2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من شهری داشتم به یه فنی رفتم روستایی گرفتم😂😂😂 اخه شهریو هیچجا قبول نمیکنن روستایی بهتره

من زیاد سر درنمیارم ببینم کدوم خوبه 😉😉😂😂

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
شادن جون نهاوند سازمان انتقال خون داره؟کجاست؟

از شوهرم پرسیدم عزیزم میگه قبلا چهارراه شیرخورشید به طرف مهدیه روبروی مخابرات بوده ولی نمیدونه الان اونجاست یا نه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اره فقط ببخشید رو باسنمه

خب منظورم اینه همون محدوده ی امپول بذار مثلا جوری نباشه حرارتش به واژنت برسه(ببخشید دیگه واضح توضیح دادم)

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از شوهرم پرسیدم عزیزم میگه قبلا چهارراه شیرخورشید به طرف مهدیه روبروی مخابرات بوده ولی نمیدونه الان ...

ممنون عزیزم پس داره فقط جاشو باید گیر بیاریم خخخ،،حالا بریم اونجام شاید انشالله با کمترین هزینه انجامشون دادیم هرکدومم نداشتن بیرون میریم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
شادن چون دلیل منفی شدنات چیه💔واقعا خیلی ناراحت شدم

قربونت، والا میگن جنینامو رشد میدن ضعیف میشن یعنی بلاست نمیشن دیگه همونجوری برام انتقال میدن، حالا اینبار میگم سه روزه انتقال بدم ببینم چجوری میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و اینکه من مدام با نت گوشیم کلا تو خونه همه با نت گوشی هستن خیلی بده؟

آره. اینترنت گوشی از همه بدتره. بعد هم خود آنتن مخابرات گوشی. بعد وای فای.

چون وای فای آنتنش توی خونس. و از اونجا تا گوشیت فاصله کمه ، انرژی کمتری مصرف میشه.

دیدین گوشیتون ک ب اینترنت موبایل وصل میشه چقدر زود شارژش تموم‌میشه و داغ میشه؟

چون آنتنش نهایتا چند جا توی شهره ، و از اونجا تا خونه شما و گوشیتون فاصله زیاده ، و انرژی زیادی باید صرف کنه.

همون انرژیه ک ضرر داره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
آره عزیزم من رفتم  انجام دادم از ۸ تا فاکتورم ۶ تاشو داشت بیرون پرسیدم ۸ تاش نزدیک ۵۰۰ میشد اون ...

عزیزم برم بگم اومدمازمایش بدم قبول میکنن؟؟دفترچه سلامت دارم اونم قبوله یانه؟؟

قربونت، والا میگن جنینامو رشد میدن ضعیف میشن یعنی بلاست نمیشن دیگه همونجوری برام انتقال میدن، حالا ا ...

توکل به خدا انشاءالله دفعه بعدی بگیره واست🙏🏻❤🌹

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
من زیاد سر درنمیارم ببینم کدوم خوبه 😉😉😂😂

روستایی فقط این مهر زدنش مسخره بازیه وگرنه بهتره، تازه برای دارو ارزونتر میشه تا شهری، بدو برو عوضش کن😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم برم بگم اومدمازمایش بدم قبول میکنن؟؟دفترچه سلامت دارم اونم قبوله یانه؟؟

آره عزیزم منم سلامتم من تهرانم  مستقیم رفتم آزمایشگاهش گفتم اومدم آزمایش بدم که ازم گرفتن تلفنی پرسیده بودم الکی گفته بودن انجام نمیدیم دیگه🙄

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕