2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
انشالله ،به جز هزینه اعصاب خوردیش بدتره ،وای نمیدونی امشب تا به شوهرم گفتم دکتر گفت فایده نداره چه ح ...

ای وای خیلی ناراحت شدم، ان شالله خدا هیچ زوجیو در حسرت بچه نزاره هممون همدردیم و خوب همدیگرو درک میکنیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من برای بار دوم پانکچر شدم .۱۴تا تخمک داشتم ۹ تا تخمک خوب بود که ۵تا جنین شدن که یکیشون خوب نبود ۴تا رو فریز کردن که سه تاشونA+بود و یکیشAبود که موقع انتقال شده بودن cو B_ گفتن کیفیتش اومده پایین برام انتقال دادن بعد از انتقال فهمیدم اینطوری شده اینقدر گریه کردم که نگو  منفی شدم .از روز ۱۲ لخته می دیدم موقع دستشویی و هر روز بیشتر میشد بعد از ۶ روز پریود شدم ۳ روز بعد از پریود هم هنوز لخته ها ادامه داشتن

حالا امیدی ندارم که بعد از عید برم اون دوتا جنین که برام مونده رو انتقال بدم میگم شاید اونام کیفیتشون بیاد پایین 

دوستان نی نی سایتی عزیز برام دعا کنید ۶ساله در انتظار بچه دار شدن هستم سه بار آی وی اف کردم یه بار آی یو آی  لطفا با دلهای صافتون دعا کنید من باردار بشم و بچه های سالم و صالح خدا بهم بده
باگونال چندتاتخمک داری؟؟منم زیادسینال زدم اخراش برام گونال دادن.که4تاتخمک شد.پووف این نشه اینبارگونا ...

نمیدونم عزیزم دفعه قبل با سینال ده تا تخمک داشتم که دوتا جنین شدش و الان دیگه فریز ندارم، تازه از دیروز تزریق گونالم شروع شده و درواقع با امروز دوتا گونال زدم و تا جمعه باید تزریق کنم تا شنبه که دوباره برم سونو ببینم چندتا فولیکول دارم،  ولی من فقط تا جمعه گونال دارم بعد اون اگه گونال پیدا نکنم باید دوباره سینال بزنم که رو بدن من جواب نمیده، دعا کنید این چند روز بتونم گونال پیدا کنم

نمیدونم عزیزم دفعه قبل با سینال ده تا تخمک داشتم که دوتا جنین شدش و الان دیگه فریز ندارم، تازه از دی ...

ایشالله پیدامیکنی عزیزم.منم همون یک جنین شد.ایشالله نتیجه بگیریم همه وگرنه منم میرم گونال بگیرم لامصب خیلی گرونه.

اووبوست هم خوبه خیلی

نمیدونم عزیزم دفعه قبل با سینال ده تا تخمک داشتم که دوتا جنین شدش و الان دیگه فریز ندارم، تازه از دی ...

نگران گونال و سینال نباش هر دو مثل هم هستن .

دوستان نی نی سایتی عزیز برام دعا کنید ۶ساله در انتظار بچه دار شدن هستم سه بار آی وی اف کردم یه بار آی یو آی  لطفا با دلهای صافتون دعا کنید من باردار بشم و بچه های سالم و صالح خدا بهم بده
ایشالله پیدامیکنی عزیزم.منم همون یک جنین شد.ایشالله نتیجه بگیریم همه وگرنه منم میرم گونال بگیرم لامص ...

والا هم خیلی گرونه هم نایاب، یعنی هم باید پول زیاد بدیم هم علاف بشیم که کجا دارن سریع بریم تا تموم نشده،    اوابوست هم برای اولین بار اینبار دکتر برام نوشت اونم به سختی پیدا کردم یکی از دوستان اینجا راهنماییم کرد کجا دارن اونم خیلی گرون خدایی ۵۴۸ هزارتومن بابت ۱۲۰ تا قرص برامون که کلی هزینه دیگه هم داریم زور داره، حالا اگه نتیجه بگیریم اشکالی نداره 

تازه من سه ماه پیش کلی سختی و هزینه پانکچر و انتقال دادم و تحمل کردم و دوباره دارم تمام اون راه سختو میرم و هزینه ها هم چندبرابر شده و داروها نایاب

والا هم خیلی گرونه هم نایاب، یعنی هم باید پول زیاد بدیم هم علاف بشیم که کجا دارن سریع بریم تا تموم ن ...

کاملامیفهمم چی میگی منم شرایطتت عین تو.حالاوام گرفتیم واسه این دوره اگه نشه موندیم ازکجابیاریم .خداخودش کمک هممون بکنه.

بیخیال فکرشم نکن.

کاملامیفهمم چی میگی منم شرایطتت عین تو.حالاوام گرفتیم واسه این دوره اگه نشه موندیم ازکجابیاریم .خداخ ...

ان شالله خدا به هممون به زودی نی نی بده. اره بیخیالی و مثبت اندیشی بهترین راه،    ان شالله شما هم چند روز دیگه جواب مثبتتونو میاید اینجا اعلام میکنید عزیزم

[QUOTE=124567103]درسته کاربردشون یکیه ولی رو بدن هرکس یه جوری جواب میده، سینال که برای من خوب نبود امیدوارم 

ان شاءالله نتیجه  خوبی بگیری جنینهای خوبی برات تشکیل بشن و با اولین انتقال  حامله بشی و بسلامتی زایمان کنی مامان بشی

ان شالله خدا به هممون به زودی نی نی بده. اره بیخیالی و مثبت اندیشی بهترین راه،    ان شالله ...

قربونت برم ایشالله خدابزودی میده فکرش نکنیم بدترباعث اعصاب خوردکنی هست فکرپول.من که اینطورم پیرمیکنه.قربونت برم من که فقط معجزه میخوام وگرنه امیدندارم هیچ علامتی ندارم خودشم یدونه بودچی بگم.

[QUOTE=124567103]درسته کاربردشون یکیه ولی رو بدن هرکس یه جوری جواب میده، سینال که برای من خوب نبود ا ...

ممنونم عزیزم عزیزم فعلا که یه ای یو آی منفی و یه انتقال منفی داشتم آن شالله هممون مادر بشیم بزودی

قربونت برم ایشالله خدابزودی میده فکرش نکنیم بدترباعث اعصاب خوردکنی هست فکرپول.من که اینطورم پیرمیکنه ...

معجزه همون همون خواست خداست آن شالله خدا برای هممون بزودی زود بخواد، امید و انرژی مثبت داشته باش و باور کن به علائم نیست آن شالله بیای بگی بدون علایم مثبت شدی عزیزم، فقط انرژی مثبت یادت نره

معجزه همون همون خواست خداست آن شالله خدا برای هممون بزودی زود بخواد، امید و انرژی مثبت داشته باش و ب ...

قربونت برم چه دل بزرگی داری تو.چشم میام میگم اگرشدیکشنبه اینده

خداخودش برامون بهترینه قدر داشته های الان روبدونیم