2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست

سلااامم من اومدم باز با سوالام😐لطفا جواب بدین😘.

بچه‌ها من ۱۶‌ ام هیسترو شدم خب دکترم بهم گفته بود از شبش تا ۳۰‌ ام ال دی بخورم بعد برم پیشش ولی بیمارستان بهم گفتن ک قط کن پری شدی روز دومش برو .الان من نمیدونم ۳۰ این ماه برم یا بمونم پری شم برم.

میگم نکنه ال دی باعث میشه تخمک ازاد نشه😶اره اینطوریه؟؟ چون من روز هفتم پری عمل شدم اگه ال دی باعث میشه تخمک ازاد نشه پس ینی من هنوز تخمک دارم🤔 خودمم گیج شدم توروخدا جواب بدین🙁😥 میترسم روز دوم پری برم بگه چرا زود نیومدی راهمم دوره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان کسي بوده جنين سه روزه با گريد پايين انتقال داده باشه مثبت شده،؟

عزیزم انتقال که چه عرض کنم به دنیا اومده به سلامتی🌷🌷🌷فقط کار خدا به این چیزا نیست

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بله عزیزم  نه انتقال ندادم هایپر شدم

من یادم رفت بپرسم که هایپر شدم یا نه چون میگن تو سونو اخر معلوم میشه به من گفتن چون تعیین جنسیت هستی انتقال میره برای بعد عید اما می ترسم به خاطر هایپر بوده باشه شما هایپر شدید شدین؟چیکار کردین علائمتون از کی معلوم شد ؟

اون امپولی که شب باید بزنیم یه شب قبل عمل هست یا دو شب؟چون به من گفتن امشب دوتا بزنم چهارشنبه صبح بر ...

اگه منظورتون برای عمل تخمک کشی هست 36 ساعت قبل عمل باید تزریق کنید ، یعنی مثلا به من گفته بودن سه شنبه شب بزنم و پنجشنبه صبح برم برای پانکچر

مامان شدی عزیزم خواب خیلی خوبیه😍😍😍

چی بگم عزیزم توکل برخدا,حتی توخوابم باشه هاخیلی شیرین بودالهی نصیب هممون بشه وای نمیدونی چه حالی بودبغل کردن بچه ناز.

برای همتون الان دارم صلوات میفرستم.دعاکن من میترسم منفی باشم من 😔

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

کسی نیست سوال منو کسی جوابش رو نمی دونست ؟ سلام من چند تا سوال دارم تو رو خدا هر کس می دونه جوا ...

سلام کاش شوهرت تخلیه شده بود ولی الان دیگه دیره پس بهش فکر نکن 

فولیکول هم روزی 2  میل رشد میکنه و کوچیکا بزرگ تر میشن 

کلا خودتو درگیر این مسائل نکن و آرامش داشته باش

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم انتقال که چه عرض کنم به دنیا اومده به سلامتی🌷🌷🌷فقط کار خدا به این چیزا نیست

عزيزم شما گريد چي بود چند تا جنين داشتي

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون