2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046492 بازدید | 684517 پست

سلام رفتم سونوگرافی گفت جفت سرراهی کامل اومده پایین. وقتی رسیدم خونه خونریزی کردم. دکتر هم فقط استراحت داد و شیاف. تازه هفته دهم تموم شده. خیلی نگرانم نکنه سقط بشه

کسی مثل من بوده؟ داروی خاصی نداره که خونریزی کمتر بشه؟

خدایا صلاحت رو با آرزوم یکی کن   خدایا شکرت هزاران بار شکرت  
وای فقط 20 هزینه ی عمل😐😐😐 امیدوارم لوله هام مشکلی نداشته باشن😅😅😅 توکل به خدا ...

شادن جان مثلا این دکتر منصفیه میگند الان پادمهر هزینه عملش 50-40 میلیونه! فکر میکنم آصفجاه هم بالای 30 تومن باشه پارسال آصفجاه از من 11.600 گرفت قبل از این گرونیها. 

حالا یک ویزیت برو شاید مشکل جزئی باشه و نیاز به عمل نباشه انشالله

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام رفتم سونوگرافی گفت جفت سرراهی کامل اومده پایین. وقتی رسیدم خونه خونریزی کردم. دکتر هم فقط استرا ...

عزيزم جفت سر راهي رو فقط بايد استراحت كني انشاالله بره بالا داروهاتم به موقع  استفاده كن بيرون نرو بيشتر دراز بكش ولي به همسرت بگو پاهاتو ماساژ بده كه خون لخته نشه  يبوست هم نبايد بشي 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
وا اين چه حرفي بوده كه نصر گفته  اون سري بد شانسي بوده ولي انشاالله همه اين جنينا واست بشه ني ...

بنظر خودش که خیلی جمله نغزی گفت و منو کاملا توجیه کرد 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزيزم جفت سر راهي رو فقط بايد استراحت كني انشاالله بره بالا داروهاتم به موقع  استفاده كن ب ...

از خونریزی خیلی میترسم. دارو فقط شیاف سیکلوژست داده. یه جا نوشته بودن قرص داده دکترشون؟ نمیدونم واقعا قرصی هست براش؟

خدایا صلاحت رو با آرزوم یکی کن   خدایا شکرت هزاران بار شکرت  
انوكساپارين چي ؟ به مركزت زنگ زدي ؟  ببين  گلم همه بچه هايي اينجا ٩٠در صدشون لك و خون رو ...

اره زنگ زدم گفت فقط استراحت،ما فقط روزی دو تا شیاف داشتیم و فولیک اسید و تقویتی،دیگه دارویی نداشتیم،چ چیز الان بخورم ک ترشحات قهوه ایی کم شده !ممنون ک پاسخ میدی عزیزم

شادن جان مثلا این دکتر منصفیه میگند الان پادمهر هزینه عملش 50-40 میلیونه! فکر میکنم آصفجاه هم بالای ...

انگار چه عملیه اینقدر زیاد میگیرن😐😐😐 من دوسال پیش میخواستم عمل کنم بیمارستان خصوصی گفتن 8 اینا میشه نیومدم رفتم دولتی 200تومن، دیگه معلومه چجوری عملم کردن😂😂😂

خدا خودش کمکمون کنه من خیلی هنر کنم بتونم بیام پیش نصر میکرو کنم دیگه زورم به عمل قبلش نمیرسه واقعا😶😶😶

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
از خونریزی خیلی میترسم. دارو فقط شیاف سیکلوژست داده. یه جا نوشته بودن قرص داده دکترشون؟ نمیدونم واقع ...

ببين دكتر به من فقط شياف و آمپول داد حالا قرص رو نميدونم 

عزيزم مرجان جون هم جفت دوقلوهاش پايين بود تو غربالگيري كه رفته بود درست شده بود خداروشكر فكر ميكنم اونم داروش همين بود 

استرس نداشته باش استراحت كن خونريزيت قطع ميشه رو پا واينستا اصلا بيشتر دراز بكش حتي ماما به من گفت رو مبل نشين كه فشار به رحم بياد فقط دراز بكش 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اره زنگ زدم گفت فقط استراحت،ما فقط روزی دو تا شیاف داشتیم و فولیک اسید و تقویتی،دیگه دارویی نداشتیم، ...

خواهش ميكنم گلم  نگفت شيافت رو بكن ٣تا ؟ دارويي نداره جز اينكه ميگن شياف رو زياد كن 

شيافت رو اگه واژينال ميزاري حالا مقعدي بزار شايد دهانه رحم تحريك شده باعث لك بيني شده 

یادش بخیر پارسال اینروزا انتقال اولم بودبا کلی امید وارزو ک.منفی شد ولی میدونین بچه ها من ناراحت نشدم و خودمو سپردم بخدا.وبلافاصله اسفند انتقال دادم ک.مثبت شد..اصلا باورم نمیشد ی روزی مامان بشم.الان باشوهرم گاهی هنوز باورمون نمیشه ک بچه داریم خب کم.نبود13سال زندگی بدون بچه

گاهی شوهرم میاد مییگه عه این کیه توبغلت😆😆منم میخندم میگم بچمه وخداروشکر مییکنم و برا همه دعا میکنم خیلی حس نابیه.😭😭😭😭انشاءالله قسمت همتون.🙏

بچه ها اینا رو گفتم ک بدونین هیچ وقت از رحمت خدا ناامید نشین حتی اگه انتقال بدین ومنفی بشه.بازم بااراده تلاشتونو کنیین بالاخره خدا جواب صبوریتونو میده طوری ک خودتونم باورنمکنین.کافیه فقط خودتونو بسپرین بخدا ک اعتماد کنیین.

نمدونم پستای سال قبلم توکدوم صفحه هاس برم.پیداکنم یکم بخونم حال و هوای اون روزارو😄

اخ ک.چقد پرحرفی کردم🙈

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
پس جنین سه روزه دیرتر معلوم میشه!!!دکتر ازمایش برا روز 15 نوشته،فردا گ 13 هست میتونم برم!!

خب پس بی بی نزن همون.13برو ازماییش بده بهتره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
یادش بخیر پارسال اینروزا انتقال اولم بودبا کلی امید وارزو ک.منفی شد ولی میدونین بچه ها من ناراحت نشد ...

واي نفسي جون چقدر قشنگ نوشتي خداروشكر جواب صبرو تحملت رو به بهترين شكل گرفتي  انشاالله هميشه كنار هم شاد باشين💓💓😍😍 

انشاالله سال ديگه بياي در مورد تكوناي دخترت بهمون بگي 😂😂🤲🏻🤲🏻🥰🥰🥰