2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046349 بازدید | 684509 پست

سلام بچه ها من شنبه پانکچر شدم که هایپر شدم داخل 3روز خیلی شکمم بزرگ شده بود ودرد میکرد رژیم غذایی رو رعایت کردم بهتر شدم ..دیگه از دیروز نخوردم الان فقط یکم تخمدانم درد میکنه وببخشید ادارم بوی خاصی میده...به نظرتون خوب شدم یا بازم رعایت کنم

شرمنده ام دیر جواب دادم عزیزم  هیچ مشکلی نداره اصلاً نگران نباش

ممنون مامان گلی.یه سوال دیگه هم دارم .من امروز ظهر یادم رفته استرادیولم رو بخورم اشکال نداره؟ الان فهمیدم.تو نت نوشته درصورت فراموش کردن اگه زمان مصرف نوبت بعدی رسیده دیگه نمیخواد اون نوبت فراموش شده رو مصرف کنین.بیخیالش بشین.

اشکال نداره که دیگه نخورم اون نوبت رو؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام چشم وای توروهم عصبانی کردما😅😅شرمنده نه که باراولما خخخ هولم ولی خدایی اخرکاردستم دادعصراین در ...

عزیزم تو رو خدا از دستم ناراحت نشی ها.منم خودم اولین بارمه.بالطبع شاید یکمی هم استرس داشته باشم اما سعی میکنم کنترلش کنم.با کتاب خوندن .کمتر اومدن اینجا و تلویزیون نگاه کردن.همش هم به خودم میگم من مطمئنم مامانم.اصلا همینکه الان دوتا جنین رو انتقال دادم یعنی مامانم دیگه.بقیش دیگه مهم نیست.از لحظه لحظه ش لذت ببر عزیزم.ان شاالله هممون مامانیم.و مثبت میشیم.اما فکر مثبت یادت نره 

بیخیال عزیزم اصلااهمیت نده قاطع بگونمیخوام.ولی مامان من میدونه وای دلم کباب اونه تاخودم کاش بچه بیاد ...

مهربون جون من الان ۸ روزه گفتم سفرم اما این فک و فامیل پیگیر ولمون نمیکنن که زنگ زدن به مادرم قسمش دادن بگو ملیسا کاشته بچه نیستش چند روز😑😑😑😑😑بخدا من شخصا به خودم اجازه نمیدم تو هیچ چیز کسی دخالت کنم ول نمیکنن

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
به من گفته از سه روز قبلش بزنم  کاش به جای این امپول های دردناک شیاف میدادن 😏😏😏

من شانس اوردم تو ساختمونمون یکی تزریق میکنه هر روز داره میاد میزنه بنده خدا ازم پولم نگرفته هنوز اما روز اخر میدم بهش ۲۰ تا دارم ۸ تاشو زدم

دوستای گلم خوشگلا سلام یسوال  سن جنین و هفته رو از سونو مطب حساب میشه سونو ان تی و یا تاریخ ...

سونوی ان تی چی هست برای چی انجام میدن💙

سونوی ان تی چی هست برای چی انجام میدن💙

غربالگری اول

برای سلامت جنین بین ۱۱ تا اخر ۱۳ هفته

سونو و ازمایش

من رفتم بیمارستان پارس

ازمایشمو فرستادن المان

جوابشو تلفنی گفتن یا خودش هم برسه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
منم به خدا هیچ کسی ندارم ولی بازم نگفتم . من خودم با بدبختی و تنهایی این مراحل رفتم ، الانم برای انت ...

عزیزم..انشالله به حق فاطمه زهرا مادر بشی خیلی زود

یاد تنهایی خودم موقع شروع آی وی اف افتادم..چون نمیخواستیم کسی بدونه.همش تنهایی میرفتم دکتر به جز روز پانکچر و انتقال که شوهرم اومد.

یاد وقتایی که دکترم سونوم میکرد و میگفت تخمکات خیلییی کمه😢😢.کسی نبود باهاش دردودل کنم.کسی نبود امیدواریم بده.دکترمم با زبون بی زبونی بهم میفهموند که زیاد امیدوار نباشم

روزای انتقالم فقط خودم بودم که به خودم روحیه میدادم

الان خداروشکر نتیجه گرفتم..خیلی ممنون خدا هستم...ازش میخوام لیاقت هدیه هاش رو هم بهم بده

مهربون جون من الان ۸ روزه گفتم سفرم اما این فک و فامیل پیگیر ولمون نمیکنن که زنگ زدن به مادرم قسمش د ...

خخخخخخخ چه فامیلای پیگیری داری😁😁😁 والا همه ی ما درگیر این قضیه و مخفی کاریاش هستیم.بزارین هر چی دلشون میخوان بگن

محل نزارین.بهترین کار بی اعتنایی به حرفای بقیه است.اما در عین حال محکم برخورد کنین که جرات نداشته باشن حرفی بزنن

منم به خدا هیچ کسی ندارم ولی بازم نگفتم . من خودم با بدبختی و تنهایی این مراحل رفتم ، الانم برای انت ...

منم هیچ کس نمیدونه که دنبال درمان هستیم، خدا بزرگه،ان شاالله خودش کمکمون، منم چهارشنبه انتقال دارم و از امروز پرژسترونم شروع شده و. آنوکسا، البته دکترم به همه میده آنوکسا بدون آزمایش انعقادی

دوستان من حالم خيلي بده کي قراره خوب بشم روز سوم پانکچرم هست که هايپر شدم ميل به هيچي ندارم پودر پرو ...

عزيزم الان حالت بهتره پودر پروتئين پيدا كردي ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
غربالگری اول برای سلامت جنین بین ۱۱ تا اخر ۱۳ هفته سونو و ازمایش من رفتم بیمارستان پارس ازمایشمو ...

چرا اونجا😑برای دوستمو فرستاده بوده گفتن هیچی نیست انگار روتینشونه میفرستن...ایشالا هیچی نیست روتین کارشونه باید انجام بدن اما به حرف این دکترا گوش نده برای دوستمو گفته بودن سندرم داره اینم ازمایشارو فرستاده بود المان گفتم هیچی نیست اینم زایمان کرد عین ماه بود بچه💙💙💙💙💙

ممنون مامان گلی.یه سوال دیگه هم دارم .من امروز ظهر یادم رفته استرادیولم رو بخورم اشکال نداره؟ الان ف ...

یکبار اشکالی نداره. ولی یه جا یادداشت کن یا روی قرصها علامت بزن، خلاصه یه کاری کن که دیگه تکرار نشه 😉

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...