2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046358 بازدید | 684509 پست
روستایی فقط این مهر زدنش مسخره بازیه وگرنه بهتره، تازه برای دارو ارزونتر میشه تا شهری، بدو برو عوضش ...

اره میرم الهی خیر ببینی حالا من ذوق میکردم میگفتم این خیلی خوبه خخخخ

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
روستایی فقط این مهر زدنش مسخره بازیه وگرنه بهتره، تازه برای دارو ارزونتر میشه تا شهری، بدو برو عوضش ...

چه جوری میشه عوض کرد منم میتونم؟من شناسنامم صادره از تهرانه🤔

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم منم سلامتم من تهرانم  مستقیم رفتم آزمایشگاهش گفتم اومدم آزمایش بدم که ازم گرفتن تلفنی ...

مرسی فدات میرم انجام میدم ممنون از راهنماییت😘😘

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ممنون عزیزم پس داره فقط جاشو باید گیر بیاریم خخخ،،حالا بریم اونجام شاید انشالله با کمترین هزینه انجا ...

به امید خدا عزیزم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
والا نصر تا ۱۱ هفتگی ویزیت میکنه، بعد میده دست یه دکتر دیگه. ازین قضیه راضی نیستم، ولی با این اوضاعی ...

خب اگه مشكلي نداري كلا دكترت رو عوض كن اينجوري خيالت راحت ميشه 

از انتقال نصر راضي بودي ؟ يا قبل انتقال؟ بداخلاقه؟ من ميخوام جنينامو ببرم مام از بهمن همش ميترسم كه خراب بشن 🤣🤣

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
هزینه میکرو با دفترچه روستایی و شهری رو میدونید

عزیزم اگه مراکز دولتی بری چون تخفیف داره خیلی هزینش نمیشه مثلا برای پانکچر 700-800 و انتقال 170، ویزیت و سونو و دارو هم بستگی به جوابدهیه بدنت داره که چقدر نیاز باشه بری یا دارو مصرف کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره میرم الهی خیر ببینی حالا من ذوق میکردم میگفتم این خیلی خوبه خخخخ

قربونت عزیزم، کلا برای بیمارستان یا دارو روستایی خوبه درصدی که بیمه پرداخت میکنه بیشتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره عزیزم من رفتم  انجام دادم از ۸ تا فاکتورم ۶ تاشو داشت بیرون پرسیدم ۸ تاش نزدیک ۵۰۰ میشد اون ...

عزيزم تهراني شما ؟ كجا انجام دادي

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خوبم عزیزم، شما خوبی؟❤ بله انتقال دادم منفی ام شدم😞😞😞

وای شادن جون کی آزمایش دادی؟ مگه نگفتی آزمایشت چهارشنبه ست؟ واقعا منفی شدی؟😔😔😔

دلمون خوش بود گفتیم شما استارت مثبت شدن تاپیک رو میزنی.عزیزم دفعه بعد گوش نکن به حرف دکترت.همون سه روزه انتقال بده

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
چه جوری میشه عوض کرد منم میتونم؟من شناسنامم صادره از تهرانه🤔

من شهرستانم یعنی ازدواج کردم اومدم دیگه با آشنابازی گرفتم راستش😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببخشد برا زدن امپول سینال چقد آب مقطر باید قاطی کرد تو خونه میزنم

بستگی داره دکتر بهتون چه دزی گفته باشه مثلا به من گفته بودن دوتا پودر با یک آب مقطر قاطی کنم بزنم، باید از دکترتون بپرسید عزیزم

خب اگه مشكلي نداري كلا دكترت رو عوض كن اينجوري خيالت راحت ميشه  از انتقال نصر راضي بودي ؟ يا ق ...

میترسم.  اونا پروندم رو کامل دارن. سخته کامل عوض کردن دکتر.  

خیلی خوش اخلاقه.  آره راضی بودم ازش. میبینمش کلی انرژی مثبت میگیرم. ازین قیافه هاست که انگار همیشه دارن میخندن 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
میترسم.  اونا پروندم رو کامل دارن. سخته کامل عوض کردن دکتر.   خیلی خوش اخلاقه.   ...

خب خوبه من فكر كردم بد اخلاقه آخه تابستون تو مركز بهمن ديدمش به نظر اينطوري رسيد 

اسفند اگه بشه برم يه ويزيت پيشش ببينم جنينامو انتقال بدم يا نه 

توکل به خدا انشاءالله دفعه بعدی بگیره واست🙏🏻❤🌹

ممنون عزیزم، انشاالله مامان شدن خودت❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40