2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
چراااا؟؟؟مگه همین تونبودی منودلداری میدادی بایدونه هم خدابخوادمیشه؟؟پس چیشد؟خداروشکرکن سه تاداری.اون ...

اولش تو شوک بودم ، ولی دقیقا سپردمش به خدا ، هرچی قسمت باشه همون میشه ، اگه بخواد من مادر باشم حتما این اتفاق می افته ... 

ولی خدایش چند نفر دیدم ۱ دونه تخمک انتقال دادن که بعدش دوقلو شدن 

الان درچه حالی ؟ خوبی ؟

مرسی عزیزم که بهم امید و عشق میدی .... به امید خدا دوتایی بیایم اینجا اعلام کنیم مامان شدیم 🥰🥰😙🥰

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من انقدر خود شیفته نیستماااا...😶😶😶😶اما اومدم آمار امروزمو بدم بهتون ❤❤❤❤امروز امپولمو زدم قرصامو ...

ااای جووون دلم از خدا میخواااام یه نی نی خوشگل بهتون بده و همه کیف کنیم 😍😍😍😍

نگران نبا‌ش عزیزم، ان شاالله مشکلی پیش نمیاد، منم امروز اولین آمپولمو زدم که ان شاالله چهارشنبه برم ...

منم انوکسا نداشتم 

جنین هام ۳ روزه هستن ! مال شما چند روزه هستن ؟ امپول هارو شروع کردی ؟

اولش تو شوک بودم ، ولی دقیقا سپردمش به خدا ، هرچی قسمت باشه همون میشه ، اگه بخواد من مادر باشم حتما ...

سلام اولاولادت حضرت زهرا وروز زن روبهت تبریک میگم بیاامشب وصل بشیم به حضرت زهرا حتمابی جواب نمیزاره وایشالله که بچه دارمیشیم.دیگه نبینم هاازاین فکراکنی اونوقت من چی بگم اخه.قربونت برم خدامون بزرگه.ممنون توخوبی?بهتری؟منم خوبم الحمدلله عصرشکمم تیرمیکشیدوتهوع شدیدداشتم اس دادم دکترخودم گفت دیمترون بخورم.الان روزشش انتقالم ولی هیچ امیدندارم جزمعجزه

آخی عزیزم، منم خیلی حیوانات رو‌دوست دارم، ولی گلم حتما آزمایش توکسوپلاسموز دادی دیگه؟

نه اون چیه؟من فقط خودم بزور دادم ازمایشات ایمنی انعقادی نوشتن که مشکلشم داشتم انوکسامیزنم.

منم انوکسا نداشتم   جنین هام ۳ روزه هستن ! مال شما چند روزه هستن ؟ امپول هارو شروع کردی ؟

من از دیروز شروع کردم آنوکسا میزنم، چهارشنبه انتقال دارم، چون پی جی دی هستم جنینام بلاست میشن

انشالله به سلامتی مامانی💕 من اصلا هیچ علائمی ندارم، کاملا شبیه دفعه های قبل

ایشالله که مادرشدی عزیزدلم.من عصرمردم ها,نمیدونم یهویه تهوعی گرفتم اس دادم دکترم خداخیرش بده سریع گفت دیمترون خریدم خوردم

منم انوکسا نداشتم   جنین هام ۳ روزه هستن ! مال شما چند روزه هستن ؟ امپول هارو شروع کردی ؟

منم جنینم سه روزه است.من چون مشکل انعقادی دارم برای همینه انوکساپارین میزنم.کی انتقال دادی؟؟

دختر تو چرا از همه درباره علایم سوال میپرسی؟تو رو خدا اینقد به علایم فکر نکن.اینقد هم منفی نباش.هر چ ...

سلام چشم وای توروهم عصبانی کردما😅😅شرمنده نه که باراولما خخخ هولم ولی خدایی اخرکاردستم دادعصراین درد تهوع گرفتم شدیداخرشم دکترم دگفت هر12ساعت یک قرص دیمترون بخورم.

چشم مثبت فکرمیکنم فقط کارم شده قران خوندن.امشب برای همدیگه دعاکنیم گدایی درحضرت زهرا حتماجواب میده.😘😘😘قربونت برم خواهری کردی.نمیدونم چرافقط باورم نمیشه منم مادرشم 😁

سلام اولاولادت حضرت زهرا وروز زن روبهت تبریک میگم بیاامشب وصل بشیم به حضرت زهرا حتمابی جواب نمیزاره ...

منم روز مادر پیشاپیش بهت تبریک میگم انشالله حضرت فاطمه امیدمارو نا امید نمیکنه و اون معجزه ای که میگی یک هفته دیگه اتفاق می افته 

منم حداروشکر از دیروز خیلی بهترم ، واقعا دیروز یه چند ساعتی داغووون بودم تا یادم افتاد 

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود

گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود

گاهی بساط عیش خودش جور میشود

گاهی دگر تهیه بدستور میشود

گه جور میشود خود آن بی مقدمه

گه با دو صد مقدمه ناجور میشود

همش دست خودشه قسمت باشه بهمون میده ، اگه هم نباشه این همه بچه بدون پدر و مادر 😇

منم روز مادر پیشاپیش بهت تبریک میگم انشالله حضرت فاطمه امیدمارو نا امید نمیکنه و اون معجزه ای که میگ ...

میشه عزیزم نگواینطوری من که اصلانمیتونم قبول کنم همچین چیزی روبچه بی سرپرست نمیگم سرپرستی وهزینه خوبه ولی بچه خودادم چیزدیگس.قربونت برم ماحتماهفته اینده معجزه شیرین خدارومیبینیم .توکی میری ازمایش؟من4اسفند

منم جنینم سه روزه است.من چون مشکل انعقادی دارم برای همینه انوکساپارین میزنم.کی انتقال دادی؟؟

من تازه ۴ شنبه میخوام انتقال بدم 😁😁

شما چند روز قبل انتقال شروع کردی امپول زدن ؟