.😍😍

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

هم معده پر خوردم و هم آب زیاد، تا کی اثرش تو بدنم هست، چون اصلا حالم خوب نیست؟ شما استفاده کردی؟&nbs ...

من استفاده کردم قبلا ولی اینجوری نشدم 

اگه حالت بده با دکترت مشورت کن 

مطمئنی واسه آزیترو هست ؟؟

سلام.امروز روز۱۷ انتقال خواهرم بوده آزمایشش منفی .ازمایش تو ۱۷ روز مشخص میکنه ؟

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
سلام.امروز روز۱۷ انتقال خواهرم بوده آزمایشش منفی .ازمایش تو ۱۷ روز مشخص میکنه ؟

یکی جواب بده لطفا خودشو کشت با گریه😔

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
توکل به خدا دختر خوب، امیدوارم طبیعی مامان شده باشی دیگه نیاز به میکرو نداشته باشی، واقعا تمام مراحل ...

عزیزم جواب آزمایشم منفی بود.خودم میدونستم ولی بازم رفتم باز منفی.

زنگ زدم نوبت گرفتم برای اواخر اسفند برای عملم.تا جایی که بتونم تلاشم رو میکنم

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .