2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046475 بازدید | 684514 پست
مرسی عزیزم لیانا جون تو هویج پلو مامانم میگه یکم زعفرون ریختم اشکال نداره بخورم البته پریروزم خوردم ...

نه عزيزم نوش جان در حد غذا اشكال نداره فقط نبايد زعفران غليظ بخوري 

مثلا يادمه زينب جون ميگفت شله زرد زرشك پلو در اين حد مجاز 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه عزيزم نوش جان در حد غذا اشكال نداره فقط نبايد زعفران غليظ بخوري  مثلا يادمه زينب جون ميگفت ...

مرسی عزیزممم جنین منم بلاست هستش زودترین زمان برای بی بی چک کیه 

بی بی چک خریدم دونه ای ۳۵ تومن😒😒

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لیانا جون کلا سه تا دارم که یک نی هست ولی خب یک نوبت دیگه پانکچر تو برنامم دارم و دیگه میخام پرونده ...

انشاالله تو اين فاصله خودت طبيعي مامان بشي عزيزم 

بله مامان موفق هم گفت فقط تا ١١هفته ميبينت بعدش ميفرسته يه دكتر ديگه 

عابدي هم واسه انتقال خوب بود ولي بعدش كه باردار بشي اصلا توجه نميكنه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مرسی عزیزممم جنین منم بلاست هستش زودترین زمان برای بی بی چک کیه  بی بی چک خریدم دونه ای ۳۵ توم ...

٣٥تومن 🥴🥴

عزيزم من جنينم بلاست بود ١٢انتقال رفتم آز  كه عددش فكر كنم ١٥٦٠ بود كه اومدم خونه بي بي زدم يعني بعد آز قبلش جرات نميكردم 🤣

يعني اگه من ١١هم ميزاشتم مثبت ميشد 

ولي به نظرم نزار يهو ١٢انتقال برو آز انشاالله مامان شدي بعد بيا بي بي بزار واسه يادگاري 

شادن جان متاسفم ولی به احتمال زیاد لوله هات هیدرو هست و نمیتونند تشخیص بدند حتما عکس رنگی جای معتبر ...

قربونت، عزیزم من لاپارا هم شدم بهم گفتن هیدرو نیست یعنی ممکنه تو لاپارا هم اشتباه کرده باشن؟ اخه دکتر خودمم فوق تخصص لاپاراسکوپیه کلا در این زمینه خیلی معروفه تو همدان بعد قبل از اینکه عمل کنم عکس رنگیمو دید گفت لوله هات بستست هیچوقت نگفت هیدروئه پیش خودش عمل نکردم ولی دوتا عکس رنگی و شرح عمل لاپارام رو خوند و برام آی وی اف رو شروع کرد...

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
انشاالله تو اين فاصله خودت طبيعي مامان بشي عزيزم  بله مامان موفق هم گفت فقط تا ١١هفته ميبينت ب ...

لیانا جون دوشنبه تو رویان هیسترو شدم.۲تا خانم اومده بودن هیسترو تارحم بررسی بشه اخه مثل شما زایمان زودرس داشتن.میگفتن بعداز بارداری باید بریم زیر نظر متخصص زنان و زایمان دکترهایی که تو زمینه ناباروری کار میکنن اصلا برای باردارها وقت نمیزارن به خاطر همین ما زود زایمان کردیم.ان شاالله خیلی زود دل شما و همه ی منتظر ها شاد بشه.نمیدونم چرا ته دلم همش حس میکنم شما طبیعی باردار میشی😍😍😍

انشاالله تو اين فاصله خودت طبيعي مامان بشي عزيزم  بله مامان موفق هم گفت فقط تا ١١هفته ميبينت ب ...

بله با عابدی صحبت کردم متوجه شدم که تمرکزش روی اینه که بیمار سریعتر باردار بشه با هر روش ممکنه البته تعاملش با بیمار خوبه و پاسخ سوالهارو دقیق میده. ولی بنظرم پزشکان ناباروری قبل از اینکه به بیمار پیشنهاد اهدایی بدند بهتره یک نیم نگاهی به رزومه بیمار و همسرش داشته باشند ببینند گرفتن اهدایی تا چه حد میتونه راضیشون کنه یعنی لازمه که قبل از  پیشنهاد اهدایی تا حدی بیمار رو بشناسند. عابدی بمن گفت احتمال موفقیت با تخمک خودت خیلی کمه باتوجه به سن و پیشنهاد من اهداییه با این وجود اگه میخای بیا تو سیکل پانکچر 

دی ماه بازم رفتم ویزیت نصر و ایشون بازم پیشنهادش اهدایی بود که خب برای من و همسرم قابل پذیرش نیست به هیچ عنوان 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بله با عابدی صحبت کردم متوجه شدم که تمرکزش روی اینه که بیمار سریعتر باردار بشه با هر روش ممکنه البته ...

تارا جون چرا بهت گفتن اهدایی؟ یعنی تعداد تخمکات کم بودن یا بخاطر کیفیتش؟ 

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
قربونت، عزیزم من لاپارا هم شدم بهم گفتن هیدرو نیست یعنی ممکنه تو لاپارا هم اشتباه کرده باشن؟ اخه دکت ...

شادن جان جریان دوستمو چند بار اینجا گفتم که بعد از 4 تا انتقال منفی بالاخره دکتر نصر شک کرد به هیدرو بودن لوله اش و حدسشم درست بود و بعد از عمل و بستن لوله هاش انتقال پنجم موفق شد اتفاقا دوستمم سال قبل از انتقالهای منفیش عمل شده بود با یکی از دکترای پر سرو و صدای تهران و مثلا همه چیزو چک کرده بودند. 

عزیزم میدونم خیلی سخته از شهرستان بیای .... ولی اینهمه داری هزینه میکنی و اذیت میشی اینهم روش یک ویزیت برو نصر یا پادمهر که مطمئن بشی از لوله هات. اینم در نظر بگیر که همیشه اینقدر جوون نیستی که این تعداد جنین بدی من پانکچر امسالم کمتر از نصف پانکچر پارسالم جنین گرفتم! و آزمایشم دادم ذخیرم از پارسال تا امسال نصف شده 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم