2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
سلام کسی تاپیک فعال داره برای سرکلاژ .....خودم انجام دادم اما هر روز که میگذره استرس داره

عزيزم زينب جون نيستش ولي يادمه بهش گفته بودن دوهفته استراحت كن بعدشم نبايد خودشو خسته كنه 

ترشح كه عاديه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دکترم استاد دانشگاهه و رئیس بیمارستان از همین دکترای مهمه اگه میخواستم برم بیرون عملم کنه همین ۵۰ ...

عشق جان آدرس اون سازمان انتقال خوني كه رفته بودي رو بهم ميدي ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
حتما ميپرسم عزيزم ولي الان رفته مام اونجا  خيلي منظمه ساعتي كه وقت ميدن نهايت نيم ساع ...

عزیزم همون مام رفتم از ساعت 5 تا 8 شب معطل شدم خیلی شلوغ بود البته من رفتم که عکس رنگی رحم و سونوگرافیمو ببینه که بپرسم این سپتوم خفیف رحمم عمل میخاد یا نه ؟ که خداروشکر گفت طبیعیه و عمل لازم نیست  

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم چرا میخای دکترتو عوض کنی؟

آخه عابدي بعد بارداريم خيلي كوتاهي كرد 

عزيزم زينب جون نيستش ولي يادمه بهش گفته بودن دوهفته استراحت كن بعدشم نبايد خودشو خسته كنه  ترش ...

اخه قبلا خیلی کم بود....همش میگم نکنه کیسه اب سوراخ شده باشه.یا بچه باز اونده باشه پایینتر

عزیزم همون مام رفتم از ساعت 5 تا 8 شب معطل شدم خیلی شلوغ بود البته من رفتم که عکس رنگی رحم و سونوگرا ...

خدارو شكر عزيزم 

من ١٢نوبت داشتم ١رفتم پيش دكتر قبلشم تشكيل پرونده دادم 

حالا  شايد واسه نصر خيلي شلوغه 

یا خدا...خدایا خودت رحم کن و کار مارا به که مه وانگذار..چه قیمت هایی 😯😯😯

واقعا هیچ نظارتی روی اینها نیست و هر چقدر که تیغشون ببره میگیرند از طرفی شرایط ماها هم خیلی حساسه نمیشه به هر دکتری اعتماد کرد من پارسال قبل از عمل فیبرومم هم ویزیت چوبساز رفتم و هم نصر و هر دوشون گفتن فیبرومت اگرچه خیلی بزرگه ولی چون تو خارجی ترین لایه رحمه عمل سختی نیست بدون زیر میزی تو گاندی با 6 تومن عملم میکردن که اونم 5 تومنشو بیمم میداد ولی اینقدر ترس داشتم از اینکه نکنه سر عمل خونریزی شدید کنم و رحممو دربیارن رفتم سراغ آصفجاه و دوبرابر هزینه کردم 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
اخه قبلا خیلی کم بود....همش میگم نکنه کیسه اب سوراخ شده باشه.یا بچه باز اونده باشه پایینتر

ببين اگه كيسه آب باشه ميفهمي 

يه پد بزار سرفه كن آروم بعد چند دقيقه نگاه كن ببين خيس ميشه 

اگه شك داري برو بيمارستان يه تست آمينوشور بده راحتم هست  

من هفته پيش رفتم پيش مينو طاهري تازه اتاق عمل بود به من گفته بودن ١٢اينجا باش يك رفتم پيشش تشكيل پرو ...

ممنون عزيزم بله ان شاءالله ميرم پيش عابدي برا انتقال.

واقعيتش من از فکر نصر خوشم نيومد به نظر من کيس هايي رو انتخاب ميکنه که احتمال مثبت شدنش زياد باشه.

البته کسايي هم بودن که انتقالشون منفي بود اومده بودن برا انتقال دوم.

من فکر ميکنم اگه بخواي به هر قيمتي باردار شي کاري نداره حالا يا تخمک اهدايي يا جنين يا رحم ولي اولويت دکتر بايد اين باشه که با دارايي خود بيمار باردار  شه اونوقت ميشه گفت واقعا دکتر کاربلد هست.البته اينا نظر من هست چون اصلا دوست ندارم به هر قيمتي باردار شم.

خدایا شکرت
ممنون عزيزم بله ان شاءالله ميرم پيش عابدي برا انتقال. واقعيتش من از فکر نصر خوشم نيومد به نظر من کي ...

بله درسته 

انشاالله خبر مامان شدنت رو بدي 

عابدي واسه پانكچر و انتقال خيلي خوبه به من كمترين دارو رو داد انشاالله باردار شدي در كنار عابدي زير نظر يه دكتر ديگه هم باش 

مشکل خاصی ندارم پارسال با ذخیره نزدیک 2 پانکچر کردم 7 تا تخمک شد و 7 تا جنین امسال با ذخیره نزدیک ی ...

من 36 سالم هست .

شما قبل پانکچر دارويي چيزي استفاده کرديد.

من عابدي بهم اوابوست و فرتيل ايد و کيوتن داده بود روزي يدونه فوليک اسيد 5 هم که ميخوردم.

البته قبل پانکچر سياه دونه و عسل با يه معجون ديگه که برام خواهرزادم خريده بود ميخوردم.

شما دوسه ماه خودتو تقويت کن مخصوصا با اين قرصا که گفتم بعدش برو پانکچر.

البته من جنين هام a و ab بود حالا نميدونم انتقال جواب بگيرم يا نه توکل به خدا.

خدایا شکرت
اخه من نمیدونم این کوتاهی سرویکس چی بود گریبان منو گرفت

خب خداروشكر الان سركلاژ كردي نگران نباش كه خود استرس بدتره 

يه زنگ بزن منشي دكترت كه دكترت بپرسه كه خيالت راحت بشه