2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046350 بازدید | 684509 پست
نه از اب ولرم رو به گرم استفاده کردم 

خوبه اینجوری اشکال نداره

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره شدید و پریود شدم سر وقت 

چندم انتقال دادی چندم شدی عزیزم ناراحت شدم برات از خدای مهربون برات این ماه یه نی نی تپلی میخوام😙😙😙😙

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
خانما امروز ۴ انتقالمه رفتم حموم شماها کی رفتین؟ اشکالی که نداره؟

منم.بعد4 روز رفتم عزیزم.فقط حموم.مختصرباشه و بااب ولرم ومیگن بخارهم نباشه توحموم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
منم.بعد4 روز رفتم عزیزم.فقط حموم.مختصرباشه و بااب ولرم ومیگن بخارهم نباشه توحموم

نه بخار نبود اب ولرم رو به گرم 

دو دست سرمو شستمو لیف زدن😂😂😂😂

اطلاع کامل

نفسی جون علائم داشتین ؟ از کی شروع شد و بی بی زدین؟ 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام لیانا جون  بله دی ماه رفتم ویزیت عابدی دکتر خوبیه ولی خب در مقایسه با دکتر خودم بازم من و ...

خب خوب كاري كردي 

الان چند تا جنين داري اگه تعدادش خوبه پانكچر نشو يهو بعد عيد برو انتقال 

من دوتا ني واسم مونده گفتم اگه بشه يه ني رو ببرم بازم توكل به خدا 

از يه طرف كه ميگن نصر ايمني انعقادي رو قبول نداره چون من تو بارداري قبليم همش خونريزي داشتم گفتم شايد يه مشكلي هست 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستان منوراهنمایی کنید من از روز دهم انتقال لکه بینی قهوه دارم الان 12 انتقال هست هنوز ترشح قه ...

شیاف و آمپول پروژسترون چندتا دارین در روز؟

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
اره یادمه ثمین انجام داد ولی متاسفانه منفی شد.به من دکتر گفت تاثیرش ثابت شده نیست ولی برای هرکسی انج ...

فكر نكنم درد داشته باشه حالا باز از ثمين بپرس 

چاره اي نداريم بايد همه راه هارو امتحان كنيم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خانما امروز ۴ انتقالمه رفتم حموم شماها کی رفتین؟ اشکالی که نداره؟

نه عزيزم اصلا 

من ٤انتقال رفتم زينب جون كه فردا انتقال رفته بود 

سلام دوستان منوراهنمایی کنید من از روز دهم انتقال لکه بینی قهوه دارم الان 12 انتقال هست هنوز ترشح قه ...

عزيزم همه اين روزارو داشتن لك  رو كه همه تجربه كردن نگران نباش 

جنينت بلاست بوده ؟ اگه اره امروز بري آز مشخصه 

مركز به ما ميگفت تو اين شرايط بايد شياف رو دوتا كنيد

نه عزيزم اصلا  من ٤انتقال رفتم زينب جون كه فردا انتقال رفته بود

مرسی عزیزم لیانا جون تو هویج پلو مامانم میگه یکم زعفرون ریختم اشکال نداره بخورم البته پریروزم خوردم 😕😕

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خب خوب كاري كردي  الان چند تا جنين داري اگه تعدادش خوبه پانكچر نشو يهو بعد عيد برو انتقال  ...

لیانا جون کلا سه تا دارم که یک نی هست ولی خب یک نوبت دیگه پانکچر تو برنامم دارم و دیگه میخام پرونده این داستان رو ببندم واقعا زندگیمونو مختل کرده

بله نصر اصلا اعتقادی به ایمنی... نداره پرد رو به اصرار بیمار ممکنه بده ولی سرم رو اصلا زیر بار نمیره و نکته دیگه اینکه بعد از سونوی قلب دیگه خودش بیمار رو نمیبینه و واگذار میکنه با دستیاراش ولی خب بنظر من تو انتقال صاحب تکنیکه انتقالهای مثبتش خیلی زیاده 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام دوستای گلم، امیدوارم کلی مامان جدید بهمون اضافه شده باشه  از خودمون بگم، این مدت دو بار ب ...

سلام عزیزم

بسلامتی

مباااااارک باشه 💕💋💛💞💜💙💕🌺💋💛💞

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡